تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاناکوتای وانیل و نارگیل با ژله انار
#1
[عکس: 20130512092602_20111216191727_p13.jpg]

تهیه پاناکوتا برای 6 فنجان:

500 میلی لیتر (2 لیوان + 1 ¾ قاشق غذاخوری) شیر نارگیل
237 میلی لیتر (1 فنجان) خامه غلیظ
237 میلی لیتر (1 فنجان) خامه قهوه
225 گرم (1 پیمانه) پودر شکر
1 لیفه وانیل یا یک هشتم قاشق چایخوری وانیل
14 گرم پودر ژلاتین


در یه شیرجوش متوسط،شیرنارگیل،خامه ها و کاستارد و وانیل و شکر ریخته روی شعله متوسط قرار بدید تا جوش بیاد.
به محض آب شدن شکر از روی شعله وردارین و اگه از لیفه وانیل استفاده کردین 20 دقیقه اجازه بدین تا طعم پس بده.

در یه کاسه کوچک با 90 میلی لیتر (¼ فنجان + 2 قاشق غذا خوری) آب بسیار سرد، ژلاتین را بریزید و اجازه می دهد ژلاتین نرم بشه 5 تا 10 دقیقهطول میکشه.

حالا مخلوط شیرنارگیل رو از صافی رد کنین تا یه دست بشه

مخلوط ژلاتین رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین تا یه دست بشه و دوباره از صافی رد کنید.




طرز تهیه ژله انار:

7 گرم پودر ژلاتین
475 میلی لیتر (2 فنجان) آب انار
2 قاشق چای خوری پودر شکر

در یه کاسه متوسط پودر ژلاتین و 60 میلیل لیتر (¼ فنجان) آب جوش رو هم بزنین تا ژلاتین حل بشه.
حالا آب انار و شکر رو اضافه کنین و بازم خوب هم بزنین تا شکر حل بشه
حالا از صافی عبورش بدین تا یه دست بشه.


ترکیب پاناکوتا و ژله انار:

اگه میخواین تو ظرف سرو یه نمای کج از ترکیب این دو داشته باشین کافیه تا سه چهارم لیوان رو با پاناکوتا پر کنین و بصورت کج داخل یخچال به دیواره تکیه بدین و اجازه بدین تا خودشو بگیره (حدود 3 ساعت)و بعد دست بکار بشین و ژله رو آماده کنین
وقتی ژله از حرارت افتاد، ظرفهای حاوی پاناکوتا رو خارج کنین و بقیه حجمش رو تاپایی که با بالاترین نقطه پاناکوتا همسان بشه با ژله پر کنین و بذارین تا ژله ببنده.بازم حدود سه ساعت

بعد میتونین ظرفتون رو با دونه های انار تزیین و سرو کنین.

[عکس: 20130512092633_20111216191803_p17.jpg]

[عکس: 20130512092719_20111216191837_p21.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20120826171700_IMG_1942.jpg]اینم پاناکوتای من با ژله انار
خدایا بابت داده هایت و نداده هایت شکر
هر آنچه که میدهی رحمت و آنچه که نمی دهی حکمت

راضی ام به رضای خودت خدا جونمangelic0
دوستای گلم میشه برای مشکل منم دعا کنین ممنون
پاسخ }
#3
[عکس: 20130526192003_IMG_2474.jpg]
خدایا بابت داده هایت و نداده هایت شکر
هر آنچه که میدهی رحمت و آنچه که نمی دهی حکمت

راضی ام به رضای خودت خدا جونمangelic0
دوستای گلم میشه برای مشکل منم دعا کنین ممنون
پاسخ }
#4
[عکس: 20130822162322_IMG_0395.jpg]

[عکس: 20130822162717_IMG_0397.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
سلام من این پاناکوتا رو درست کردم البته با دستور پاناکوتای کلی گیسو جون
اما خیلی مزۀ خامه میده!!! Dunnof کسی می دونه چرا؟
[عکس: 20131013084610_IMG_0976.JPG]
[عکس: 3nwUp4.png]
پاسخ }
#6
[عکس: 20131230194840_IMG_3896.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20140114163638_20140114161940_IMG_20131221_201236.jpg]
پاسخ }
#8
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
بی نظیییییییییییییییر بود
فقط ژله انار من بنفش از آYum2Yum2ب درومدlaflaflaflaf
[عکس: 20141111232520_fty3.JPG]
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
پاناکتا و ژله ی انار برای شب یلداDreamyeyesf
[عکس: 20141224231603_DSC_1716.JPG]
پاسخ }
#10
[عکس: 20150221115828_20150112_231428.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
پاسخ }