تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هوموس یا حمص (اردور لبنانی)
#1
[attachment=8987]
هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ...
مواد لازم:
نخود پخته : نیم کیلو
ارده : 6 تا7 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده : 3، 4 حبه
لیمو 2 عدد
جعفری و گشنیز 5، 6 شاخه
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهيه :
هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.
نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود .
سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .

[عکس: 20120420210352_Roasted-Red-Pepper-Hummus.jpg]
پاسخ }
#2
هموس – اردور لبنانی

[عکس: 20111215214229_.JPG]

مواد اولیه :
نخود ۵۰۰ گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
ارده ۱۵۰ گرم
لیموترش دو عدد
نمک دو قاشق چایخوری
سیر دو بوته
روغن زیتون، برگ گشنیز و پودر چیلی(پاپریکا یا فلفل قرمز) برای تزیین

طرز تهیه:
از شب قبل نخود را خیس کنید و بعد از ۲۴ ساعت با آب سرد آنها را بشویید. سپس با دو لیتر آب و جوش شیرین نخودها را بپزید. پس از یک و نیم ساعت نخودها را در آبکش بریزید و با غذا ساز پوره و له کنید. نمک و ارده را به پوره اضافه نمایید. سیرها را له کرده و به همراه آبلیمو به هموس اضافه کنید. اردور را داخل ظرف گودی ریخته و با ته قاشق میان آن را گود کنید و کمی روغن زیتون بریزید.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#3
حمص بیروتی
نخود ............چهارصدگرم. (دوفنجان)
جوش شیرین..یک چهارم ق چ
ارده(روغن کنجد).....صدو پنجاه گرم. (یکدوم فنجان)
یخ مکعبی.... صدوپنجاه گرم. (سه چهارم فنجان)
نمک.... بمیزان لازم
لیمو.......یک عدد
سیر........دوحبه
جعفری تازه....دو ق غ
روغن زیتون برای تزیین....بمیزان لازم
1.نخودها را 24 ساعت داخل آب در درجه حرارت اتاق قرار میدهیم
2.آب نخودها را دور ریخته و سپس با 4 لیتر آب روی اجاق قرار میدهیم. حرارت را تا زمان جوشیدن نخودها بالا میبریم سپس شعله را کم کرده و جوش شیرین را اضافه میکنیم. بدون آنکه سرش را بگذاریم مخلوط را رها میکنیم تا یک ساعت و نیم الی دو ساعت بآرامی بجوشد.
بعد از مدت زمان طی شده برای آنکه بفهمیم نخودها آماده است یا خیر یک نخود برداشته و میان انگشتان فشار میدهیم باید بدون مقاومت له شده و هیچ زبری نداشته باشد. همچنین رنگ داخل و خارج نخود باید یکسان باشد.
در این قسمت آب نخود را صاف کرده و رها میکنیم تا سرد شود.
3.ارده را با نمک و نیمی از یخ ها و نیمی از آب لیمو در مخلوط کن ریخته و آنقدر مخلوط میکنیم تا مواد نرم شود.
4.نخودها را افزوده و باقی مانده ی یخ و آبلیمو را نیز می افزاییم و 10 دقیقه مخلوط میکنیم تا مخلوط نرمی بدست آوریم.
5.نخود را در ظرفی ریخته و رویش را با نایلون میپوشانیم و بمدت 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
6.در آخر سیر له شده، جعفری خورد شده و باقی آبلیمو را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.
حمص را در ظرفی ریخته و با روغن زیتون تزیین مینماییم.
[عکس: 20121204061015_312600482_640.jpg]
(منبعwww.basmaty.com)
زحمت ترجمه ی این دستور از عربی با خودم بوده لطفا کپی نکنیدFlowerysmile
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#4
[عکس: 20130121211331_.91.jpg]

دوستش نداشتمSwear
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
حموس لبنانی
[عکس: 20130608165307_Namber2508.jpg]
مواد لازم:
نخود: 500 گرم
سیر:نصف یک بوته متوسط
روغن زیتون: 1/4 لیوان
نمک و فلفل قرمز و لیمو ترش
نخود را پخته،بعد پوست آنرا می‌گیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یك بوته سیر پوست كنده و نصف قاشق نمك كاملا می‌پزیم و چرخ می‌كنیم. نخود باید طوری پخته باشد كه پس از چرخ كردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن زیتون را كم كم داخل پوره نخود می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا روغن كاملا جذب نخود شود. آب یك عدد لیمو را می‌گیریم و با پوره مخلوط می‌كنیم. حموس بدست آمده را در ظرف گود می‌ریزیم، رویش را صاف می‌كنیم و فلفل قرمز را روی آن می‌پاشیم. Yum2Yum2Yum2Yum2
با یه دستور دیگه قبلا درست کرده بودم خیلی (2496)یه راست رفت تو سطل آشغالی اما این واقعا خوشمزه بود.
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#6
[عکس: 20140614180342_Hummus-8-Somali-Food-Blog.jpg]

مواد لازم:
نخود پخته شده 2 پیمانه (370 گرم)
آب 1/4 پیمانه
سس تاهینی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 1 حبه
آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

[عکس: 20140614180015_Hummus-2-Somali-Food-Blog.jpg]

همه مواد رو به جز روغن زیتون داخل غذاساز بریزین و 3 دقیقه بذارین مواد با هم میکس شن
[عکس: 20140614180112_Hummus-4-Somali-Food-Blog.jpg]

[عکس: 20140614180201_Hummus-5-Somali-Food-Blog.jpg]

با قاشق مواد رو خوب هم بزنید و 3 دقیقه دیگه میکس کنید تا اگه مواد خوب یکدست نشدن ترکیب شن
[عکس: 20140614180238_Hummus-6-Somali-Food-Blog.jpg]

روغن زیتون رو روش بریزید و خوب ترکیب کنید
[عکس: 20140614180302_Hummus-7-Somali-Food-Blog.jpg]

حوموص رو داخل ظرف سرو بریزید و روشو بوسیله قاشق بصورت دایره ای گود کنید و داخل گودی ایجاد شده روغن زیتون بریزید و پودر فلفل قرمز بپاشید
[عکس: 20140614180551_Hummus-1-Somali-Food-Blog.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20160119202210__.jpg]
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کراکر و هوموس با سیر و پیاز کاراملی Galaxy 0 813 ۳۱-۰۲-۱۳۹۲, ۰۱:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy