خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 3.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی در مورد سالاد ها

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
66
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 38


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Khelpcenter  مواد غذایی عجیب که سالادهای شما را بسیار خوشمزه تر می کنند!
1- ذرت: ذرت هر سالادی را خوشمزه تر می کند. به علاوه ذرت ها مقدار بسیار کمی کالری دارند و می توانید آنها را فقط با کمی روغن زیتون میل کنید. همچنین می توانید به جای سالاد گوجه ، یا سالاد پاستا ، سالاد ذرت را امتحان کنید.


2- شکلات:
کمی شکلات در سالاد باعث شیرین مزه شدن و طعمی بسیار انگیز می شود.


3- تکه های نان یونانی
اضافه کردن سالاد روی تکه های نان یونانی ایده جالب و خوشمزه ای می تواند باشد.


4- نودل :
نودل و پاستا نیز سالاد ها را بسیار خوشمزه می کنند و ایده جالبی برای یک شام سبک می باشند.


5- چای!:
کمی چایی که با سرکه مخلوط شده باشند می توانند به عنوان سس روی سالاد استفاده شوند. سس چای سبز یکی از سس های مورد علاقه آسیایی هاست.


6- دارچین:
کمی دارچین به سس سرکه اضافه کنید و آن را روی سالاد بریزید. می توانید سالاد میوه جات را با این سس خوشمزه امتحان کنید.


از دیگر موادی که می توانید به سالاد تان اضافه کنید وانیل ، ترشی یا تکه های شور و تخم مرغ پخته رنده شده می باشد.



گروه سبک زندگی پرشین وی
13-01-2012, 05:16 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
نکاتی در مورد سالاد ها


نکاتی در مورد سالاد ها

در مورد سالادها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد :

سالاد غذائيست مطبوع و لذيذ كه علاوه بر داشتن مواد مغذي اشتهاي انسان را براي خوردن غذاهاي ديگر تحريك مينمايد و بهمين دليل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائي سرو ميكنند با خوردن سالاد ميتوانيم سلامتي خود را تامين نمائيم .

علاوه بر اينكه سالاد مطبوع و لذيذ ميباشد داراي ويتامين هاي مختلف و مواد معدني فراواني هم ميباشد كه بودن يكنوع آن هر روز سر ميز از جمله غذاي لازم و واجب است.

سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعيت فرق ميكند ميتوانيم سالاد را بعنوان پيش غذائي يا غذاي اصلي و يا با غذا و همچنين بعنوان دسر ميل كنيم


انواع سالاد :

پيش غذائي يا اردور مثل سالاد گوجه فرنگي تخم مرغ و يا سبزيهاي تازه يا ساردين و همچنين سالادهائي كه از بعضي حيوانات دريائي ميتوان درست كرد.


سالادهائي كه بايد با غذا خورد - سالاد كاهو - و سالادهاي سبز ديگر مثل انديو اسفناج - بلاغ اوتي و كنگر خام (كنكر خام سبزي ايست بسيار مفيد كه تا بحال فقط براي خورش و ماست و كنگر استفاده ميكرديم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده مينموديم حال ما ميتوانيم كنگر خام را مثل سبزيهاي ديگر سالاد كنيم كه هم مفيد است و هم تنوعي در سالادهاي امروزي بوجود آمده و كبد را هم سالم نگاه ميدارد.)


سالادهاي ميوه با ژله و يا با مايونز - كلم پيچ سفيد و يا قرمز كه هر دو بسيار لذيذ و مفيدند و گذشته از اينكه در نظافت و شستشوي آن بايد فوق العاده دقت كنيم ميبايد در موقع بريدن آنهم كارد تيزي بكار ببريم زيرا كلم داراي ويتامينهاي مختلف و مواد معدني است كه در موقع بريدن و خرد كردن اگر كارد كند باشد آب كلم بيرون آمده تمام ويتامين آن با آب آن خارج ميشود و بقيه اش براي خوردن چندان مفيد نيست تمام اين سالادها را ميتوان با سس هاي مختلف مايونز - سس فرانسه يا مايونز شخته درست كرده آماده نمود.

سالادهائي كه بعوض غذاي اصلي ميتوان از آنها استفاده كرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مايونز - سالاد سيب زميني و مرغ و مايونز - سالاد ماكاروني وسالاد لوبيا چيتي - سالاد بعضي حيوانات دريائي - سالاد مخلوط هم است كه گاهي ميتوان از سبزيجات باقيمانده درست بنمائيم .

سالادهائي كه بعنوان دسر ميتوان از آن استفاده نمود سالاد ميوه و گاهي بعوض مايونز از خامه و شكر و يكنوع سس مخصوص دسر استفاده ميكنيم و همچنين ميوه و ژله كه از ژلاتين شيرين درست شده است .


سالادهائيكه مخصوص مهماني است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبي و يا سالادهاي ديگر كه بطور مجلل ميتوان تزئين نمود.


روش سرو كردن انواع سالاد :


الف - اگر بخواهيم سالاد را اول سرو كنيم و تنها خورده شود بايد قبل از اينكه افراد سز ميز ميايند در كاسه يا بشقاب مخصوص سالاد بطوريكه انفرادي كشيده و براي هر نفر در جلو ، وسط آنجائيكه بشقاب غذا گذارده ميشود قرار دهيم.

ب - اگر بخواهيم سالاد را با غذا بخوريم در طرف دست چپ بشقابي قرار ميدهيم كه مخصوص سالاد باشد و بعدا سالاد را سرو ميكنيم و هر كسي براي خودش بر ميدارد و ما ميتوانيم ظرف سالاد را بيكديگر رد كنيم .

ج - اگر براي بشقاب سالاد جا نبود و ميز شلوغ بود بايد از بشقاب نان كه قسمت چپ بالاي چنگال قرار گرفته است استفاده نمائيم و از بشقاب نان صرف نظر كنيم.
سس سالاد را ميتوان داخل سالاد نمود و يا عليحده سرو كرد - البته اگر سس را عليحده سرو كنيم سالاد تردتر و قشنگ تر و تازه تر خواهد ماند و ميتوانيم بعدا پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانيم.

د - سالاد را ميتوان داخل برگ كاهو و يا برگ كلم سرو كرد و اغلب اشخاص در شك و ترديد هستند كه آيا ميتوانند برگ كاهو و يا كلم را هم بخورند البته برگ كاهو و كلم بسيار نافع و لذيذ و خوبست و ميتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ كاهو يا كلم هم استفاده نمود.


براي تهيه سالادها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد :


سس سالاد بايد نزديك صرف سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتيكه سس زودتر در سالاد بريزيم سبزيها پلاسيده ميشوند و آب مياندازند.

سركه سالاد بطور متوسط بايد يك سوم روغن زيتون باشد مگر آنكه سالاد را ترش تر دوست داشته باشيم.

نمك و فلفل را بايد در سركه حل كنيم و بعد روغن روغن زيتون را بآن اضافه نمائيم .

در صورتيكه بخواهيم در سالاد سيب زميني بريزيم ، سيب زميني را اول با سركه و نمك و فلفل مخلوط ميكنيم ، بعد روغن زيتون را ميريزيم زيرا در اينصورت ترشي بهتر جذب سيب زميني ميشود.
در صورت مصرف كنسرو قارچ احتياج بسرخ كردن ندارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2012, 10:41 AM توسط sima.)
24-10-2012, 10:36 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 1,930 01-08-2015, 02:09 PM
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,590 13-06-2015, 12:06 PM
آخرین ارسال: z.arghavani
  نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده par4parvaz 5 1,816 29-07-2013, 01:46 PM
آخرین ارسال: maryam poyan
  نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی sima 2 602 22-01-2013, 02:56 PM
آخرین ارسال: yasi12
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 850 16-01-2013, 04:45 AM
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد سبزیجات sima 0 499 24-10-2012, 03:25 PM
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد تمیز نگهداشتن یخچال و فر sima 0 579 24-10-2012, 03:24 PM
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 441 24-10-2012, 03:22 PM
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد