تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 2.87 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاستا الا ماتریچیانا Pasta all'Amatriciana
#1
Bell 
[عکس: 20130930140719_spicy-pasta-al-amatriciana-646.jpg]

پاستا الا ماتریچیانا :
مواد لازم :
پاستا هر شکلی که دوست دارید معمولا اینجا از اسپاگتی شماره 5 برای این سس استفاده میشه
گوجه فرنگی خورد شده
نمک و فلفل
پانچتا ( گوشت دودی خوک که به صورت مکعب های کوچیک تیکه تیکه شده ) شما میتونید از یه سوسیس دودی به دلخواه استفاده کنید .
سیر یک یا دو حبه
پنیر پارمزان


اول پانچتا رو توی ماهیتابه بدون روغن میریزن چون خودش چربی داره اجازه میدید تا چربی اضافه خارج بشه و پانچتا سرخ بشه ، بعد روی کاغذ خشک کن بزارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه و کنار بگذارید ، توی یک ماهیتابه تمیز روغن زیتون بریزید ، سیر رو از واست نصف کنید و اضافه کنید تا بوی سیر در بیاد ( سیر نباید قهوه ای بشه چشمتون بهش باشه تا فقط کمی طلائی بشه اگه قهوه ای شد بریزید دور و از اول انجام بدید ) ، گوجه فرنگی خورد شده رو بریزید ، گوجه فرنگی تازه برای خیلی ها حالت اسیدی در معده ایجاد میکنه ، برای از بین بردن این حالت میتونید یه نصف قاشق چایخوری شکر قهوه ای اضافه کنید تا اسیدی گوجه رو بگیره ، این در حالی است که کنسرو گوجه این حالت اسیدی رو نداره ، نمک و فلفل در صورت تمایل اضافه کنید این غذا رو کمی تند میکنن ، وقتی آب گوجه فرنگی ها کشیده شد ، پانچتا رو اضافه کنید ، بزارید تا گوشت آب گوجه رو به خودش بکشه ، حدود ده دقیقه ، در اینجا میشه یا پاستای آبکش کرده رو توی بشقاب ها بریزید و سوس رو روش ، یا پاستا رو توی سس بریزید و هم بزنید ، بستگی به خودتون داره . پنیر پارمیجانو روش رنده کنید ...
پاسخ }