تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاستای قارچ و کدوسبز
#1
[عکس: 20141102092534_IMG_1901edit.jpg]

زمان آماده سازی : 5 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه
مقدار سرو : 6 نفر


اسپاگتی : حدودا 500 گرم
قارچ : 450 گرم (برش های نازک)
کدو سبز : 2 عدد (برش های نازک)
نخود سبز : 2/3 پ
سیر : 2 حبه (ریز خرد شده)
آویشن تازه : 2 عدد
نمک دریا و فلفل به مقدار لازم
پنیر پارمزان :1/3 پ (رنده شده)
خامه : 1/4 پ


طرز تهیه

1-اسپاگتی ،قارچ،کدو ،نخود فرنگی،سیر،آویشن را به همراه 4 پیمانه و نیم آب در یک قابلمه بریزید (‌در قابلمه را نگذارید )و روی حرارت متوسط به همراه نمک و فلفل بگذارید تا به جوش بیاد.

[عکس: 20141102095129_IMG_1866edit.jpg]

2-وقتی جوش اومد حرارت رو کم کنید و بگذارید تا پاستا نرم شود و آب بخار کند و از مقدار آن کم شود.(تقریبا 10 دقیقه)

[عکس: 20141102095159_IMG_1869edit.jpg]

3-سپس آبکش کنید و با پنیر و خامه مخلوط و فورا سرو کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
به نظرم جالب اومد 3
فقط تجربیات من:
کدوها رو 2 نصف کنید که تو غذا پیدا باشه (من 4 قاچ کرده بود که کوچیک شدند). البته به سایز کدو هم بستگی داره مال من کوچک بود.
چون همه مواد با هم پخته میشه ادویه رو خوووب بزنید. نمک را باندازه بزنید
و وقتی دارید خامه و پنیر رو میزنید اگه خیلی معطل کنید غذاتون سرد میشه پس وقتی مواد را ابکش کردید دوباره بریزید تو همون قابلمه و روی حرارت بزارید و بعد خامه و پنیر رو بزنید تا حین مخلوط کردن ، گرم هم باشه 22

چه عکس قشنگی 8484 تقصیر من نیستا اگه خیلی میخواستم قشنگ بشه سرد میشد5
[عکس: 20150524171544_23.jpg]

[عکس: 20150524172119_24.jpg]
83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }