تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همبرگربا ماکروفر
#1
Package_favorite 
250 گرم گوشت چرخ كرده
نصف ليوان مغز نان سفيد (باگت)
يك چهارم ليوان شير
1 عدد تخم مرغ
1 عدد پياز متوسط
به ميزان لازم نمك
به ميزان لازم روغن
به ميزان لازم آرد سوخاري

مغز نان را با شير مخلوط كرده و تخم مرغ، پياز رنده شده، گوشت و نمك را به آن اضافه مي كنيم. تمام مواد را با هم مخلوط مي كنيم و هم مي زنيم تا كاملاً چسبندگي پيدا كند. مايه را به 4 قسمت مساوي تقسيم نموده و هر يك را به شكل گلوله فرم مي دهيم و به آنها شكل گرد منظمي مي دهيم و پهن مي كنيم و در آرد سوخاري مي غلطانيم دقت مي كنيم اطراف همبرگرها كاملاً صاف و بدون ترك خوردگي باشد. ظرف مسطحي را انتخاب مي كنيم ته آنرا چرب كرده و همبرگر را در آن قرار مي دهيم سطح همبرگر را روغن اندود مي كنيم ظرف را بدون درپوش روي سه پايه (بلند) قرار مي دهيم دستگاه را به مدت 12-10 دقيقه با تركيب گريل و قدرت 60% (كليد تركيبي) روشن مي كنيم. تا سطح همبرگر برشته شود. (توجه: در نيمه اين زمان همبرگرها زير و رو شود).

براي سرو كردن ميتوانيم همبرگرها را لاي نان باگت گذاشته كنارش از حلقه هاي گوجه فرنگي, خيارشور, كاهو, جعفري و پيازخرد شده, يا حتي حلقه هاي تخم مرغ و چيپس استفاده كنيم. با سس فرانسوي يا كچاب ميل كنيم.

نوش جان


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }