۰۴-۰۳-۱۳۹۲, ۱۰:۰۲ ق.ظ
هش بروان نوعی املت سیب زمینی و یک صبحانه انگلیسی محسوب میشه که همراه بیکن،گوشت استیکی،ژامبون معمولا سرو میشه
میشه بصورت تکه ای یا یک سره در تابه سرخ بشه
![[عکس: 20130525082941_hash-brown.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130525082941_hash-brown.jpg)
مواد لازم:
سیب زمینی 4 عدد
روغن مایع 2 ق س
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر در صورت تمایل
تخم مرغ 1 عدد
ژامبون و فلفل دلمه ای
سس گوجه
روش تهیه:
سیب زمنی هارو بصورت خام رنده درشت بزنین و در آب سرد بریزین و اجازه بدین کمی بمونه تا نشاسته ش خارج بشه بعد آب کش کنین و حسابی آبش رو بگیرین
سیبز مینی رو با نمک و فلفل مخلوط کنین
روغن رو توی ماهیتابه گرم کنین و سیب زمینی رو توش بریزین و حسابی فشار بدین
تابه مناسبی انتخاب کنین تا قطر مواد کم باشه
اجازه بدین با حرارت ملایم هر طرف حدود 10 دقیقه سرخ و برشته بشه
بعد توی ظرف بکشین و با تخم مرغ نیم رو, ژامبون و فلفل دکمه و سس سرو کنین
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
میشه بصورت تکه ای یا یک سره در تابه سرخ بشه
![[عکس: 20130525082941_hash-brown.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130525082941_hash-brown.jpg)
مواد لازم:
سیب زمینی 4 عدد
روغن مایع 2 ق س
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر در صورت تمایل
تخم مرغ 1 عدد
ژامبون و فلفل دلمه ای
سس گوجه
روش تهیه:
سیب زمنی هارو بصورت خام رنده درشت بزنین و در آب سرد بریزین و اجازه بدین کمی بمونه تا نشاسته ش خارج بشه بعد آب کش کنین و حسابی آبش رو بگیرین
سیبز مینی رو با نمک و فلفل مخلوط کنین
روغن رو توی ماهیتابه گرم کنین و سیب زمینی رو توش بریزین و حسابی فشار بدین
تابه مناسبی انتخاب کنین تا قطر مواد کم باشه
اجازه بدین با حرارت ملایم هر طرف حدود 10 دقیقه سرخ و برشته بشه
بعد توی ظرف بکشین و با تخم مرغ نیم رو, ژامبون و فلفل دکمه و سس سرو کنین
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد