تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همبرگر خونگی
#1
من این غذارو واسه اولین بار درست کردم و واسه افطار بردم خونه مادرشوهرم نگران مزه اش بودم که چه جوری شده ولی خیلی خوشمزه بود

گوشت چرخکرده:200 گرم

پیاز:1 عدد

سویا خیس شده:1 لیوان

فلفل دلمه ای:1عدد

فلفل تند :1 عدد

تخم مرغ:2 عدد

پودرسوخاری و ارد:به مقدار لازم

ادویه شامل فلفل سیاه زردچوبه زعفران:به میزان کافی

پگین پودر:1 ق م

گوشت پیاز سویا و فلفلها رو بریزین تو غذاساز تاخوب خرد بشه بعد بریزید توی یه کاسه دیگه بعد بهش ادویه جات و نمک رو بریزید بعدتو ظرف جدا تخم مرغ رو با پگین پودر زود زود بزنید میبینید که پف میکنه و میاد بالا همون موقع بریزیدش تو مواد و هم بزنید بعد به میزانی که مواد قابل سرخ کردن باشه و به قوام مورد نظر برسه ارد و پودر سوخاری بریزید شما سعی کنید همون پودر سوخاری رو بریزید من چون کم داشتم ارد ریختم

بعد توی روغن سرخ کنید فقط حرارت باید بالا باشه تا اب نندازه

اینم عکسش با ریحون و جعفری باغ خودمون!
[عکس: hamberger.jpg]

[عکس: hamberger%20%281%29.jpg]
پاسخ }
#2
مال من کمی فرق میکرد ! من فلفل دلمه ای و آرد و بکینگ پودر نزدم
بعد که آماده کردم 2 ساعت گذاشتم فریز شد بعد سرخشون کردم
اول گلوله کردم و بعد لای پلاستیک گذاشتم و گرد صاف کردم مثل عکس :
[عکس: 20120614195559_IMG_9066.JPG]

[عکس: 20120614195331_IMG_9088.JPG]
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#3
مامانم اینجوری درست میکنه از مال بیرونم خوشمزه تره
[عکس: 20121012233529_Picture2012732028Small29.jpg]
مواد لازم برای 11 عدد همبرگر:

گوشت چرخکرده:350 گرم

پیاز:2 عدد

سویای خشک:1 پیمانه

فلفل دلمه ای بزرگ:2/1 عدد

قارچ:6-7 عدد

نمک – فلفل – ادویه – زردچوبه : به مقدار لازم

سماق : 1 قاشق سوپخوری

پودر نان : 2 – 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

سویا را در آب ونمک خیس می کنیم.بعد از یک ربع در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود.سپس همه ی

مواد را در غذاساز خرد کرده و با ادویه ها ورز می دهیم و به اندازه نارنگی از مواد در دست یا روی نایلون باز کرده و در روغن سرخ می کنیم .

مواد لازم برای سس گوجه :

پیاز: 1عدد

فلفل دلمه ای : 2/1 عدد

گوجه فرنگی: 3عدد

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری سر پر

نمک

طرز تهیه سس گوجه :

پیاز را نگینی کرده و سرخ می کنیم.وقتی طلایی شد گوجه فرنگی رنده شده و رب و فلفل دلمه ای و نمک را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا بجوشد.وقتی به روغن افتاد سس آماده سرو است.

نوش جان...

[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#4
[عکس: 20121117201602_1.jpg]


[عکس: 20121117201304_11.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه گوشت چرخ کرده بدون چربی
1 تکه خمیر داخل نان ساندویچی
1 و1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/4 فنجان برگ های تازه جعفری یا گشنیز ریز خرد کرده
2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد کرده
1 عدد تخم مرغ
1 و1/2 قاشق چایخوری زیره
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز (یا بیشتر اختیاری)
نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن

مواد تشکیل دهنده سس مایو :
1/3 فنجان سس مایونز
2 قاشق چایخوری سس قرمز تند

طرز تهیه:
نان را در روغن زیتون بخیسانید

[عکس: 20121117201529_4.jpg]

سپس له کرده و همراه گوشت چرخ کرده ،جعفری ،تخم مرغ ، پیاز ،پودر سیر ، زیره ، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست خوب چنگ بزنید.

[عکس: 20121117201455_5.jpg]

به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با دست کمی پهن کنید.

[عکس: 20121117201421_7.jpg]

همبرگر ها را به دلخواه درون روغن یا روی کباب پز طبخ کنید

[عکس: 20121117201405_8.jpg]

[عکس: 20121117201325_10.jpg]

برای درست کردن سس هم مواد را با هم مخلوط کنید.




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20131113233554_2013-11-0922.08.40.jpg]
غذامون آش بود که همسری ادا در اورد گفت نمیخورم منم همبرگردhihدرستیدم.با دستور اول (1782).Yum2ممنون گیسو جون
با لواش خورد اما خوشمزه بود
پاسخ }
#6
با عرض سلام خدمت خانوم گلهای گرامی بحث آشپزیه چند نکته در مورد همبرگر لازمه که بگم
1- ادویه مهمترین طعم دهنده غذاست به خصوص در همبرگر پس از این فرمول استفاده کنید
تخم گشنز -زیره -پودرسیر-میخک-کمی جوز هندی-دارچین -زنجبیل -اویشن
اندازش به ذائقه شما بستگی داره و البته فلفل
2- گوشت نباید زیاد چرب باشه ولی بدون چربی هم نباشه
3- اگه از سویا استفاده میکنید حتما خوب ابشو بچلونید تا هیچ ابی نداشته باشه
4-گوشت و سویا را حداقل دوبار خوب چرخ کنید تا نرم باشه این نکته در کباب و کتلت هم مهمه
5- بعد نکته دیگه ورز دادن خمیره تا میتونید با دست ورز بدید یا از غذا ساز استفاده کنید
6- برای قالب هم از وسایل مخصوص استفاده کنید اما زیاد کلفت نباشه بین نیم تا 0.7 سانتی متر درب سس و قالبهای کتلت و هر شکلی که دوست دارید
برای راحت قالب زدن خمیر را به اندازه قالبتون بردارید خمیر را داخل نایلو ن بذارید بعد قالب رو روش بذارید بعد با دست یا هر وسیله صاف مثل ته بشقاب مواد رو پهن کنید حالا قالب رو بردارید همبرگر به شکل قالبتون داخل نایلون هست برای فریز کردنشم هم بانایلونهای توی یه سینی بچینید بعد فریز شدن از تو سینی در بیارید و داخل فریزر بچنید
خوش باشید خانوم گلها
پاسخ }
#7
گوشت چرخ کرده گوساله.سویا.پیاز.خمیر نون باگت خیس خورده درشیر.نمک وفلفل وپودرسیر.من همه رو چشمی ریختم
پیازو رنده کردم آبش و گرفتم شیرخمیرم گرفتم همه ی مواد لازم و ریختم تو غذاساز تا خوب مخلوط بشن بعدم قالب زدم وسرخشون کردم[عکس: 20131203153442_1.jpg]
پاسخ }
#8
اینم همبرگر خونگی منWavesmile مثل مریم بانوی عزیز درست کردم (1782) فقط وقتی داغ بود روش یکم پنیر پیتزا هم ریختم و تو ادویه اش پاپریکا هم اضافه کردم ، جاتون خالی خیلی خوشمزه شدYum2 همسرم خیلی تعریف کرد ، وقتی ساندویچو خورد اینجوری شدfak
[عکس: 20140220202308_IMAG1031.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20140530002428_DSC01263.jpg]
[عکس: 20140530002543_DSC01264.jpg]
[عکس: 20140530002628_DSC01265.jpg]
اینم همبرگرخونگی ما.خیلی خوشمزززززززززززززززززززززززززه.Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#10
وای عالییییییی بودYum2Yum2من از دستور نگین جون ارسال 5 درست کردمDreamyeyesf
[عکس: 20140802173340_1.jpg][عکس: 20140802173400_2.jpg][عکس: 20140802173416_3.jpg][عکس: 20140802173514_IMAG6704.jpg][عکس: 20140802173534_IMAG6712.jpg]
پاسخ }