خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون
نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون
1 : برای دور ساختن مزه تلخ بادنجانها باید بعد از پوست گرفتن آنها را در آب نمک نگاه دارید .

2 :یه روش فو ق العاده برای سرخ کردن بادمجون:
بادمجونها رو پوست بگیرین و کنار بذرین توی ظرف دیگه بسته مقدار بادمجونی که دارید تخم مرغ بشکنین و بهم بزنید حالا بادمجونها رو بردارینو با یه برس یه لایه تخم مرغ زده شده بهش بمالید و توی روغن داغ بندازین بادمجونها هم زود سرخ میشن هم روغن کمتری مصرف میشه امتحان کنین پشیمون نمیشین

3 : براي اينكه بادمجون روغن كمتري ببره ميشه بادمجانهارو توي سيني فر چرب شده گذاشت و روشون رو با برس روغن ماليد تو فر بذاريد و بعد از مدتي وارو كنيد

4 : در هنگام سرخ کردن بادمجان پس از ريختن روغن به اندازه کافي، بادمجان ها را درون ماهي تابه ريخته و درب ماهيتابه را بگذاريد . با اين کار بادمجانها کمترين جذب روغن را خواهد داشت . اين عمل براي پياز نيز تاثير دارد . پس از سرخ شدن ماهي تابه را به صورت کج قرار دهيد تا بتوانيد روغن را از پياز جدا کنبد.

5 : برای اینکه بادمجان به هنگام سرخ کردن به روغن کمتری نیاز داشته باشه،اینطور عمل کنید: ابتدا بادمجانها را در تابه ی داغ بگذارید و با شعله ی خیلی ملایم ،شکر موجود در آن را تبدیل به کارامل کنید.بعد روغن را اضافه کرده و درب تابه را بگذارید.البته یادتون نره که وقتی یک سمت اونها سرخ شد باید برشون گردونید!
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ صبح، توسط z.arghavani.)
۳-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۱۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
taranome_bahari, خاله سیما, yzfatemeh, nehdi, Atefe joon, meemo, *پریسا*, زهرا77
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
387
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1092


محل سکونت : شهر طلاي سبز
ارسال: #2
RE: نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون
يك روش ديگه براي سرخ كردن بادمجون حتما امتحان كنيد پشيمون نميشيد
وقتي كه بادمجونارو پوست كنديد و برش زديد بچينيد توي سبد مقداري نمك با دست روشون بپاشيد نه خيلي كم نه خيلي زياد كه سفيد بشن ولي هرچه بيشتر نمك بريزيد تلخيشون بهتر گرفته ميشه
بعد سبدتون ميزاريد توي افتاب براي يكي دوساعتي توي افتاب باشه ميبينيد كه يه اب قهوه اي رنگي از زيرش مياد اينا شيرشون هستن كه دارن ميان بعد دوساعت كه توي افتابن بشوريدشون بزاريد ابشون بره سرخشون كنيد اينجوري هم خيلي روغن كمتر ميخواد هم كه ديگه مزه تلخي ندارن

هركي اينو انجام داد نتيجشو اعلام كنه خوشحال ميشم يكجا كمكتون كرده باشمFlowerysmile
امضای yzfatemeh

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
۲-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۴۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از yzfatemeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nicecomet, nehdi, Atefe joon, meemo, سیندرلا خانم, مدیون مهرت, *پریسا*
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
49
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 97


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #3
RE: نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون
دو تا روشم من دارم اگه بادمجونام ترو تازه باشن پوست میگیرم و میشورمو( نه تو سبد روباز) تویه یه مشنبا میریزم با نمک و آویزون میکنم جلو آفتاب اون آب قهوه ایرو پس میده و میریزم تو آّبکش آبش که رفت سرخ میکنم

اگه بادمجونام جوون نبودنgag تو آب داغ و نمک و یه کوچولو شیر میخیسونمشون عالی میشهYum2
امضای solmazGoli
۲-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از solmazGoli به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yzfatemeh, nicecomet, nehdi, Atefe joon, meemo
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 33


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون
این روش رو از یکی شنیدم و امتحان کرد ، فوق العاده است

شما هم امتحان کنین :

موقع سرخ کردن یکمی ماست با قاشق به دو طرف بادمجونا بمالین بعد سرخش کنین اینجوری درصد جذب روغنش خیلی کم میشه1 (49)

البته که قبلش باید تو اب نمک باشه برای گرفتن تلخی احتمالی ، من بعد درآوردن بادمجونا از آب نمک با یه دستمال آب اضافیشون رو هم میگیرم .
۲-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از nicecomet به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yzfatemeh, nehdi, meemo, زهرا77
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
56
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 77


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون
(۲-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ صبح)nicecomet نوشته شده توسط:  این روش رو از یکی شنیدم و امتحان کرد ، فوق العاده است

شما هم امتحان کنین :

موقع سرخ کردن یکمی ماست با قاشق به دو طرف بادمجونا بمالین بعد سرخش کنین اینجوری درصد جذب روغنش خیلی کم میشه1 (49)

البته که قبلش باید تو اب نمک باشه برای گرفتن تلخی احتمالی ، من بعد درآوردن بادمجونا از آب نمک با یه دستمال آب اضافیشون رو هم میگیرم .

سلام .....بچه ها دوستمون درست میگه من هم سالهاست که از این روش استفاده میکنم وعالیه......Wavesmile
امضای ryhaneh1388
وبلاگ من: هنر در خانه
۲-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ryhaneh1388 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nicecomet, Atefe joon, غزل خانووومی, meemo

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
46
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 35


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون
سلام ....منم متد خودمو بگم....من بادمجونو میذارم تو ماکروفر یه کوچولو روشن می کنم(یه کم حالت بخارپز میگیره) و بعد سرخ میکنم....خواهرم بدون روغن میذاره ماهیتابه و یک کم سرخ می کنه و بعد روغن اضافه میکنه...اما روش اون یه کم بادمجونتون سیاه میشه...ولی روش من هم خوب میپزه و بافتش نرم میشه....هم روغن کم میبره و سیاه نمیشه
امضای jigari
گاهی گمان نمی کنی و می شود
گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی استجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
۱۱-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از jigari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
غزل خانووومی, meemo


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,414 ۲۳-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ عصر
آخرین ارسال: z.arghavani
  نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی sima 1 793 ۲۰-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ عصر
آخرین ارسال: sammi
  نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده par4parvaz 5 1,681 ۷-۵-۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ عصر
آخرین ارسال: maryam poyan
  نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی sima 2 539 ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ عصر
آخرین ارسال: yasi12
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 775 ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ صبح
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد سبزیجات sima 0 451 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ عصر
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد تمیز نگهداشتن یخچال و فر sima 0 526 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ عصر
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 390 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ عصر
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد