خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکات مهم و ضروری درباره پیده خانگی ( قبل از درست کردنش اینجا رو بخون )

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
نکات مهم و ضروری درباره پیده خانگی ( قبل از درست کردنش اینجا رو بخون )
نکات ریز پیده خانگی :
گوشتی که میخواهیم تو پیده مصرف کنیم باید چرب باشه .
گوجه فرنگی و پیاز و فلفل باید خیلی ریز خرد بشن .
مواد میانی پیده نسبت به کتلت باید کمی ابکی باشن
پیازش هرچه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه .

پیده باید با حرارت زیاد و زود پخته بشه .
درجه حرارت مناسب برای پخت 300 درجه سانتیگراد مناسب هست .
باید زیر پیده کاملا چرب بشه .
و حتی اگر از کاغذ روغنی استفاده میکنیم باید کاغذ روغنی رو هم چرب کنیم .

خمیر پیده باید خوب عمل بیاد .
کناره های خمیر پیده رو مثل شکل روش میاریم تا بتونیم مواد میانی رو توش بریزیم .
وقتی پیده پخت میتونیم روشو با کره ذوب شده چرب کنیم .

اگه گوشتی که برای مواد روی پیده استفاده میکنیم چرب نباشه حتما باید توی مواد میانی 3-4 ق غ روغن مایع استفاده کنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ صبح، توسط sima.)
۱۵-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۳۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
الهه زیبایی, hanigoli, 1368Sheri, بانوی مهربانی, مرضی سادات



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد