خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 71 رأی - میانگین امتیازات: 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی مفید در نگهداری و مصرف گوشت

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
9 توصیه برای خوش‌طعم کردن گوشت
1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!

2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.

3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.

4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.

5. ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم‌دهنده‌ها به گوشت ماهی است

6. اگر می‌خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد.

7. ساقه کرفس و فلفل دلمه‌ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می‌دهند.

8. می‌توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل‌دلمه‌ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه‌فرنگی بخوابانید.

9. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۹-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
290
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 493


محل سکونت :
ارسال: #2
Daemons روش صحيح مصرف گوشت
روش صحيح مصرف گوشت


گوشت قرمز غني از منيزيم و ماده مغذي است که در حفظ سلامت افراد به خصوص کودکان و نوجوانان بسيار موثر است.


اگر چه علم ثابت کرده است که گياه خواري در حفظ سلامت بسيار تأثيرگذار است و به طور چشمگيري احتمال بروز بيماري هاي قلبي را کاهش مي دهد، اما مصرف مقداري گوشت نيز براي سلامت انسان مفيد و ضروري است.

تغذيه با گوشت:
* به نوشته «ehow»، گوشت سفيد، سرشار از آهن، روي و ويتامين B12 است که براي رشد کودکان بسيار ضروري است.

* گوشت قرمز غني از منيزيم و ماده مغذي است که در حفظ سلامت افراد به خصوص کودکان و نوجوانان بسيار موثر است.

* گوشت سالم سرشار از پروتئين حيواني است و براي تقويت عضلات و شکل گيري بدن لازم است.

ورزشکاران، کودکان، زنان باردار يا زنان در دوران شير دهي نياز بيشتري به اين پروتئين دارند.

* نکاتي براي مصرف گوشت
با در نظر گرفتن مواد مغذي موجود در گوشت، بايد قبول کنيم که نمي توان گوشت را به طور کامل از رژيم غذايي حذف کرد.

کاري که مي توان کرد اين است که مواد گوشتي را به ميزان لازم به برنامه غذايي خود اضافه کنيم.

* پخت طولاني مدت مواد مغذي موجود در گوشت را از بين مي برد.

*از آنجا که گوشت چربي دارد، به هنگام پخت به افزودن روغن نيازي نيست.

*طبخ گوشت به صورت کبابي يا خورشتي بهترين روش پخت گوشت است.

*از گوشت بره که هم نرم تر و هم کم چربي است استفاده کنيد.

* از آنجا که چرب ترين قسمت گوشت قرمز يا سفيد براي تهيه گوشت چرخ کرده استفاده مي شود، هنگام خريد به اين موضوع توجه کنيد.

* از خريدن گوشت هاي فرآوري شده پرهيز کنيد زيرا اين نوع گوشت حاوي ماده شيميايي سرطان زا به نام سديم نيتريت است که رنگ تازه قرمز به گوشت مي دهد. * در صورت رعايت نکات ذکر شده، خوردن گوشت مشکل ساز نخواهد بود.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای *HELIA*
[تصویر:  uGXdp3.png]

برای خوشبخت بودن ، مادر بودن کافیست !
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ عصر، توسط Galaxy.)
۶-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
121
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : ايلام
ارسال: #3
روش های نگهداری گوشت چرخ کرده
طریقه نگهداری گوشتهای چرخ کرده گوشتهای چرخ کرده به دلیل ترکیبی از مواد مختلف ، مستعدترین ماده غذایی برای آلودگی هستند.
در دو دسته از موادغذایی امکان آلودگی و مسمومیت بیشتری وجود دارد، گوشت و فرآورده های لبنی نسبت به دیگر مواد غذایی محیط مساعدتری برای آلودگی و مسمومیت دارند.بدترین شکل نگهداری گوشت در فضای خارج از یخچال و بهترین نوع آن نگهداری در فریزر است. هر چند میکرب در یخچال رشد کندتری دارد، ولی این رشد متوقف نمی شود و گوشت تنها چند ساعت می تواند در یخچال سالم بماند.متاسفانه بیشتر مسمومیت ها زمانی رخ می دهد که ظاهر گوشت و طعم و رنگ آن کاملا طبیعی است ، بنابراین تنها زمانی می توانیم مطمئن باشیم که فرض کنیم در همه گوشتها احتمال آلودگی وجود دارد.اگر گوشت پخته شده به صورت گرم چند ساعت داخل فر نگهداری شود، مستعد آلودگی به میکرب است. هپاتیت ، سقط جنین و مننژیت از عوارض غذاهای آلوده بخصوص گوشت آلوده است.
اگر غذای پخته شده قرار است برای مصرف بعدی استفاده شود، حتما آن را از زمانی که حرارت خود را از دست نداده داخل فریزر قرار دهید و بعد برای مصرف مجدد آن را کاملا بجوشانید، تا اگر میکربی در آن وجود دارد، از میان برود.
امضای ياس سفيد
[تصویر:  8d8a23fd6082.gif]
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه ؟ لبخندی که بی اراده رو لبهای یک عاشق نقش می بنده تا در نهایت سکوت فریاد بزنه : دوستت دارم
۹-۸-۱۳۹۰, ۰۱:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
نکاتی در مورد پختن گوشت
نکاتی در مورد پختن گوشت
برای پختن انواع گوشت ها
گوشت قرمز باید بعد از پخته شدن نمک بزنید اینجوری همه خواص گوشت حفظ میشه
اما گوشت سفید باید از ابتدا به آن نمک بزنید

- اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو علاوه کنید هم طعم آنرا مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید .

توصیه برای خوش طعم کردن گوشت

۱) برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!

۲) بهتر است گوشت قرمزی را که می خواهید کباب کنید، از ۳ ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.

۳) گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.

۴) برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.

۵) ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهنده ها به گوشت ماهی است.

۶) اگر می خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی دهد.

۷) ساقه کرفس و فلفل دلمه ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می دهند.

۸) می توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.

۹) حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هریک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!


تشخیص انواع گوشت




گوشت سر سینه



گوشت سر سینه که در جلو قفسه سینه گوسفند یا گوساله قرار گرفته است بسیار خوش طعم است و برای انواع خوراک‌ها و طاس کباب و نیز آبگوشت و هلیم و هلیم بادنجان به کار میرود.






گوشت جوان و ترد



گوشت حیوان جوان نرم و آبدار و ترد تر است و نشانه های آن کمرنگ بودن رنگ گوشت است .رنگ آن تا حدودی صورتی است و استخوان اطراف آن سفید مایل به صورتی و چربی آن سفید است .





گوشت حیوان جوان تر



گوشت حیوان جوان بسیار کم چرب تر است .خوش طعم تر و ترد تر است و پس از پخت ریش ریش نمیشود .





گوشت حیوان مسن تر



گوشت قرمز پر رنگ با استخوان زرد مایل به خاکستری و چربی زرد رنگ متعلق به حیوان مسن‌تر است‌.این گوشت دیر پز تر و پرچرب تر است و پس از پخت ریش ریش میشود .





گوشت پرچرب و کم چرب



گوشت گوسفند و گوساله جوان به طور حتم دارای چربی کم‌تری است‌. اگر یک حیوان معین را در نظر بگیریم، هر قسمت از گوشت آن حیوان که چربی کمتری داشته باشد مدت طبخ آن بیشتر است‌. ولی مواد مغذی استخوان حیوان پیر بیشتر از حیوان جوان است‌.

حرار ت کم یا زیاد؟

اگر گوشت در آب به آرامی پخته شود مواد غذایی گوشت یعنی اسیدهای آمینه و بسیاری از ویتامین‌های گروه B در آن حفظ می‌شوند ولی این مواد در اثر حرارت زیاد از بین می‌روند.

پس درجه حرارت زیاد باعث می‌شود شیره و مواد مغذی از گوشت خارج شود و طعم آن از بین برود. پس لازم است شعله زیر اجاق گاز را کم کنیم تا به آرامی و حرارت کم بپزد.


طبخ گوشت چرخ کرده:
به هنگام پختن گوشت چرخ کرده باید ماهیتابه و روغن خوب داغ شده باشد و چند لحظه گوشت را زیر و رو کرد و تفت داد تا پخته شود.

در ضمن به یاد داشته باشید که اگر گوشت چرخ کرده را در طول مدت طبخ با درجه حرارت زیاد سرخ کنید ،شیره از گوشت جدا می‌شود و گوشت به صورت اسفنجی و سفت در می‌آید پس با حرارت کم بپزید.
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ عصر، توسط sima.)
۳-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*HELIA*


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,410 ۲۳-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ عصر
آخرین ارسال: z.arghavani
Bell اصول و نکاتی در مورد نگهداری روغن ها telma 2 775 ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ صبح
آخرین ارسال: samir
  نکاتی در مورد نگهداری میوه ها sima 0 390 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ عصر
آخرین ارسال: sima
  قّیلّه (طریق نگهداری قدیمی گوشت قرمز ) sima 0 1,939 ۴-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ صبح
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد