خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاستیتسیو (Pasticcio)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
پاستیتسیو (Pasticcio)
پاستیتسیو (pastitsio )

[تصویر:  20121114135836_.jpg]



مواد لازم:
1بسته ماکارونی 500گرمی شکلی
1 عدد تخم مرغ زده
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ریز رنده شده

مواد لازم سس گوشت :
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کره 25 گرم
1 پیاز بزرگ
1-2 حبه سیر بزرگ خرد شده
گوشت گاو 600 گرم چرخ کرده
1/5 پیمانه گوجه فرنگی ریزخرد شده
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان آب
1/2 قاشق چای خوری پونه
نمک و فلفل

مواد لازم سس بشامِل:
250 گرم کره
1 و1/4 فنجان آرد
5 فنجان شیر
2 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک تابه بزرگ روغن زیتون و کره و پیاز را تفت دهید سپس سیر و گوشت چرخ کرده را اضافه و با هم سرخ کنید پس از اینکه گوشت پخت و رنگ آن تغییر کرد گوجه و رب را افزوده و درب تابه را بگذارید و 1 ساعت به مواد زمان دهید تا خوب جا بیفتد
ماکارونی ها را پخته و آبکش کنید
برای درست کردن سس بشامل ،در یک قابلمه کره را ذوب کنید ، و آرد را با آن مخلوط کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و تغییر رنگ دهید (تیره تر شود) دراین لحظه از حرارت بردارید و شیر را به آرد و کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود ، دوباره روی حرارت قرار دهید و تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید و به آرد اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا سس غلیظ شود ، سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
در یک قالب 20 × 30 نیمی از ماکارونی و سس بشامل را با هم مخلوط کرده و کف قالب پهن کنید و روی آنرا با مواد گوشتی که از قبل آماده کرده اید بپوشانید و بقیه سس بشامل و متکارونی را نیز با هم مخلوط و روی مواد گوشتی بریزیدو صاف کنید و با پنیر پارمزان رنده شده پوشش دهید.
مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا روی پنیر ها طلایی ، قهوه ای شود.



[تصویر:  20121114140127_2.jpg]


[تصویر:  20121114135924_1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ عصر، توسط negin.s.)
۲۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nunu_khm, مهرناز مامانی, 1368Sheri, shamiiim, malihe_6577, niloofar00
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: پاستیتسیو (Pastitsio)
[تصویر:  20130421131922_Pastitsio01.jpg]

مواد لازم:
لایه گوشتی:
1/5 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
2 حبه سیر بزرگ خرد شده
1 پیاز بزرگ خرد شده
2-3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن زیتون برای سرخ کردن
نمک و فلفل

لایه ماکارونی:
ماکارونی فرمی500 گرم
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان (250 گرم) پارمسان رنده شده

سس بشامل:
1 لیتر لیوان شیر
6 قاشق غذاخوری کره
8 قاشق غذاخوری آرد
1 فنجان (250 گرم) پارمسان رنده شده
4 عدد زرده تخم مرغ
جوز، نمک و فلفل

1/5 فنجان پنیر پارمسان و موزارلا رنده شده

طرز تهیه:
برای تهیه لایه ی گوشتی ، پیاز رو با روغن سرخ کنید و گوشت رو بهش اضافه کنید و سرخش کنید
رب گوجه فرنگی و پوره ی گوجه رو همراه سیر خرد شده، دارچین،نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و بزارین تا آبش کمی کشیده بشه و از حرارت بردارید

[تصویر:  20130421131824_MinceSauce01.jpg]

برای تهیه سس بشامل ، کره رو روی حرارت تفت بدید و آرد رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید و هم بزنید
شیر رو کم کم اضافه کنید و دوباره روی حرارت بزارید و هم بزنید تا سس غلیظ بشه
ادویه ها رو اضافه کنید و از حرارت بردارید و پنیر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست بشه
در پایان زرده های زده رو اضافه کنید و هم بزنید

ماکارونی رو بپزید و آبکش کنید و همراه تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید
[تصویر:  20130421132138_CoolingPenne01.jpg]

قالب36×24×6 سانتی رو چرب کنید و کف اون مواد ماکارونی رو پهن کنید ، سپس کمی سس بشامل و روی اون مواد گوشتی بریزید و صاف کنید و همین ترتیب رو تا آخر ادامه بدید
[تصویر:  20130421131904_PastitsioAssembly01.jpg]

[تصویر:  20130421131800_PastitsioAssembly02.jpg]

فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و 30 دقیقه برای پخت زمان بدید
قالب رو بیرون بیارید روی اون رو با پنیر رنده شده بپوشونید و 20 دقیقه دیگه توی فر بزارید تا روی پنیرها طلایی بشه

[تصویر:  20130421132028_Pastitsio03.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ عصر، توسط negin.s.)
۱-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, mansore66, monamona, NAHID.V, پر از ايده هاي جديد, Galaxy, مهرناز مامانی, 1368Sheri, shamiiim, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
103
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 274


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: پاستیتسیو (Pasticcio)
بسیاررررررررررررررررررر خوشمزه بود.
       
امضای هستی جان
کنار حوصله ام بمان !! نباشی دلم که هیچ !! دنیا هم تنگ میشود . . .
۴-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از هستی جان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, سمیه گلبانو, مهرناز مامانی, فهیمه66, 1368Sheri, negin.s, ladybird68, shamiiim, بانوی مهربانی, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
103
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 274


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: پاستیتسیو (Pasticcio)
باز هم مهمونی خواهر شوهر.
Yum2Yum2Yum2Yum2    
امضای هستی جان
کنار حوصله ام بمان !! نباشی دلم که هیچ !! دنیا هم تنگ میشود . . .
۱۸-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از هستی جان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, مهربون یار



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد