تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی
#1
نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی

پیمانه کردن کره یا روغن جامد
قاشق يا پيمانه مورد نظر را چند لحظه در آب داغ فرو ببريد، بعد در قالب كره يا ظرف روغن جامد بزنيد و مقدار مورد نياز خود را به راحتي برداريد.


پيمانه كردن عسل

قاشق يا پيمانه مورد نظر را اول چرب كنيد، بعدچند ثانيه درآب گرم فرو كنيد و بعد به مقدار مورد نياز عسل برداريد.

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 2,005 ۱۰-۰۵-۱۳۹۴, ۰۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,651 ۲۳-۰۳-۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: z.arghavani
  نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده par4parvaz 5 1,853 ۰۷-۰۵-۱۳۹۲, ۰۱:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: maryam poyan
  نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی sima 2 625 ۰۳-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: yasi12
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 873 ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد سبزیجات sima 0 509 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد تمیز نگهداشتن یخچال و فر sima 0 590 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 452 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۰۳:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: sima