تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاناکوتای توت فرنگی
#1
[عکس: 20140823220908_20110606062434_IMG_0152.JPG]

در راستای امر حلال سازی ( به قول بهشته ) hih
من یه مقداری توت فرنگی خوشمزه تو خونه داشتم که چون چند روزی بود تو یخچال مونده بودن ظاهر دلچسبی نداشتن . منم در یک اقدام ضرب العجلی تبدیلشون کردم به دسر من درآوردی hih

توت فرنگی 250گرم
شکر با توجه به ذائقه تون بین یک چهارم تا یک دوم پیمانه ( من خیلی شیرین دوست ندارم بنابراین یک چهار پیمانه با دو قاشق غذاخوری شکر ریختم )
خامه یک دوم پیمانه ( کمی بیشتر هم شد عیب نداره چون دسرتون خوشمزه تر میشه اما با کالری بیشتر gag )
شیر یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق مرباخوری


توت فرنگی ها رو با شکر در مخلوط کن حسابی مخلوط کردم و بعد هم خامه رو بهش اضافه کردم و باز هم تو مخلوط کن مخلوطشون کردم . شیر رو گذاشتم بجوشه و ژلاتین (من در مایکروفر ژلاتین رو باز کردم . اول یه کوچولو بهش آب سرد اضافه کردم بعداز 5 دقیقه که پفکی شد با کوچولو آب گذاشتم 20 ثانیه تو ماکروفر ) رو با شیر مخلوط کردم و به بقیه مواد اضافه کردم و یه 30 ثانیه مخلوط کن رو روشن کردم تا موادمون یکدست بشه
بعد هم 24 ساعت گذاشتم تو یخچال موند.


خوشمزه شده بود uhum
[عکس: 20140823220955_20110606062634_IMG_0151.JPG]

علت ویرایش :ریسایز عکس ها
پاسخ }
#2
[عکس: 20140116113702_1869585014IMG_2558copy2.jpg]

مقدار سرو : 4 نفر

مواد لازم


شیر : 200 میلی لیتر
خامه : 200 میلی لیتر
ژلاتین : 5 گرم ( 1/2 ق غ )
شکر : 1/4 پ
عصاره وانیل : 1 ق چ

مواد لازم برای سس توت فرنگی

توت فرنگی تازه : 300 گرم
آب : 2 ق غ
شکر : 1/4 پ


طرز تهیه

1-ابتدا ژلاتین را در 2 ق غ آب سرد میریزیم و 5-10 دقیقه میگذاریم کنار تا باز بشه.
2-خامه،شیر و شکر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم میگذاریم تا بخار کند.(به جوش نرسد).وقتی شکر حل شد از روی حرارت برداشته و عصاره ی وانیل را اضافه میکنیم.
3-ژلاتین را به مخلوط شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود.مخلوط را در ظرف یا لیوان های سرو میریزیم و حداقل 4 ساعت در یخچال میگذاریم.
4-برای آماده کردن سس توت فرنگی،ابتدا توت فرنگی ها را شسته و خشک میکنیم.(برگ ها را نیز جدا کنید).توت فرنگی ها را به 4 قسمت خرد کنید و در یک قابلمه ی کوچک به همراه شکر و آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.وقتی بخار کرد فوراٌ از روی حرارت بردارید.سپس مخلوط توت فرنگی را در بلندر یا غذاساز ریخته تا کاملا یکدست شود.(در صورت تمایل مخلوط توت فرنگی را در یک صافی برزید تا دانه های آن جدا شود)
5-کمی که از حرارت افتاد،روی پاناکوتا در ظرفهای سرو میریزیم و میگذاریم در یخچال تا کاملا سرد شود و بعد سرو میکنیم.


[عکس: 20140116120412_468696043IMG_2627.jpg]

نوش جانFlowerysmile

ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پاناکوتای گل توت فرنگی در شیرنارگیل Galaxy 0 1,042 ۱۳-۰۶-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy