لینگوئینی، نوعی پاستای نسبتا پهن شبیه فتوچینی و به باریکی اسپاگتی است.
![[عکس: 20141115144424_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115144424_6a00d8358081ff69e201b7c703c66c970b-800wi.jpg)
مواد لازم برای دو نفر
پاستا : 228 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد
کره بادام زمینی : 1/4 پ
سویا سس : 2 ق غ
سرکه برنج :1 ق غ (سرکه برنج از تخمیر برنج تهیه میشود و مزه ی ملایم و نسبتا شیرینی دارد.میتونید از سوپر مارکت های بزرگ تهیه کنید.ولی اگر دسترسی به سرکه ی برنج ندارید میتونید این فرمول را درست کرده و 1 ق غ از آن را در این دستور استفاده کنید : 3 پ سرکه سیب + 1 پ آب + کمی شکر)
سس سیر : 1-2 ق چ
پیازچه خرد شده : 2-3 ق غ
روغن زیتون یا کنجد : به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
![[عکس: 20141115153603_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153603_6a00d8358081ff69e201b7c703c6b1970b-800wi.jpg)
طرز تهیه
پاستا را طبق دستور بسته بندی در آبجوش ریخته و آبکش کنید(قبل از آبکش کردن 2-3 ق غ از آب پاستا را در ظرفی ریخته برای سس کنار بگذارید)
در یک ظرف کره بادام زمینی،سویا سس ،سرکه برنج و سس سیر را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
![[عکس: 20141115153018_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153018_6a00d8358081ff69e201b7c703c6d5970b-800wi.jpg)
فلفل دلمه ای را باریک برش زده و در کمی روغن زیتون یا کنجد تفت دهید تا نرم شود.
![[عکس: 20141115153302_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153302_6a00d8358081ff69e201b7c703c6f3970b-800wi.jpg)
وقتی پاستا آماده شد،آن را با فلفل دلمه ای مخلوط کنید. سپس آب پاستا را با سس مخلوط کنید و روی پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید.سپس در ظرف سرو ریخته و روی آن پیازچه ی خرد شده بریزید.
![[عکس: 20141115153728_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153728_6a00d8358081ff69e201b7c703c690970b-800wi.jpg)
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

![[عکس: 20141115144424_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115144424_6a00d8358081ff69e201b7c703c66c970b-800wi.jpg)
مواد لازم برای دو نفر
پاستا : 228 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد
کره بادام زمینی : 1/4 پ
سویا سس : 2 ق غ
سرکه برنج :1 ق غ (سرکه برنج از تخمیر برنج تهیه میشود و مزه ی ملایم و نسبتا شیرینی دارد.میتونید از سوپر مارکت های بزرگ تهیه کنید.ولی اگر دسترسی به سرکه ی برنج ندارید میتونید این فرمول را درست کرده و 1 ق غ از آن را در این دستور استفاده کنید : 3 پ سرکه سیب + 1 پ آب + کمی شکر)
سس سیر : 1-2 ق چ
پیازچه خرد شده : 2-3 ق غ
روغن زیتون یا کنجد : به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
![[عکس: 20141115153603_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153603_6a00d8358081ff69e201b7c703c6b1970b-800wi.jpg)
طرز تهیه
پاستا را طبق دستور بسته بندی در آبجوش ریخته و آبکش کنید(قبل از آبکش کردن 2-3 ق غ از آب پاستا را در ظرفی ریخته برای سس کنار بگذارید)
در یک ظرف کره بادام زمینی،سویا سس ،سرکه برنج و سس سیر را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
![[عکس: 20141115153018_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153018_6a00d8358081ff69e201b7c703c6d5970b-800wi.jpg)
فلفل دلمه ای را باریک برش زده و در کمی روغن زیتون یا کنجد تفت دهید تا نرم شود.
![[عکس: 20141115153302_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153302_6a00d8358081ff69e201b7c703c6f3970b-800wi.jpg)
وقتی پاستا آماده شد،آن را با فلفل دلمه ای مخلوط کنید. سپس آب پاستا را با سس مخلوط کنید و روی پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید.سپس در ظرف سرو ریخته و روی آن پیازچه ی خرد شده بریزید.
![[عکس: 20141115153728_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20141115153728_6a00d8358081ff69e201b7c703c690970b-800wi.jpg)
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد