تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده
#1
بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.





نکته مهم اینکه برخی عادت دارند شب تا صبح سیب زمینی را درون آب بگذارند. به نظر من این کار را نکنید چون دیگر چیزی از مواد غذایی آن باقی نمی ماند!



1- بعد از یکی دو ساعت، در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینی ها را در آن بریزید. انگار که می خواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له می شوند.





2- بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم. می ذاریم آبش حسابی بره. در این فاصله روغن رو داغ می کنیم. من خودم برای سرخ کردن موادی از این دست که باید در روغن فراوون سرخ بشوند، یه شیر جوش کوچیک دارم. مقدار روغنی رو که قراره توی یه ماهیتابه بریزم و پخش بشه، توی این شیر جوش می ریزم تا ارتفاع روغن بالا بیاد.

روغن که حسابی داغ شد، سیب زمینی ها رو خیلی با حوصله توی روغن می چینیم. نباید روی هم باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.



3- می تونید این سیب زمینی ها رو در کنار سوسیس سرخ کرده، میل نمایید.

درست کردن این سوسیس های با شخصیت هم که خیلی آسونه. سر هر سوسیس رو به دو قسمت تقسیم می کنیم. با چاقو یه + روش می زنیم. و دوباره در کنار هر ضلع، برش دیگری ایجاد می کنیم. وقتی که داریم سرخ می کنیم، سر سوسیس ها رو زیر روغن می کنیم. کم کم گل از گل سوسیس ها باز می شه. من یه دونه سیب زمینی خام رو پوست گرفتم. و از زیرش یه جوری برش زدم که صاف روی بشقاب وایسه. سپس سوسیس ها رو با وسیله خلال دندون روی سیب زمینی خام، قرار دادم. اطرافش رو هم که سیب زمینی سرخ کرده ریختم.





نکات مهم :



آنچه که بر همگان واضح و مبرهن است، این است که از تمام دستورات بر می آید که سیب زمینی را قبل از سرخ کردن، قدری بپزیم. همه راز ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده، همین است و بس! اگر سیب زمینی ها را خلالی درون آب جوش بریزیم، ۵ دقیقه کافیه. اگر از اول درسته بذاریم بپزه، ۲۰ دقیه بسه. بقیه کارها، ریزه کاریه.





نوش جان ؛ گوارای وجود !





پاسخ }
#2
منم همین کارو میکنم ولی موقع آب پزکردن سیب زمینی ها توی آب جوش یه مقدارنمک میزنم.این جوری نمک به خورد سیب زمینی میره وخیلی خوش مزه میشه
پاسخ }
#3
من این روش رو امتحان نکردم ولی حتما تست میکنم قطعا چون پرپرواز گفته خوب میشه (1782)
من اینجوری سیب زمینی سرخ میکنم
اول سیب زمینی هامو خلال میکنم
بعد حسابی با آب سرد میشورمشون
بعد که کمی آبش رفت با دستمال حسابی خشکشون میکنم بعد یه ماهیتابه دارم که ارتفاع داره اونو روغن میریزم و میذارم حسابی گرم بشه
بعد کمی نمک توی روغنم میریزم و یه قطره زعفرون بعد آروم سیب زمینی ها رو میریزم و میذارم که طبق روش معمول سرخ بشن
Flowerysmile
همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام
بس که اسم تورو خوندم بوی تو داره نفسهام
پاسخ }
#4
نکاتی در مورد پیاز داغ

یه روش برای اینکه وقتی پیاز رو خورد می کنین چشمتون نسوزه قبل از اینکه پیاز رو خورد کنید 1-2 دقیقه اونو داخل فریزر بزارین

هروقت مهمون یا نذری پیزی داشتین ونیاز به پیاز داغ داشتین اول پیازهارو خلالی خورد کرده حدود 5 الی 10 دقیقه پیازهارو در آب جوش ریخته وبجوشونید تایه ذره نرم بشه بعد آب کش کرده ودر روغن سرخ کنید طلایی و ترد میشه



نکاتی در مورد سیب زمینی سرخ شده

يه روش فست فودي واسه سرخ كردن سيب زميني:اول سيبها رو خلال كنيد چند دقيقه توي آب جوش بريزيد و آبكش كرده و سرخ كنيد

برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۰۷-۰۵-۱۳۹۲, ۰۱:۰۲ ب.ظ)همیشه خندان نوشته:  سلامWavesmile
اگه جاش نیست ببخشید
میخواستم بدونم چطوری میشه سیب زمینی ها رو به صورت پنجره ای برش زد وسرخش کرد.وسیله شو دارم نمیدونم چطوریه؟امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید
کمکcrying

عزیزم اینجا سیما جون زحمت کشیدن با عکس توضیح دادن:
http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%B3%...8%A8%DA%A9
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
م هميشه قيل از سرخ كردن سيب زميني و پياز اونها رو تو اب جوش ميريزم من 10 دقيقه هميشه ميگذارم تو اب جوش بعد ابكشش ميكنم و وفتي اب اضافيش رفت ميريزم تو روغن داغ . خيلي عالي ميشن مثل سيب زميني هاي فست فودها ميشن. پيازها هم خيلي ترد و خوب ميشن
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 1,984 ۱۰-۰۵-۱۳۹۴, ۰۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,635 ۲۳-۰۳-۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: z.arghavani
  نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی sima 2 613 ۰۳-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: yasi12
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 863 ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد سبزیجات sima 0 506 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد تمیز نگهداشتن یخچال و فر sima 0 586 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 447 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد برنج sima 0 917 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: sima