تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پارفه شاتوت
#1


[عکس: 97999.jpg]



مواد لازم :
شیر 1 لیتر
ارد 3 ق غ
شکر 1 لیوان
پوست رنده شده یک لیمو
نشاسته 2 ق غ
توت فرنگی و شاتوت نصف لیوان
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
شکلات کاکائویی ( 4 مکعب )


طرز تهیه :
ابتدا توت فرنگی ها و شاتوت ها رو میشوریم و با یه نصف لیوان شکر و نصف لیوان اب میزاریم تا بجوشه و غلظتی مثل مربا بدست بیاد .
بعد میزاریم کنار تا سرد بشه .
بعد 1 لیتر شیر و 1 لیوان شکر ارد و نشاسته رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی ( اگه دوست داشتین کمی وانیل هم میشه اضافه کرد ) ویا رنده پوست لیمو رو بهش اضافه کنین و یکی دوب ار هم زده از روی حرارت بردارین .
با همزن به مدت 10 تا 15 دقیقه هم میزنیم تا رویه نبنده و سرد بشه .
بعد قالبهای کوچک مافین مون رو خیس میکننیم و میزاریم تو فریزر.
ته قالب رو با یک قاشق پوره میوه ای مون پر میکنیم و بعد دو قاشق از کرم سرد شده مون روش میریزیم .
بقیه کرم رو با شکلات و نصف لیوان شیر میزاریم روی حرارت تا شکلات توش اب بشه .
وقتی شکلات ذوب شد حالا کرم شکلاتی مون رو با تناسب روی قالب ها مون میریزم و سه ساعت میزاریم تو فریزر تا ببنده .
بعد وقتی مطمئن شدیم که کاملا بسته شده مثل ژله یه ظرف بزرگ رو پر از اب گرم میکنیم و قالب حاوی پارفه رو توش میزاریم و بعد برمیگردونیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }