خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هویج پلو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
هویج پلو
[تصویر:  20130802160837_20110919181405_04062011530.jpg]
هویج 4عدد متوسط
سینه مرغ 1 عدد
برنج 2 پیمانه
زعفران دم شده نصف فنجان
پیاز متوسط 1 عدد

برنجتو بشور بذار کنار خیس بخوره
هویج رو رنده درست بزن و تو کره تفت بده تا نرم بشه ولی له نشه
یه کم شکر هم اگه شیرین دوست داری بهش بزن
بعلاووه فلفل سیاه یا سفید و کمی نمک

سینه مرغ رو مکعبی ریز خورد کن
پیازت رو تفت بده تا سبک و عسلی بشه
زردچوبه و یه کم نمک بزن و مرف رو اضافه کن
با شعله نسبتاً بالا تفت بده تا آبش کشیده بشه و سفید رنگ بشه
در همین حین زغفرونم اضافه کن
و آبش که کشیده شد شعله رو خلموش کن

برنجت رو آبکش کن و لا به لا هویج و مرغ و برنج بریز و بذار دم بکشه

البته من دمی هم درست میکنم
نزدیک خشک شدن آب برنج موادمو میریزم توشو هم میزنم درشو میذارم دم بکشه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
alma8525, مهربون یار, Atefe joon, elipari, ladybird68, سمیرا مامان شهاب, mozhgan57, niloofar00, ایران دخت, syna, مهلا گلي
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
هویج پلو با گوشت قلقلی
با همون مواد دستور بالا بجز مرغ

گوشت چرخ کرده 300 گرم

گوشت و پیاز رنده شده رو با ادویه و نمک و فلفل ورز بده و بعد گلوله های کوچولو درست کن و تو روغن سرخش کن

همون هویج و کره تفت داده شده رو لا به لای برنجت بده و بذار دم بکشه
موقع سرو کوفته ریزه ها رو هم بریز روی دیس پلوت
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
alma8525, Atefe joon, elipari, mozhgan57, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
270
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 423


محل سکونت : بهشت
ارسال: #3
RE: هویج پلو....
دستتون درد نکنه ... انصافا خوشمزه بود...چون دیروز گوشت چرخ کرده خورده بودم فعلا هویج پلو با مرغ پختم....Hanghead
ایشالا دفعه بعد تبریزیشو میپخم و عکسشو میذارم....excited

[تصویر:  20140131222650_2011-09-2020.47.jpg]



ویرایش فایل پیوست
امضای نیایش
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ عصر، توسط niloofar00.)
۲۹-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از نیایش به دلیل این ارسال سپاس کرده.
alma8525, Atefe joon, elipari, ladybird68, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #4
RE: هویج پلو....
ما هویج پلو رو با هویج نگینی تفت داده شده با گوشت چرخ کرده ( مثل مایه ماکارونی ) می درستیم....

عاشقشیم....ClapClapClap
[تصویر:  20140131223659_havijpologhalebi.JPG]



ویرایش فایل پیوست
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ عصر، توسط niloofar00.)
۸-۸-۱۳۹۰, ۰۸:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
alma8525, Atefe joon, elipari, ladybird68, mozhgan57, mobina62
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
هویج پلو با مرغ
مواد لازم:

برنج يك كيلو

مرغ يك عدد

زعفران سائيده يك قاشق چاي خوري

پياز يك عدد متوسط

آبليمو يك دوم استكان

روغن 150 گرم

خلال بادام در صورت تمايل يك دوم فنجان براي تزئين

نمك به مقدار لازم

طرز تهيه:

برنج را قبلاً شسته و با نمك بگذاريد خيس بخورد.
مرغ را به چند قطعه تقسيم كرده و با آبليمو و يك ليوان آب و يك دوم زعفران ( آب كرده ) و كمي نمك و پياز خرد شده بپزيد.
به اندازه يك فنجان آب مرغ در قابلمه نگه داريد.
هويج را شسته، پوست آنها را گرفته و به صورت خلال هاي باريك 2 سانتي متري خرد كنيد.
هيچوقت هويج را نتراشيد، چون سطح هويج سياه مي شود و نيز هميشه هويج را طوري خلال كنيد كه در موقع سرخ كردن خرد و تكه تكه نشود.
روغن را در ماهيتابه ريخته و هويج هاي خلال شده را طوري سرخ كنيد كه رنگ آنها تغيير نكند. سپس برنج را پخته و آبكش كنيد.
در قابلمه كمي روغن بريزيد و برنج و هويج هاي سرخ شده را در قابلمه ريخته و بقيه زعفران آب كرده را روي برنج بدهيد و بگذاريد برنج با شعله ملايم دم بكشد.

در صورتي كه مي خواهيد از خلال بادام استفاده كنيد خلال ها را شسته، آنها را يك طرف برنج بريزيد تا خلال ها نرم شوند.
پس از دم كشيدن برنج آن را در ديس كشيده و روي برنج را با گوشت هاي تكه تكه شده مرغ و خلال بادام تزئين كنيد.
آب مرغ را هم روي برنج بريزيد.روش ديگر اين است كه مي توانيد برنج را جداگانه دم كنيد و پس از دم كشيدن آن، با هويج هاي سرخ شده روي برنج را تزئين كنيد.
بعضي افراد هويج پلو را با گوشت چرخ كرده درست مي كنند كه بستگي به ميل و علاقه ي شما دارد.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari, mozhgan57, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #6
RE: هویج پلو
[تصویر:  20131128003032_ljo.JPG]

[تصویر:  20131128003126_l.l.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ صبح، توسط پارانزیم.)
۷-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهربون یار, Atefe joon, elipari, ladybird68, سمیرا مامان شهاب, mozhgan57, niloofar00, ایران دخت, mobina62, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد