تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاستا پیچیده شده در بادمجان ( شیک , مجلسی و خوشمزه )
#1
Package_favorite 
اما اسمای متفاوت داشت: کیک پاستا و بادمجان ، خوراک بادمجان و پاستا تازه توی یه سایت اسمش این بود

Timbale: An Elegant Exercise in Eggplant

[عکس: IMG_4543.jpg]

مواد لازم:

4 عدد بادمجان همچین قدبلند و کشیده

150 گرم پنیر موتزارلا ( یا هر پنیری که دوست دارین )

250 گرم پاستا شکلی ( من صدفی استفاده کردم )

مایه ی پاستا (پیاز و گوشت چرخ کرده و سویا و فلفل دلمه ای )


بادمجونا رو برشای نازک میدیم و توی آب و نمک میذاریم بمونه و میریم پاستا رو آماده کنیم ، پاستا رو آبکش که کردیم با مایه هر چی دوست داریم مخلوط میکنیم

بادمجونا رو از آب در آورده و با دستمال آبشو میگیریم و توی روغن سرخ میکنیم ، در حین سرخ کردن اگه درشو بذارین کمتر روغن جذب میکنه

این غذا رو میشه توی قالب کمربندی درستید و بعد سرو کرد یا نه مثه من روش تنبلانه که توی پیرکس درستید و باهمون سرو کرد

فر رو روی 175 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه

توی پیرکس رو خیلی کم چرب میکنیم و پودر نان میپاشیم ، بعد بادمجونا رو توش میچینیم

[عکس: IMG_4528.jpg]

نصف پاستا رو روش میریزیم و بعد 3/1 از پنیر رو روش میریزیم

[عکس: IMG_4531.jpg]

دوباره نصف دیگه ی پاستا رو ریخته و 3/1 از پنیر رو میریزم و بادمجونا رو روی پاستا میاریم

[عکس: IMG_4532.jpg]

حالا باقی مونده ی پنیر رو میریزم و میذاریم توی فر حدود 30 تا 40 دقیقه تا پنیر روش آب بشه و کمی طلایی ، غذای خوشگلمون آماده اس

[عکس: IMG_4541.jpg]

میشه بادمجونای بیشتری گذاشت و کامل دیواره داد بهش این دیگه سلیقه ایه و منم حوصله ی اون همه بادمجون سرخ کردن نداشتم

منبع: توستر
پاسخ }
#2
خوشمزه جان یکنفره327
[عکس: 20160925112432_Screenshot600.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پاستا در قالب بادمجان معصومه خانومی 0 194 ۱۸-۰۸-۱۳۹۴, ۰۸:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: معصومه خانومی