خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

همه نوع اطلاعات راجع به قلب

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
284
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 143


محل سکونت : مادر
ارسال: #1
Package_favorite همه نوع اطلاعات راجع به قلب
رژیم حاوی کربوهیدراتهای ساده فراوان سبب افزایش قند خون و چربی های مضر مانند تری گلیسیرید می شود در حالی که مصرف فراوان این نوع مواد غذایی، سبب کاهش سطح HDL یا کلسترول خوب می شود

رژیم حاوی کربوهیدراتهای ساده فراوان سبب افزایش قند خون و چربی های مضر مانند تری گلیسیرید می شود در حالی که مصرف فراوان این نوع مواد غذایی، سبب کاهش سطح HDL یا کلسترول خوب می شود و درنهایت سبب افزایش بروز بیماری قلبی خواهد شد. اما باید بدانیم تمام کربوهیدرات ها اثر یکسانی روی سطح قند خون ندارند و کربوهیدراتهای با نمایه گلایسمی بالا مضرتر هستند.

در یک مطالعه که در مجله آرشیو طب داخلی چاپ شده و بر روی 15171 مرد و 32575 خانم انجام گرفته، با استفاده از یک پرسشنامه کل کربوهیدرات دریافتی افراد و میانگین نمایه گلیسمی و بار گلیسمی رژیم غذایی آنها محاسبه شد (نمایه گلایسمی معیاری است از میزان افزایش قند خون پس ازصرف غذا و بار گلایسمی ‌از حاصل ضرب نمایه گلایسمی‌ و کل کربوهیدرات موجود در غذا حاصل می‌ شود)..

نتایج این مطالعه نشان داد که در اواسط مطالعه بیماری قلبی در 463 شرکت کننده توسعه یافت. شانس ابتلا به بیماری قلبی در زنان با بیشترین میزان دریافت کربوهیدرات نسبت به زنان با کمترین میزان دریافت کربوهیدرات دو برابر بیشتر بود و همچنین مشاهده شد که دریافت مقادیر زیاد کربوهیدرات های با نمایه گلیسمی بالا ( و نه کربوهیدراتها با نمایه گلایسمی پایین ) در ارتباط مستقیم با افزایش احتمال ابتلا به بیماری قلبی بود. علاوه بر این که زنانی که رژیم غذایی آنها بیشترین بار گلیسمی را داشت، نسبت به زنانی که غذاهایی با کمترین بار گلیسمی را مصرف می کردند 24/2 مرتبه بیشتر در معرض خطر بیماری قلبی بودند . جالب آن که ارتباطات مذکور در مردان مشاهده نشد و این مطلب می تواند به این علت باشد که افزایش تری گلیسرید در اثر افزایش مصرف کربوهیدرات در زنان عامل موثرتری جهت افزایش خطر بیماری قلبی به شمار می رود.

نکته عملی: مصرف مقادیر زیاد از کربوهیدرات های با نمایه گلایسمی بالا بیش از میزان کربوهیدرات مصرفی در افزایش احتمال ابتلا به بیماری قلبی در زنان موثر است لذا توصیه می شود که زنان کربوهیدراتهای با نمایه گلایسمی پایین را که معمولا در مواد غذایی حاوی فیبر فراوان وجود دارد را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
منبع: رژیم درمانی نوین
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ عصر، توسط noonoosh.)
۱۹-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد