خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

همبرگر خونگی

sarashpaz-sepideh

وضعیت :
 
ارسال: #1
همبرگر خونگی
من این غذارو واسه اولین بار درست کردم و واسه افطار بردم خونه مادرشوهرم نگران مزه اش بودم که چه جوری شده ولی خیلی خوشمزه بود

گوشت چرخکرده:200 گرم

پیاز:1 عدد

سویا خیس شده:1 لیوان

فلفل دلمه ای:1عدد

فلفل تند :1 عدد

تخم مرغ:2 عدد

پودرسوخاری و ارد:به مقدار لازم

ادویه شامل فلفل سیاه زردچوبه زعفران:به میزان کافی

پگین پودر:1 ق م

گوشت پیاز سویا و فلفلها رو بریزین تو غذاساز تاخوب خرد بشه بعد بریزید توی یه کاسه دیگه بعد بهش ادویه جات و نمک رو بریزید بعدتو ظرف جدا تخم مرغ رو با پگین پودر زود زود بزنید میبینید که پف میکنه و میاد بالا همون موقع بریزیدش تو مواد و هم بزنید بعد به میزانی که مواد قابل سرخ کردن باشه و به قوام مورد نظر برسه ارد و پودر سوخاری بریزید شما سعی کنید همون پودر سوخاری رو بریزید من چون کم داشتم ارد ریختم

بعد توی روغن سرخ کنید فقط حرارت باید بالا باشه تا اب نندازه

اینم عکسش با ریحون و جعفری باغ خودمون!
[تصویر:  hamberger.jpg]

[تصویر:  hamberger%20%281%29.jpg]
۲۹-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ صبح
نقل قول
4 کاربر از sarashpaz-sepideh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, قلب, maryam.n.g, lightblue192
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #2
RE: همبرگر خونگی
مال من کمی فرق میکرد ! من فلفل دلمه ای و آرد و بکینگ پودر نزدم
بعد که آماده کردم 2 ساعت گذاشتم فریز شد بعد سرخشون کردم
اول گلوله کردم و بعد لای پلاستیک گذاشتم و گرد صاف کردم مثل عکس :
[تصویر:  20120614195559_IMG_9066.JPG]

[تصویر:  20120614195331_IMG_9088.JPG]
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
۲۵-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۲۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بی نام و نشانم, Atefe joon, 1368Sheri, maryam.n.g, مهلا گلي
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: همبرگر خونگی
مامانم اینجوری درست میکنه از مال بیرونم خوشمزه تره
[تصویر:  20121012233529_Picture2012732028Small29.jpg]
مواد لازم برای 11 عدد همبرگر:

گوشت چرخکرده:350 گرم

پیاز:2 عدد

سویای خشک:1 پیمانه

فلفل دلمه ای بزرگ:2/1 عدد

قارچ:6-7 عدد

نمک – فلفل – ادویه – زردچوبه : به مقدار لازم

سماق : 1 قاشق سوپخوری

پودر نان : 2 – 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

سویا را در آب ونمک خیس می کنیم.بعد از یک ربع در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود.سپس همه ی

مواد را در غذاساز خرد کرده و با ادویه ها ورز می دهیم و به اندازه نارنگی از مواد در دست یا روی نایلون باز کرده و در روغن سرخ می کنیم .

مواد لازم برای سس گوجه :

پیاز: 1عدد

فلفل دلمه ای : 2/1 عدد

گوجه فرنگی: 3عدد

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری سر پر

نمک

طرز تهیه سس گوجه :

پیاز را نگینی کرده و سرخ می کنیم.وقتی طلایی شد گوجه فرنگی رنده شده و رب و فلفل دلمه ای و نمک را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا بجوشد.وقتی به روغن افتاد سس آماده سرو است.

نوش جان...
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۰۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, 1368Sheri, maryam.n.g, زهرا77, Galaxy, رها نبوی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
برگر دست ساز با سس مخصوص
[تصویر:  20121117201602_1.jpg]


[تصویر:  20121117201304_11.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه گوشت چرخ کرده بدون چربی
1 تکه خمیر داخل نان ساندویچی
1 و1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/4 فنجان برگ های تازه جعفری یا گشنیز ریز خرد کرده
2 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد کرده
1 عدد تخم مرغ
1 و1/2 قاشق چایخوری زیره
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز (یا بیشتر اختیاری)
نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن

مواد تشکیل دهنده سس مایو :
1/3 فنجان سس مایونز
2 قاشق چایخوری سس قرمز تند

طرز تهیه:
نان را در روغن زیتون بخیسانید

[تصویر:  20121117201529_4.jpg]

سپس له کرده و همراه گوشت چرخ کرده ،جعفری ،تخم مرغ ، پیاز ،پودر سیر ، زیره ، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست خوب چنگ بزنید.

[تصویر:  20121117201455_5.jpg]

به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با دست کمی پهن کنید.

[تصویر:  20121117201421_7.jpg]

همبرگر ها را به دلخواه درون روغن یا روی کباب پز طبخ کنید

[تصویر:  20121117201405_8.jpg]

[تصویر:  20121117201325_10.jpg]

برای درست کردن سس هم مواد را با هم مخلوط کنید.




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۷-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, لبخندمن, Atefe joon, 1368Sheri, loka, niloofar00, maryam.n.g
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
278
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 436


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: همبرگر خونگی
[تصویر:  20131113233554_2013-11-0922.08.40.jpg]
غذامون آش بود که همسری ادا در اورد گفت نمیخورم منم همبرگردhihدرستیدم.با دستور اول (1782).Yum2ممنون گیسو جون
با لواش خورد اما خوشمزه بود
امضای minaarash
۲۲-۸-۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از minaarash به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, negin.s, amitris, niloofar00, maryam.n.g

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
8
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: همبرگر خونگی
با عرض سلام خدمت خانوم گلهای گرامی بحث آشپزیه چند نکته در مورد همبرگر لازمه که بگم
1- ادویه مهمترین طعم دهنده غذاست به خصوص در همبرگر پس از این فرمول استفاده کنید
تخم گشنز -زیره -پودرسیر-میخک-کمی جوز هندی-دارچین -زنجبیل -اویشن
اندازش به ذائقه شما بستگی داره و البته فلفل
2- گوشت نباید زیاد چرب باشه ولی بدون چربی هم نباشه
3- اگه از سویا استفاده میکنید حتما خوب ابشو بچلونید تا هیچ ابی نداشته باشه
4-گوشت و سویا را حداقل دوبار خوب چرخ کنید تا نرم باشه این نکته در کباب و کتلت هم مهمه
5- بعد نکته دیگه ورز دادن خمیره تا میتونید با دست ورز بدید یا از غذا ساز استفاده کنید
6- برای قالب هم از وسایل مخصوص استفاده کنید اما زیاد کلفت نباشه بین نیم تا 0.7 سانتی متر درب سس و قالبهای کتلت و هر شکلی که دوست دارید
برای راحت قالب زدن خمیر را به اندازه قالبتون بردارید خمیر را داخل نایلو ن بذارید بعد قالب رو روش بذارید بعد با دست یا هر وسیله صاف مثل ته بشقاب مواد رو پهن کنید حالا قالب رو بردارید همبرگر به شکل قالبتون داخل نایلون هست برای فریز کردنشم هم بانایلونهای توی یه سینی بچینید بعد فریز شدن از تو سینی در بیارید و داخل فریزر بچنید
خوش باشید خانوم گلها
۲۳-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از starred به دلیل این ارسال سپاس کرده.
bahartoranj, قلب, amitris, Atefe joon, McQueen, زهرا77, maman maryami



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد