خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاناکوتای نارنگی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پاناکوتای نارنگی
[عکس: 20140413144307_mandarin_pannacotta2.jpg]

مواد لازم برای لایه نارنگی:
آب نارنگی 150ml
½قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
3 قاشق غذاخوری آب سرد
3 قاشق غذاخوری پودر شکر


روش تهیه:
پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و بذارین تا اسفنجی بشه
آب نارنگی و پودر شکر رو مخلوط کرده روی حرارت بذارین و هم بزنین تا جوش بیاد و بعد کنار بذارین تا کمی خنک بشه
بعد ژلاین رو اضافه و هم بزنین تا کاملا حل بشه
مخلوط رو در 4 تا لیوان یا ظرف دسرخوری به نسبت مساوی بریزین و بذارین تو یخچال تا ببنده



مواد لازم برای پاناکوتای نارنگی:
½ پیمانه خامه صبحانه
1 و ¼ پیمانه شیر پرچرب
½ پیمانه پودر شکر
1 عدد لوبیای وانیل یا کمی پودر وانیل
کمی پودر زعفران
آب یک عدد نارنگی بزرگ
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
3 قاشق غذاخوری آب سرد



روش تهیه:
خامه ، شیر، شکر، مغز لوبیای وانیل یا پودر وانیل،آب نارنگی و پودر زعفرون رو مخلوط کرده روی حرارت قرار بدین و هم بزنین و بذارین جوش بیاد
بعد از اینکه مواد کاملا یکدست شد و شکر بطور کامل حل شد از روی حرارو وردارین و بذارین کنار تا کمی از گرما بیفته
پودر ژلاتین رو به آب سرد اضافه کنین و بذارین اسفنجی بشه و بعد به مخلوط اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا ژبلتین کاملا حل بشه
بعد از اینکه مخلوط خنک شد قبل از اینکه شروع به بستن کنه در لیوانها روی لایه نارنگی ریخته و به مدت حد اقل دو ساعت در یخچال قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
16-04-2014, 10:53 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد