خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاستای لینگوئینی با سس کره بادام زمینی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
پاستای لینگوئینی با سس کره بادام زمینی
لینگوئینی، نوعی پاستای نسبتا پهن شبیه فتوچینی و به باریکی اسپاگتی است.Flowerysmile

[عکس: 20141115144424_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]

مواد لازم برای دو نفر

پاستا : 228 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد
کره بادام زمینی : 1/4 پ
سویا سس : 2 ق غ
سرکه برنج :1 ق غ (سرکه برنج از تخمیر برنج تهیه میشود و مزه ی ملایم و نسبتا شیرینی دارد.میتونید از سوپر مارکت های بزرگ تهیه کنید.ولی اگر دسترسی به سرکه ی برنج ندارید میتونید این فرمول را درست کرده و 1 ق غ از آن را در این دستور استفاده کنید : 3 پ سرکه سیب + 1 پ آب + کمی شکر)
سس سیر : 1-2 ق چ
پیازچه خرد شده : 2-3 ق غ
روغن زیتون یا کنجد : به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم


[عکس: 20141115153603_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]

طرز تهیه

پاستا را طبق دستور بسته بندی در آبجوش ریخته و آبکش کنید(قبل از آبکش کردن 2-3 ق غ از آب پاستا را در ظرفی ریخته برای سس کنار بگذارید)
در یک ظرف کره بادام زمینی،سویا سس ،سرکه برنج و سس سیر را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

[عکس: 20141115153018_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]

فلفل دلمه ای را باریک برش زده و در کمی روغن زیتون یا کنجد تفت دهید تا نرم شود.

[عکس: 20141115153302_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]

وقتی پاستا آماده شد،آن را با فلفل دلمه ای مخلوط کنید. سپس آب پاستا را با سس مخلوط کنید و روی پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید.سپس در ظرف سرو ریخته و روی آن پیازچه ی خرد شده بریزید.

[عکس: 20141115153728_6a00d8358081ff69e201b7c70...-800wi.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2014, 03:40 PM توسط 1368Sheri.)
15-11-2014, 03:38 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد