تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.38 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هرگز قره قروت نخورید!
#1
Bell 
قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ به صورت جامد در می آید.

مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت به قدری زیاد است که می توان گفت خود اسید لاکتیک است!!!!

اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب می شود، زیرا خون را شدیدن اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم می زند.

یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد)

در حالت طبیعی، خون انسان کمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود. بدین جهت در انسان مکانیزم های پیچیده ای وجود دارد که این تعادل را حفظ کنند.

در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 7.34 و 7.4 می باشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود، در غیر این صورت بعضی از واکنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیت های فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می شود.

مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک که توضیح دادم) و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.

کلسیم بهترین و سریع‌ ترین عامل قلیایی کردن خون می ‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان ‌ها سپس توسط کلیه ‌ها دفع می ‌گردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوان ‌ها و ضعف دندان ‌ها می‌ گردد.

بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آن را برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند، با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است. در صورتی که کلسیم قره قوروت نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندان ها نیز می شود.

وحشتناک تر آن که حتی آن را برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آن را برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگ ها می شود. برای کم کردن فشار خون می توان بجای قره قوروت از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.

ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد.

اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش می دهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد، لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد.




بعضی از آثار و نتایج زیان بار اسیدی شدن خون :

انواع بیماری های قلب و عروق

خورده شدن دیواره سرخرگ ها و سیاهرگ ها

ضعف حافظه و آلزایمر

دیابت

سرطان

ضعف سیستم ایمنی بدن

بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMS

پوکی استخوان و خرابی و فساد و لقی دندانها


ضعف اعصاب و تشنج


دل درد شدید در دختران هنگام عادت ماهانه








[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }