تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3.12 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات مهم و ضروری درباره پیده خانگی ( قبل از درست کردنش اینجا رو بخون )
#1


نکات ریز پیده خانگی :
گوشتی که میخواهیم تو پیده مصرف کنیم باید چرب باشه .
گوجه فرنگی و پیاز و فلفل باید خیلی ریز خرد بشن .
مواد میانی پیده نسبت به کتلت باید کمی ابکی باشن
پیازش هرچه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه .

پیده باید با حرارت زیاد و زود پخته بشه .
درجه حرارت مناسب برای پخت 300 درجه سانتیگراد مناسب هست .
باید زیر پیده کاملا چرب بشه .
و حتی اگر از کاغذ روغنی استفاده میکنیم باید کاغذ روغنی رو هم چرب کنیم .

خمیر پیده باید خوب عمل بیاد .
کناره های خمیر پیده رو مثل شکل روش میاریم تا بتونیم مواد میانی رو توش بریزیم .
وقتی پیده پخت میتونیم روشو با کره ذوب شده چرب کنیم .

اگه گوشتی که برای مواد روی پیده استفاده میکنیم چرب نباشه حتما باید توی مواد میانی 3-4 ق غ روغن مایع استفاده کنیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }