خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاناکوتای عسل (Honey Panna Cotta)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پاناکوتای عسل (Honey Panna Cotta)
[تصویر:  20140413142635_honeypannacota.jpg]

مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری شیر
2 و ¼ قاشق چای خوری پودر ژلاتین
2 پیمانه خامه صبحانه
1 عدد لوبیای وانیل (میتونین پودر وانیل رو جایگزین کنین)
3/1 پیمانه عسل
3/1 پیمانه شکر
2 قاشق چای خوری آبلیموی تازه
2 پیمانه ماست ساده یا ماست خامه ای


برای رویه عسلی :
1 قاشق چای خوری پودر ژلاتین
2 قاشق غذاخوری آب
3/1 پیمانه عسل
1 پیمانه آب



روش تهیه:
برای تهیه پاناکوتای عسلی ابتدا شیر رو در کاسه کوچیکی بریزین و پودر ژلاتین رو روش بپاشین و 5 دقیقه بذارین کنار تا اسفنجی بشه
در این حین خامه، مغز لوبیای وانیل یاپودر وانیل ، عسل و شکر رو در یک ظرف متوسط ​​روی حرارت قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد و بعد از روی حرارت وردارین و بذارین کنار تا خنک بشه
بعد از اینکه کمی خنک شد مخلوط شیر و ژلاتین رو بهش اضافه و مرتب هم بزنین تا کاملا ژلاتین حل بشه و بعد آب لیمو رو اضافه و هم بزنین
حالا ماست رو اضافه و با همزن دستی به همزدن ادامه بدین تا یکدست بشه
حالا مواد رو در ظرفهای دسرخوری ریخته طوریکه روی مواد حدود 2 تا 3 سنت خالی باشه و به مدت حد اقل 3 ساعت در یخچال قرار بدین

برای لایه عسلی روی پاناکوتا 2 قاشق غذا خوری آب و ژلاتین رو در یک کاسه کوچک ریخته و بذارین اسفنجی بشه
در همین حال آب و عسل رو در شیرجوش کوچکی روی حرارت بذارین و هم بزنین تا حل شده و بجوش بیاد و بعد از روی حرارتوردارین و ژلاتین رو بهش اضافه کنین و مدام هم بزنین تا ژلاتین کاملا حل بشه
بذارین تا کمی از گرما بیفته و بعد به طور مساوی روی پاناکوتاها ریخته ئ بظرف رو دوباره یک ساعت در یخچال قرار بدین
هنگام سرو میتونین با شکر کارامل شده و بادام پرک تزیین کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۸-۴-۱۳۹۳, ۱۰:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نفس مامان, elhaam, یکتا20, 1368Sheri, niloofar00, مهرناز مامانی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پاناکوتای وانیلی (Panna Cotta) Galaxy 6 5,031 ۵-۹-۱۳۹۵ ۰۲:۵۸ عصر
آخرین ارسال: mahsan3
  پاناکوتای زعفرانی (Saffron Panna cotta) Galaxy 1 802 ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد