خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 61 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هوموس یا حمص (اردور لبنانی)

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,175
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1800


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
هوموس یا حمص (غذای لبنان- ترکیه)
[attachment=8987]
هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ...
مواد لازم:
نخود پخته : نیم کیلو
ارده : 6 تا7 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده : 3، 4 حبه
لیمو 2 عدد
جعفری و گشنیز 5، 6 شاخه
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهيه :
هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.
نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود .
سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .

[تصویر:  20120420210352_Roasted-Red-Pepper-Hummus.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ عصر، توسط Galaxy.)
۵-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۲۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از یاسی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #2
هموس – اردور لبنانی
هموس – اردور لبنانی

[تصویر:  20111215214229_.JPG]

مواد اولیه :
نخود ۵۰۰ گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
ارده ۱۵۰ گرم
لیموترش دو عدد
نمک دو قاشق چایخوری
سیر دو بوته
روغن زیتون، برگ گشنیز و پودر چیلی(پاپریکا یا فلفل قرمز) برای تزیین

طرز تهیه:
از شب قبل نخود را خیس کنید و بعد از ۲۴ ساعت با آب سرد آنها را بشویید. سپس با دو لیتر آب و جوش شیرین نخودها را بپزید. پس از یک و نیم ساعت نخودها را در آبکش بریزید و با غذا ساز پوره و له کنید. نمک و ارده را به پوره اضافه نمایید. سیرها را له کرده و به همراه آبلیمو به هموس اضافه کنید. اردور را داخل ظرف گودی ریخته و با ته قاشق میان آن را گود کنید و کمی روغن زیتون بریزید.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ عصر، توسط Galaxy.)
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
غزل بانو, یاسی, یلداجونی, negin.s, Atefe joon, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: هموس – اردور لبنانی
حمص بیروتی
نخود ............چهارصدگرم. (دوفنجان)
جوش شیرین..یک چهارم ق چ
ارده(روغن کنجد).....صدو پنجاه گرم. (یکدوم فنجان)
یخ مکعبی.... صدوپنجاه گرم. (سه چهارم فنجان)
نمک.... بمیزان لازم
لیمو.......یک عدد
سیر........دوحبه
جعفری تازه....دو ق غ
روغن زیتون برای تزیین....بمیزان لازم
1.نخودها را 24 ساعت داخل آب در درجه حرارت اتاق قرار میدهیم
2.آب نخودها را دور ریخته و سپس با 4 لیتر آب روی اجاق قرار میدهیم. حرارت را تا زمان جوشیدن نخودها بالا میبریم سپس شعله را کم کرده و جوش شیرین را اضافه میکنیم. بدون آنکه سرش را بگذاریم مخلوط را رها میکنیم تا یک ساعت و نیم الی دو ساعت بآرامی بجوشد.
بعد از مدت زمان طی شده برای آنکه بفهمیم نخودها آماده است یا خیر یک نخود برداشته و میان انگشتان فشار میدهیم باید بدون مقاومت له شده و هیچ زبری نداشته باشد. همچنین رنگ داخل و خارج نخود باید یکسان باشد.
در این قسمت آب نخود را صاف کرده و رها میکنیم تا سرد شود.
3.ارده را با نمک و نیمی از یخ ها و نیمی از آب لیمو در مخلوط کن ریخته و آنقدر مخلوط میکنیم تا مواد نرم شود.
4.نخودها را افزوده و باقی مانده ی یخ و آبلیمو را نیز می افزاییم و 10 دقیقه مخلوط میکنیم تا مخلوط نرمی بدست آوریم.
5.نخود را در ظرفی ریخته و رویش را با نایلون میپوشانیم و بمدت 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
6.در آخر سیر له شده، جعفری خورد شده و باقی آبلیمو را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.
حمص را در ظرفی ریخته و با روغن زیتون تزیین مینماییم.
[تصویر:  20121204061015_312600482_640.jpg]
(منبعwww.basmaty.com)
زحمت ترجمه ی این دستور از عربی با خودم بوده لطفا کپی نکنیدFlowerysmile
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۱۴-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یاسی, یلداجونی, negin.s, Atefe joon, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #4
RE: هموس – اردور لبنانی
[تصویر:  20130121211331_.91.jpg]

دوستش نداشتمSwear
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۲-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, tannaz.m, negin.s, niloofar00, Atefe joon, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: هموس – اردور لبنانی
حموس لبنانی
[تصویر:  20130608165307_Namber2508.jpg]
مواد لازم:
نخود: 500 گرم
سیر:نصف یک بوته متوسط
روغن زیتون: 1/4 لیوان
نمک و فلفل قرمز و لیمو ترش
نخود را پخته،بعد پوست آنرا می‌گیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یك بوته سیر پوست كنده و نصف قاشق نمك كاملا می‌پزیم و چرخ می‌كنیم. نخود باید طوری پخته باشد كه پس از چرخ كردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن زیتون را كم كم داخل پوره نخود می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا روغن كاملا جذب نخود شود. آب یك عدد لیمو را می‌گیریم و با پوره مخلوط می‌كنیم. حموس بدست آمده را در ظرف گود می‌ریزیم، رویش را صاف می‌كنیم و فلفل قرمز را روی آن می‌پاشیم. Yum2Yum2Yum2Yum2
با یه دستور دیگه قبلا درست کرده بودم خیلی (2496)یه راست رفت تو سطل آشغالی اما این واقعا خوشمزه بود.
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۸-۳-۱۳۹۲, ۰۶:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, 1368Sheri, آیلین2, f.nik, niloofar00, مهرناز مامانی, Atefe joon, elipari, z.arghavani, گلسان

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: هوموس یا حمص (اردور لبنانی)
[تصویر:  20140614180342_Hummus-8-Somali-Food-Blog.jpg]

مواد لازم:
نخود پخته شده 2 پیمانه (370 گرم)
آب 1/4 پیمانه
سس تاهینی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 1 حبه
آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

[تصویر:  20140614180015_Hummus-2-Somali-Food-Blog.jpg]

همه مواد رو به جز روغن زیتون داخل غذاساز بریزین و 3 دقیقه بذارین مواد با هم میکس شن
[تصویر:  20140614180112_Hummus-4-Somali-Food-Blog.jpg]

[تصویر:  20140614180201_Hummus-5-Somali-Food-Blog.jpg]

با قاشق مواد رو خوب هم بزنید و 3 دقیقه دیگه میکس کنید تا اگه مواد خوب یکدست نشدن ترکیب شن
[تصویر:  20140614180238_Hummus-6-Somali-Food-Blog.jpg]

روغن زیتون رو روش بریزید و خوب ترکیب کنید
[تصویر:  20140614180302_Hummus-7-Somali-Food-Blog.jpg]

حوموص رو داخل ظرف سرو بریزید و روشو بوسیله قاشق بصورت دایره ای گود کنید و داخل گودی ایجاد شده روغن زیتون بریزید و پودر فلفل قرمز بپاشید
[تصویر:  20140614180551_Hummus-1-Somali-Food-Blog.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۴-۳-۱۳۹۳, ۰۵:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, z.arghavani, ladybird68, laleh joon, رها نبوی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کراکر و هوموس با سیر و پیاز کاراملی Galaxy 0 749 ۳۱-۲-۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد