خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاناکوتای پرتقال خونی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پاناکوتای پرتقال خونی
[عکس: 20140414102858_bopc5.jpg]


مواد لازم:
1 پیمانه آب پرتقال خونی تازه
1 و 3/4 قاشق چای خوری ژلاتین
1/2 پیمانه شکر دانه ریز
5 قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال
2/3 پیمانه ماست ساده بدون آب
3/2 پیمانه خامه صبحانه
1/2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه


شربت:
4 قاشق غذاخوری ( 60 میلی لیتر ) آب
1 و 1/ 2 قاشق چای خوری ژلاتین
1 پیمانه آب پرتقال خونی تازه
1 قاشق چای خوری شکر دانه ریز


روش تهیه:
برای تهیه پاناکوتا اول پودر ژلاتین رو روی آب پرتقال بریزین و بذارین کنار تا اسفنجی بشه
بعد ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا ژلاتین کاملا حل بشه سپس شکر و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنین و حدود 2 تا 3 دقیقه هم بزنین تا شکر حل بشه بعد مواد رو از صافی رد کنین تا پوست پرتقال جدا بشه
بعد از 10 دقیقه که کمی خنک شد ماست ، خامه، و آب لیمو رو اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه
مواد رو در لیوان ریخته 4 ساعت در یخچال قرار بدین

برای تهیه لایه شربتی روی پاناکوتا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشین تا اسفنجی بشه بعد همراه با آب پرتقال روی حرارت کم قرار بدین و هم بزنین تا حل بشه و بعد شکر رو اضافه و هم بزنین
وتی مایه شفاف شد از روی حرارت وردارین و اجازه بدین خنک بشه و بعد روی لیوانهای پاناکوتا ریخته و دوباره حد اقل 2 ساعت در یخچال قرار بدین


توجه:میتونین این پاناکوتا رو با آب پرتقال معمولی هم تهیه کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
14-04-2014, 09:31 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد