خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پارفه پسته

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پارفه پسته
مواد لازم:
2 بسته کرم شانتی
1 بسته کرم اوله وانیلی
1 فنجان پسته درشت خرد شده
3 فنجان شیر
کمی وانیل


آماده سازی:
کرم شانتی و کرم اوله رو طبق دستور روی بسته با شیر آماده کنین
در ظرف شیشه ای، کرم شانتی، کرم اوله و وانیل رو با همزن بزنینی تا مخلوط بشه بعد پسته رو اضافه کنین و کف قالب رو با سلفون بپوشونین و مواد رو توش بریزین و بذارین 8 تا 10 ساعت داخل فریزر بمونه
بعد برش بزنین و سرو کنین


[تصویر:  20120829125901_DSC05934.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۸-۶-۱۳۹۱, ۰۲:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد