خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاستای قارچ و کدوسبز

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
پاستای قارچ و کدوسبز
[تصویر:  20141102092534_IMG_1901edit.jpg]

زمان آماده سازی : 5 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه
مقدار سرو : 6 نفر


اسپاگتی : حدودا 500 گرم
قارچ : 450 گرم (برش های نازک)
کدو سبز : 2 عدد (برش های نازک)
نخود سبز : 2/3 پ
سیر : 2 حبه (ریز خرد شده)
آویشن تازه : 2 عدد
نمک دریا و فلفل به مقدار لازم
پنیر پارمزان :1/3 پ (رنده شده)
خامه : 1/4 پ


طرز تهیه

1-اسپاگتی ،قارچ،کدو ،نخود فرنگی،سیر،آویشن را به همراه 4 پیمانه و نیم آب در یک قابلمه بریزید (‌در قابلمه را نگذارید )و روی حرارت متوسط به همراه نمک و فلفل بگذارید تا به جوش بیاد.

[تصویر:  20141102095129_IMG_1866edit.jpg]

2-وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و بگذارید تا پاستا نرم شود و آب بخار کند و از مقدار آن کم شود.(تقریبا 10 دقیقه)

[تصویر:  20141102095159_IMG_1869edit.jpg]

3-سپس آبکش کنید و با پنیر و خامه مخلوط و فورا سرو کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۱-۸-۱۳۹۳, ۰۹:۵۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monir jun, مامي اروين, niloofar00, Atefe joon, vidia, مریم خانومی 1, sargooOool, سولی.میلی, nazgitta, Galaxy
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
460
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3661


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #2
RE: پاستای قارچ و کدوسبز
به نظرم جالب اومد 3
فقط تجربیات من:
کدوها رو 2 نصف کنید که تو غذا پیدا باشه (من 4 قاچ کرده بود که کوچیک شدند). البته به سایز کدو هم بستگی داره مال من کوچک بود.
چون همه مواد با هم پخته میشه ادویه رو خوووب بزنید. نمک را باندازه بزنید
و وقتی دارید خامه و پنیر رو میزنید اگه خیلی معطل کنید غذاتون سرد میشه پس وقتی مواد را ابکش کردید دوباره بریزید تو همون قابلمه و روی حرارت بزارید و بعد خامه و پنیر رو بزنید تا حین مخلوط کردن ، گرم هم باشه 22

چه عکس قشنگی 8484 تقصیر من نیستا اگه خیلی میخواستم قشنگ بشه سرد میشد5
[تصویر:  20150524171544_23.jpg]

[تصویر:  20150524172119_24.jpg]
83
امضای nazgitta
[تصویر:  20151225233921_m.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۳-۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ عصر، توسط nazgitta.)
۳-۳-۱۳۹۴, ۰۴:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از nazgitta به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, samaneh1990, Atefe joon, negare, nasrinr, الهه بانو93, Galaxy, vidia, مریم خانومی 1, مهرناز مامانی, ساینا70, azam1360, mohammad reza



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد