تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقتی سوسیس می‌خرید‌...
#1
سوسیس جزء گروه گوشت ها محسوب می شود و به دلیل مواد تشكیل دهنده آن، امكان نگهداری بیش از 2 تا 3 هفته وجود ندارد، زیرا مصرف مواد غذایی كهنه در علم تغذیه توصیه نمی شود. به علاوه، در هنگام خرید آن به تاریخ تولید و بی نقص بودن بسته بندی آن توجه داشته باشید. به هیچ عنوان محصولاتی را كه بسته بندی شان آسیب دیده هستند، خریداری ننمایید.

با وجود آنكه فرآیندهای انجام شده زمان ماندگاری سوسیس را بالا می برد، اما سعی كنید آن را فقط برای مصرف هر وعده خود خریداری نمایید و از نگهداری آن به مدت طولانی در فریزر خودداری كنید.

توصیه می شود، این فرآورده ها را از كارخانه های معتبر كه دارای مهر استاندارد هستند خریداری كنید ، زیرا نظارتی كه بر این كارخانه ها وجود دارد، ایمنی بیشتر محصولات را فراهم می آورد. بسیاری از افراد تصور می كنند، هرچه سوسیسی صورتی تر باشد سالم تر است اما بسیاری از متخصصین رنگ آن را ملاك معتبری برای سالم بودن نمی دانند. داشتن بسته بندی مناسب و نداشتن بوی زننده و رنگ غیرطبیعی بهترین سوسیس است.
فقط هفته ای یک بار

به دلیل احتمال وجود انواع باكتری ها نظیر سالمونلا در این ماده غذایی به ویژه در فصل تابستان كه مسمومیت غذایی شیوع زیادی دارد، متخصصین عقیده دارند كه پخت سوسیس در 6 دقیقه سرخ كردن ، كامل نمی شود و بلكه باید به مدت 12 دقیقه آن را بر روی حرارت قرار داد. به همین دلیل شما می توانید اول آن را آب پز كنید و سپس سرخ نمایید.

با این وجود، دكتر كیمیاگر می گوید: مصرف سوسیس به عنوان یك برنامه غذایی مداوم به هیچ عنوان توصیه نمی شود، اما می توان هفته ای یك بار از آن به عنوان یك شام حاضری استفاده نمود.

مصرف انواع سبزیجات خام كه سرشار از تركیبات آنتی اكسیدانی هستند در كنار سوسیس نیز تا حدودی از خطرات مصرف این سوسیس های سرخ شده می كاهد.

پس فراموش نكنید سوسیس هرچه كمتر بهتر، آن هم از نوع استانداردش.
پاسخ }
#2
آسیب های سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس آسیب های بسیار فراوانی برای بدن انسان دارند از سریعترین مشکلاتی که برای بدن با استفاده ی این مواد به وجود می آید سرطان معده است پس از سرطان معده سایر بخش های دستگاه گوارش نیز دارای اختلال هایی می شوند از دیگر آسیب های این مواد مشکلات قلبی عروقی است در سوسیس و کالباس برای این که بخشی از مزه های نامطبوع مواد افزوده شده را از بین ببرند مقدار بسیار زیادی فلفل به آنها اضافه می کنند که ضربان قلب را به شدت افزایش می دهد در اثر استفاده ی دراز مدت این مواد موجب مشکلات مذکور می شود. از دیگر عواقب استفاده ی این مواد می توان اختلالات دستگاه عصبی را نام برد. که پس از استفاده ی طولانی مدت باعث بیماری های روانی ، عصبانی شدن زود و...می شود.
برگرفته از سمپادي
http://sampadsstar.blogfa.com/post-57.aspx
زندگي كوتاهتر از آن است كه عشق ورزيدن را براي لحظه آخر بگذاريم
پاسخ }
#3
بد نيست يه سري هم به اينجا بزنيد(2496)
http://persianpet.org/forum/thread87785.html
زندگي كوتاهتر از آن است كه عشق ورزيدن را براي لحظه آخر بگذاريم
پاسخ }