خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
125
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 235


محل سکونت : گلستان
ارسال: #1
بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن
بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.





نکته مهم اینکه برخی عادت دارند شب تا صبح سیب زمینی را درون آب بگذارند. به نظر من این کار را نکنید چون دیگر چیزی از مواد غذایی آن باقی نمی ماند!



1- بعد از یکی دو ساعت، در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینی ها را در آن بریزید. انگار که می خواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له می شوند.





2- بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم. می ذاریم آبش حسابی بره. در این فاصله روغن رو داغ می کنیم. من خودم برای سرخ کردن موادی از این دست که باید در روغن فراوون سرخ بشوند، یه شیر جوش کوچیک دارم. مقدار روغنی رو که قراره توی یه ماهیتابه بریزم و پخش بشه، توی این شیر جوش می ریزم تا ارتفاع روغن بالا بیاد.

روغن که حسابی داغ شد، سیب زمینی ها رو خیلی با حوصله توی روغن می چینیم. نباید روی هم باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.



3- می تونید این سیب زمینی ها رو در کنار سوسیس سرخ کرده، میل نمایید.

درست کردن این سوسیس های با شخصیت هم که خیلی آسونه. سر هر سوسیس رو به دو قسمت تقسیم می کنیم. با چاقو یه + روش می زنیم. و دوباره در کنار هر ضلع، برش دیگری ایجاد می کنیم. وقتی که داریم سرخ می کنیم، سر سوسیس ها رو زیر روغن می کنیم. کم کم گل از گل سوسیس ها باز می شه. من یه دونه سیب زمینی خام رو پوست گرفتم. و از زیرش یه جوری برش زدم که صاف روی بشقاب وایسه. سپس سوسیس ها رو با وسیله خلال دندون روی سیب زمینی خام، قرار دادم. اطرافش رو هم که سیب زمینی سرخ کرده ریختم.





نکات مهم :



آنچه که بر همگان واضح و مبرهن است، این است که از تمام دستورات بر می آید که سیب زمینی را قبل از سرخ کردن، قدری بپزیم. همه راز ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده، همین است و بس! اگر سیب زمینی ها را خلالی درون آب جوش بریزیم، ۵ دقیقه کافیه. اگر از اول درسته بذاریم بپزه، ۲۰ دقیه بسه. بقیه کارها، ریزه کاریه.





نوش جان ؛ گوارای وجود !
۱۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از par4parvaz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azita rasouli
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
100
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 64


محل سکونت : شیراز
ارسال: #2
RE: بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن
منم همین کارو میکنم ولی موقع آب پزکردن سیب زمینی ها توی آب جوش یه مقدارنمک میزنم.این جوری نمک به خورد سیب زمینی میره وخیلی خوش مزه میشه
امضای نازگل خانم
۴-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از نازگل خانم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خواهر McQueen
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
692
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 824


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن
من این روش رو امتحان نکردم ولی حتما تست میکنم قطعا چون پرپرواز گفته خوب میشه (1782)
من اینجوری سیب زمینی سرخ میکنم
اول سیب زمینی هامو خلال میکنم
بعد حسابی با آب سرد میشورمشون
بعد که کمی آبش رفت با دستمال حسابی خشکشون میکنم بعد یه ماهیتابه دارم که ارتفاع داره اونو روغن میریزم و میذارم حسابی گرم بشه
بعد کمی نمک توی روغنم میریزم و یه قطره زعفرون بعد آروم سیب زمینی ها رو میریزم و میذارم که طبق روش معمول سرخ بشن
Flowerysmile
امضای noonoosh
همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام
بس که اسم تورو خوندم بوی تو داره نفسهام
۴-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده
نکاتی در مورد پیاز داغ

یه روش برای اینکه وقتی پیاز رو خورد می کنین چشمتون نسوزه قبل از اینکه پیاز رو خورد کنید 1-2 دقیقه اونو داخل فریزر بزارین

هروقت مهمون یا نذری پیزی داشتین ونیاز به پیاز داغ داشتین اول پیازهارو خلالی خورد کرده حدود 5 الی 10 دقیقه پیازهارو در آب جوش ریخته وبجوشونید تایه ذره نرم بشه بعد آب کش کرده ودر روغن سرخ کنید طلایی و ترد میشه



نکاتی در مورد سیب زمینی سرخ شده

يه روش فست فودي واسه سرخ كردن سيب زميني:اول سيبها رو خلال كنيد چند دقيقه توي آب جوش بريزيد و آبكش كرده و سرخ كنيد

برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ صبح، توسط sima.)
۳-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
luna, 1368Sheri, homa4290
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده
(۷-۵-۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ عصر)همیشه خندان نوشته شده توسط:  سلامWavesmile
اگه جاش نیست ببخشید
میخواستم بدونم چطوری میشه سیب زمینی ها رو به صورت پنجره ای برش زد وسرخش کرد.وسیله شو دارم نمیدونم چطوریه؟امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید
کمکcrying

عزیزم اینجا سیما جون زحمت کشیدن با عکس توضیح دادن:
http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%B3%...8%A8%DA%A9
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۵-۱۳۹۲, ۰۱:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, همیشه خندان

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
143
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 477


محل سکونت : تبريز
ارسال: #6
RE: نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده
م هميشه قيل از سرخ كردن سيب زميني و پياز اونها رو تو اب جوش ميريزم من 10 دقيقه هميشه ميگذارم تو اب جوش بعد ابكشش ميكنم و وفتي اب اضافيش رفت ميريزم تو روغن داغ . خيلي عالي ميشن مثل سيب زميني هاي فست فودها ميشن. پيازها هم خيلي ترد و خوب ميشن
امضای maryam poyan
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
۷-۵-۱۳۹۲, ۰۱:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از maryam poyan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
همیشه خندان, رویای بنفش, خواهر McQueen


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 1,655 ۱۰-۵-۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,417 ۲۳-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ عصر
آخرین ارسال: z.arghavani
  نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی sima 1 793 ۲۰-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ عصر
آخرین ارسال: sammi
  نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی sima 2 540 ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ عصر
آخرین ارسال: yasi12
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 776 ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ صبح
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد سبزیجات sima 0 451 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ عصر
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد تمیز نگهداشتن یخچال و فر sima 0 526 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ عصر
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 390 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ عصر
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد