تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاناکوتای نارنگی
#1
[عکس: 20140413144307_mandarin_pannacotta2.jpg]

مواد لازم برای لایه نارنگی:
آب نارنگی 150ml
½قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
3 قاشق غذاخوری آب سرد
3 قاشق غذاخوری پودر شکر


روش تهیه:
پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و بذارین تا اسفنجی بشه
آب نارنگی و پودر شکر رو مخلوط کرده روی حرارت بذارین و هم بزنین تا جوش بیاد و بعد کنار بذارین تا کمی خنک بشه
بعد ژلاین رو اضافه و هم بزنین تا کاملا حل بشه
مخلوط رو در 4 تا لیوان یا ظرف دسرخوری به نسبت مساوی بریزین و بذارین تو یخچال تا ببنده



مواد لازم برای پاناکوتای نارنگی:
½ پیمانه خامه صبحانه
1 و ¼ پیمانه شیر پرچرب
½ پیمانه پودر شکر
1 عدد لوبیای وانیل یا کمی پودر وانیل
کمی پودر زعفران
آب یک عدد نارنگی بزرگ
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
3 قاشق غذاخوری آب سرد



روش تهیه:
خامه ، شیر، شکر، مغز لوبیای وانیل یا پودر وانیل،آب نارنگی و پودر زعفرون رو مخلوط کرده روی حرارت قرار بدین و هم بزنین و بذارین جوش بیاد
بعد از اینکه مواد کاملا یکدست شد و شکر بطور کامل حل شد از روی حرارو وردارین و بذارین کنار تا کمی از گرما بیفته
پودر ژلاتین رو به آب سرد اضافه کنین و بذارین اسفنجی بشه و بعد به مخلوط اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا ژبلتین کاملا حل بشه
بعد از اینکه مخلوط خنک شد قبل از اینکه شروع به بستن کنه در لیوانها روی لایه نارنگی ریخته و به مدت حد اقل دو ساعت در یخچال قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }