خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پارفه توت فرنگی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
پارفه توت فرنگی
[تصویر:  20120628191146_551-1.jpg]

مواد لازم:

توت فرنگی: ۱ کاسه
شکر: ۱ لیوان
کرم شانتی: ۵/۱ بسته

شیر: ۲ لیوان
پنیر خامه ای: ۱ عدد
وانیل: ۲ق. چ






طرز تهیه:

ابتدا پودر کرم شانتی و شیر را خوب مخلوط می کنیم تا کرم شانتی آماده شود بعد شکر و پنیر خامه ای و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. توت فرنگی ها را خرد کرده و داخل مواد اضافه می کنیم. مخلوط کرده و داخل قالبهای پارفه ریخته و به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر نگهداری می کنیم. بعد از خارج کردن پارفه ها از قالب روی آنها را با توت فرنگی حلقه شده و برگ نعناع تازه تزیین می کنیم. و قبل از اینکه پارفه ها آب شوند میل می کنیم
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۸-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: پارفه توت فرنگی چیز کیکی
[تصویر:  20130514141350_cheesecakehorizontal.jpg]

مواد لازم:
450گرم توت فرنگی
2 قاشق غذاخوری شکر
1/2 پیمانه خرده بیسکوییت
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
300گرم پنیر خامه ای
2/3 پیمانه پودر شکر
1 پیمانه خامه صبحانه


روش تهیه:
توت فرنگی هارو برش بزنین و با یه قاشق شکر مخلوط کنین


خرده بیسکوییت هارو با کره ذوب شده و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنین

پنیر خامه ای رو با خامه و پودر شکر هم بزنین تا کاملا یکدست بشه

این مواد رو لایه لایه در ظرف دلخواه ریخته و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, خاله سیما, negin.s, ladybird68
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 91


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: پارفه توت فرنگی
این پارفه توت فرنگی که تو کلاس شیرینی پزی مربیم درست کردن خوشمزه بودYum2
[تصویر:  20130515104656_DSC00969.JPG]
۲۵-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از hanie mo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: پارفه توت فرنگی
این پارفه رو من از مجله هنر آشپزی درست کردم، البته مقدار مواد رو چشمی اندازه گرفتم.

مواد لازم:
توت فرنگی
خامه فرم گرفته
بیسکویت (پتی بور، سلامت و یا تی تاب یا هر بیسکویت به دلخواه)
ژله توت فرنگی

طرز تهیه:
ابتدا ژله رو طبق دستور درست می کنیم و میذاریم یخچال تا ببنده البته نه زیاد سفت باشه و نه زیاد شل باشه.
توت فرنگی ها رو شسته و از وسط نیم می کنیم.
بعد ابتدا یه لایه بیسکویت بعد توت فرنگی بعد خامه و بعد ژله می ریزیم و این لایه ها رو تا آخر ادامه داده و در آخر با توت فرنگی تزئین می کنیم.

[تصویر:  20130515113010_20120615201.jpg]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
۲۵-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
gh_sa, Galaxy, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد