خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی
نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی

پیمانه کردن کره یا روغن جامد
قاشق يا پيمانه مورد نظر را چند لحظه در آب داغ فرو ببريد، بعد در قالب كره يا ظرف روغن جامد بزنيد و مقدار مورد نياز خود را به راحتي برداريد.


پيمانه كردن عسل

قاشق يا پيمانه مورد نظر را اول چرب كنيد، بعدچند ثانيه درآب گرم فرو كنيد و بعد به مقدار مورد نياز عسل برداريد.

(آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2012, 10:52 AM توسط sima.)
24-10-2012, 10:51 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 1,928 01-08-2015, 02:09 PM
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,589 13-06-2015, 12:06 PM
آخرین ارسال: z.arghavani
  نکاتی در مورد پیاز داغ و سیب زمینی سرخ کرده par4parvaz 5 1,815 29-07-2013, 01:46 PM
آخرین ارسال: maryam poyan
  نکاتی در مورد از بین بردن بوی سوختگی sima 2 602 22-01-2013, 02:56 PM
آخرین ارسال: yasi12
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 850 16-01-2013, 04:45 AM
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد سبزیجات sima 0 499 24-10-2012, 03:25 PM
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد تمیز نگهداشتن یخچال و فر sima 0 579 24-10-2012, 03:24 PM
آخرین ارسال: sima
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 440 24-10-2012, 03:22 PM
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد