تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی
#1

نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی

بوی سوختگی می‌آید. غذا سوخت؟!
برای از بین بردن بوی حاصل از پخت و پز و سرخ‌کردن و به‌خصوص سوختن غذا در فضای آشپزخانه و خانه به راه‌های زیر توجه کنید:

1 – کاسه‌ای حاوی آب را روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید و تعدادی چوب دارچین یا کمی از پودر آن را در آب بریزید و بگذارید روی شعله ملایم اجاق‌گاز تا کم‌کم به جوش آید. عطر دارچین فضا را معطر کرده و بوی حاصل از سرخ‌کردنی و حتی سوختگی را از بین خواهد برد.

2 – برای اینکه همزمان با از بین رفتن بوی ناخوشایند موجود در آشپزخانه، بوی مطبوعی نیز در فضا بپیچد، به جز دارچین، مواد دیگری نیز وجود دارد که میخک ازجمله آنهاست. پس چند عدد میخک را داخل کاسه‌ای فلزی حاوی آب بریزید. مانند نمونه قبلی روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید.

3 – هرچقدر هم که غذا خوشمزه باشد، بوی سوختن آن بسیار بد و ناخوشایند است. پس اگر حواستان پرت شد و غذایتان سوخت و بوی آن تمام خانه را در برگرفت، ناراحت نشوید. ابتدا اگر هواکش روشن نیست، روشنش کنید. سپس قابلمه‌ای حاوی آب را روی شعله اجاق‌گاز قرار داده و چند تکه لیموترش در آن بیندازید و بگذارید بخار حاصل از جوشیدن لیموترش در آب، بوی سوختگی موجود در خانه را از بین ببرد.

4 – اگر می‌خواهید شروع به سرخ‌کردن سبزی یا موادی بکنید که مطمئن هستید هم خودتان و هم دیگر اهالی خانواده از بوی حاصل از آن ناراحت می‌شوند، پیش از شروع کار، ابتدا هواکش‌های داخل آشپزخانه را روشن کرده سپس مقداری سرکه سفید را در کاسه‌ای بریزید و آن را کنار اجاق‌گاز روشن قرار دهید؛ بوی حاصل از سرکه سفید، باقیمانده بوی حاصل از سرخ‌کردن آن مواد را در محیط خنثی می‌کند.

5- قابلمه‌ای حاوی آب را روی شعله اجاق‌گاز قرار داده و چند تکه لیموترش در آن بیندازید و بگذارید بخار حاصل از جوشیدن لیموترش در آب، بوی سوختگی موجود در خانه را از بین ببرد.

6– اگر حواس‌پرتی کار دست‌تان داده و غذا به قدری سوخته که بوی حاصل از آن با هیچ‌یک از راهکارهای فوق خنثی‌شدنی نیست، دیگر مجبور هستید پنجره‌ها را باز کنید ولی برای اینکه این بو هرچه سریع‌تر از طریق پنجره آشپزخانه خارج شده و به دیگر قسمت‌های خانه انتقال پیدا نکند، پارچه و حوله مخصوص آشپزخانه را نمدار کرده و برای چند دقیقه آن را تکان دهید.

7 – گاهی پخت بعضی سبزیجات به خصوص انواع کلم‌ها بوی نامطبوعی را در فضا پراکنده می‌کند. در چنین شرایطی یا در آب سبزیجات در حال پخت، کمی سرکه یا حتی به ادعای بعضی افراد چند تکه نان سفت بریزید یا آنکه ظرف کوچکی را از سرکه پر کنید و در کنار اجاق‌گاز قرار دهید. البته جوشاندن سرکه یا مخلوط سرکه و آب کارسازتر خواهد بود.

8 – بوی حاصل از پخت و پز غذا را با ریختن مقداری جعفری در تابه‌ای کوچک و قراردادن آن روی شعله اجاق‌گاز از بین ببرید. حرارت‌دادن جعفری برای مدت 5 دقیقه، نه تنها بوی نامطبوع موجود را از بین می‌برد بلکه فضا را عطرآگین می‌کند.
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
- ابتدا، ماده سوخته را به بیرون از خانه منتقل کنید.

2 - پنکه یا کولر را روشن کنید تا به تهویه کمک کند.

3 - 15 تا 20 عدد میخک یا دارچین را در کمی آب در قابلمه ای به مدت نیم ساعت بجوشانید. این کار باعث از بین رفتن بوی سوختگی می شود. همچنین می توانید ۲ پیمانه سرکه سفید را با مقداری آب بجوشانید. این امر باعث جذب بوی سوختگی می شود. درگوشه هایی از منزل نیز پنبه آغشته به این مواد را قرار دهید.

4 - لیموترش را نازک برش بزنید و بگذارید در آب بجوشد تا بوی سوختگی از بین برود.

5 - اگر مایکروفر بوی سوختگی گرفته است، پس از تمیز کردن آب، پودر قهوه را در مایکروفر به مدت یک شب قرار دهید.

6 - برش های پیاز را در کاسه حاوی آب در چند قسمت منزل قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند.

7 - زغال جذب کننده بو است. بنابراین می توانید چند تکه از آن را در جاهای مختلف منزل قرار دهید.
خوشبختي وقتي اسمش خوشبختي که بين همه تقسيم بشه.
پاسخ }
#3
من این جور م واقع دارچین رو توی اب میریزم و میذارم روی گاز که اب جوش بیاد
یه یکی دو ساعتی میذارم بمونه
هم بوی خوبی تو خونه می پیچه هم ارامش بخشه
[عکس: 0I2Sp3.png]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 2,049 ۱۰-۰۵-۱۳۹۴, ۰۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,689 ۲۳-۰۳-۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: z.arghavani
  نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده par4parvaz 5 1,867 ۰۷-۰۵-۱۳۹۲, ۰۱:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: maryam poyan
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 887 ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد سبزیجات sima 0 517 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد تمیز نگهداشتن یخچال و فر sima 0 594 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 456 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد برنج sima 0 928 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: sima