تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پارمزان بادمجان
#1
[عکس: 20140426215539_d5e521f60aefb56e70da2de89df605a7.jpg]

مواد لازم:
2 عدد بادمجان بزرگ
2 قاشق غذاخوری نمک
1 و ½ فنجان پودر سوخاری ساده یا ادویه ای
3 عدد تخم مرغ
½ فنجان شیر
روغن نباتی، برای سرخ کردن
3 فنجان سس مارینارا
2 فنجان پنیر موتزارلا
1 فنجان پنیر پارمسان
برگ ریحان تازه، خرد شده


روش تهیه:
بادمجونهارو پوست بگیرید و برش بزنین و با نمک بذارین بمونه تا آب تلخش بره
بعد آبکشی کنین و خشک کنین
در یک ظرف تخم مرغ و شیر رو با چنگال بزنین و بذارین کنار
در ظرف دیگه ای پودر سوخاری بریزین
بادمجونهارو اول در مخلوط شیر و تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بزنین و این عمل رو چند بار تکرار کنین تا بادمجونها کاملا پوشیده بشن و در روغن سرخ کنین

و در روغن سرخ کنین

در ظرف پیرکس یه لایه سس مارینارا بریزین،بادمجونهارو روش بچینین و یه لایه پنیر پارمزان و موزارلا بریزین و این کار رو تکرار کنین تا مواد تموم بشه
روی مواد رو با پنیر موزارلا و پارمزان بپوشونین و
ظرف رو برای 20-25 دقیقه در فری که از قبل با درجه 190 گرم شده بذارین تا روی پنیر طلایی بشه
برگهای ریحان رو خرد کنین و روی غذا بپاشین
داغ سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
خیلی مزش عالی بود.Yum2فقط من یادم رفت پودر نان سوخاری بریزمSwear
[عکس: 20130914152059_2013-09-1415.jpg]
پاسخ }
#3
خیلی خیلی خوشمزه بوتYum2Yum2
[عکس: 20131103131227_25.jpg]
Winking
پاسخ }