تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاستا صدفی (جامبو شلز) شکم پر (Stuffed Shells)
#1
[عکس: 20130711133859_d6aaa.jpg]


مواد لازم:
450 گرم گوشت چرخ شده
1 قاشق مربا خوری ادویه ماکارونی
100 گرم پنیر خامه ای
14-16 عدد پاستای صدفی درشت
2 عدد پیاز ریز شده
3 حبه سیر ریز شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی تند
2 پیمانه گوجه فرنگی پوره شده
1 پیمانه پنیر چدار
1 پیمانه پنیر پیتزا
3 عدد پیازچه



روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
یک عدد پیاز خرد شده رو کمی تفت بدین وقتی سبک شد گوشت رو به همراه ادویه ماکارونی بهش اضافه و تفت بدین وبترتیب رب و سس گوجه، پنیر خامه ای بعد سیر رو اضافه کنین و در ظرف رو بذارین تا بجوشه و آبش کشیده بشه بعد بذارین خنک بشه

پیاز دیگه رو همراه با پوره گوجه توی یه قابلمه کوچیک کمی تفت بدین تا خامی گوجه گرفته بشه و بذارین کنار

پاستا رو در آبجوش و نمک و روغن بجوشونین و آبکش کنین
از مایه گوشتی داخل پاستاها پر کنین و در ظرف مخصوص فر که کفش رو چرب کردین و پوره گوجه ریختین بچینین طوریکه به هم نچسبن و بعد با فویل روی ظرف رو بپوشونین و نیم ساعت در فر قرار بدین
بعد از 15 دقیقه فویل رو برداشته،روی پاستارو با پنیر بپوشونین و بذارین بقیه زمان پخت بدون فویل بپزه تا پنیر طلایی بشه

با پیازچه خرد شده تزیین و داغ سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130720163313_shells-8209.jpg]


مواد لازم:
1بسته پاستا صدفی درشت
300 گرم پنیر ریکوتا
1 پیمانه پنیر فتا
3/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل
کمی پودر جوز هندی
1 قوطی کنسرو پوره گوجه
1 و 1/2 پیمانه پنیر موزارلا
300 گرم برگ جوان اسفناج



روش تهیه:
پاستارو در آب جوش و نمک بجوشونین و آبکش کنین

در کاسه بزرگ، ریکوتا،پنیر فتا، پارمسان، نمک، فلفل، جوز و اسفناج خام ریز شده رو خوب به هم بزنید
مواد رو داخل پاستاها پر کنین و در ظرف چرب شده بچینین
پوره گوجه رو روی پاستا بریزین و روش موزارلا بپاشین و روی ظزف رو با فویل بپوشونین و به مدت نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه قرار بدین تا بپزه و پنیر آب بشه


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20130720170637_stuffed_shells_recipe.jpg]

مواد لازم:
1 بسته پاستای صدفی درشت
120 گرم پنیر خامه ای، نرم
1 پیمانه پنیر پیتزا
1/4 فنجان پنیر پارمسان برای روی پاستا
3 قاشق غذاخوری سس پستو
2 پیمانه مرغ پخته شده خرد شده
2 حبه سیر خرد کرده
نمک و فلفل

روش تهیه:
پاستا رو در ابجوش و نمک بپزین و آبکش کنین
تمام مواد داخلی رو با هم در یک کاسه مخلوط کنین و داخل پاستا ها پر کنین و در ظرف مناسبی که کفش رو چرب کردین بچینین
پارکزان رو روش بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
[عکس: 20130720165009_stuffed_shells_recipe.jpg]


مواد لازم:
1 بسته پاستا صدفی درشت


برای سس:
1/3 پیمانه/ 80 میلی لیتر روغن زیتون
1 و 1/2 قاشق چای خوری پودر پاپریکا
3/4 قاشق چای خوری نمک
4 حبه متوسط ​​سیر ریز خرد شده
نیم کیلو گوجه فرنگی پوره شده

فیلینگ:
400 گرم پنیر سفید فتا
1 عدد تخم مرغ هم زده
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده
1 دسته پیازچه خرد شده


روش تهیه:
همه مواد مربوط به پوره رو با هم ترکیب کنین و روی حرارت بذارین تا بجوشه و حالت خامی گوجه از بین بره
مواد مربوط به فیلیمگ رو در یک کاسه خوب با هم مخلوط کنین
پاستا رو در آب جوش و کمی نمک بپزین و آبکش کنین و ب مواد پنیری پر کنین و در ظرف فر رب شده بچینین
سس رو روی پاستا بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت قرار بدین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
پاستا صدفی پرشده با الویه

[عکس: 20161116155144_IMG_20160116_074718_resize.jpg]
پاسخ }
#6
33333333
[عکس: 20161127124836_20161126_202541.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=02&bn=Mohammad&gn...&d=14&ad=1]
پاسخ }
#7
این اولین خوراک پاستا شلز من بود برای همین دقیقا یادم نمیاد فیلینگش چی بود ، فکر کنم پنیر لبنه و نعناع و روش هم یه دونه میگوی مرینیت شده و سرخ شده بود....سسش هم گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل و پیاز ریز شده که پخته شده بودن
ولی خیلی خوشمزه بود3
[عکس: 20161127211022_Screenshot601.jpg]

این یکی با مواد سالاد ماکارونی پر شده بود...به اضافه ی پنیر لبنه3
[عکس: 20161204234141_Screenshot658.jpg]
پاسخ }
#8
75 75 75 75 75
[عکس: 20170128134208_1.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=02&bn=Mohammad&gn...&d=14&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
پاستا جامبو شلز با مایع گوشتی +سس بشامل غلیظ+پنیر در فر


قبل از پخت
*دقت کنین حتما بشاملتون سفت باشه یعنی بذارین کمی خنک بشه تا خودشو بگیره در غیر اینصورت وقتی دارین پاستاهارو میچینین میریزه بیرون
[عکس: 20170620192457_20170530_211646.jpg]

[عکس: 20170620192545_20170530_212455.jpg]

بعد از پخت
[عکس: 20170620192606_20170530_220700.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10
جامبو شلز با مایه مرغ و ریحان

پیازداغ+مرغ مکعبی+سس تایلندی+قارچ+کنسرو ذرت و در آخر ریحان تازه

[عکس: 20170620192843_20170530_212605.jpg]

[عکس: 20170620192924_20170530_220951.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }