خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاناکوتای زعفرانی (Saffron Panna cotta)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پاناکوتای زعفرانی (Saffron Panna cotta)
[تصویر:  20140224125821_Safranpannacotta-Detalj-n...025-13.jpg]

مواد لازم:
3 عدد ورق ژلاتین
5 میلی لیتر خامه
100 گرم شکر
کمی عصاره وانیل
3 گرم زعفران


روش تهیه:
ورق ژلاتین رو در ظرف آب سرد بخیسونین
خامه، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنین وبذارین روی حرارت غیر مستقیم(کتری یا بخار آب جوش قابلمه) و هم بزنین تا شکر حل بشه
ژلاتین خیس خورده و نرم رو بهش اضافه و هم بزنین تا ژلاتین هم در مواد حل بشه و مواد یکدست بشه و در آخر زعفرون ساییده شده و پودر شده رو بهش اضافه و هم بزنین تا زعفرون رنگ پس بده

بعد در ظرف مورد نظرتون بریزین و حد اقل 3 ساعت در یخچال قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, پرند, elipari, niloofar00, 1368Sheri
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: پاناکوتای زعفرانی (Saffron Panna cotta)
[تصویر:  20140224130914_Untitled.jpg]


مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
4/1 پیمانه آب سرد
پیمانه شکر
2/1 قاشق مربا خوری پودر زعفران
1 و 1/2 پیمانه خامه
1 پیمانه شیر
1/4 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا بادام


روش تهیه:
پودر ژلاتین رو روی کاس آب سرد بپاشین و تقریبا 5 دقیقه بذارین کنار تا اسفنجی بشه

خامه، شیر و مخلوط شکر و پودر زعفرون رو در یم شیرجوش ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدین و گاهی هم بزنین تا جوش بیاد و شکر حل بشه و زعفرون رنگ پس بده بعد ژلاتین رو اضافه و با حرارت ملایم مخلوط کنین تا ژلاتی کاملا حل بشه
مواد رو از روی حرارت وردارین و عصاره وانیل یا بادام رو اضافه کنین
مواد رو در ظرفهای یک نفره بریزین و بمدت 4 ساعت در یخچال قرار بدین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خاله سیما, پرند, niloofar00, elipari, قلب, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پاناکوتای وانیلی (Panna Cotta) Galaxy 6 5,023 ۵-۹-۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ عصر
آخرین ارسال: mahsan3
  پاناکوتای عسل (Honey Panna Cotta) Galaxy 0 2,416 ۸-۴-۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد