خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاناکوتای گلاب

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پاناکوتای گلاب
[تصویر:  20140414094847_5071647222_c32cd7ced4_o.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه خامه صبحانه
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1 قاشق غذاخوری آب سرد
1/3 پیمانه پنیر ماسکارپونه
2 تا 3 قاشق چایخوری گلاب
1 قطره رنگ صورتی (اختیاری)


روش تهیه:
خامه رو شکر رو در شیر جوش ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه بعد بذارین کنار تا کمی خنک بشه
در این حین پودر ژلاتین رو روی کاسه آب بریزین و بذارین اسفنجی بشه و بعد بع خامه اضافه و با همزن بالونی دستی خوب هم بزنین تا حل بشه
بعد پنیر رو اضافه و مدام هم بزنین تا کاملا مواد یکدست بشه
در آخر گلاب و رنگ رو اضافه و مخلوط کنین
مواد رو در 4 ظرف دسر خوری بطور مساوی تقسیم کنین و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار بدین
برای برگردوندن دسر در ظرف میتونین ظرفتون رو چند ثانیه در آب داغ قرار بدین و بعد با نوک چاقو لبه ها رو از ظرف جدا کنین و در بشقاب برگردونین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۸-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, samaneh1990, monir jun, گلسان, Linda, خواهر McQueen, negin.s, مهرناز مامانی, مامان هنرمند, رويا صادقي, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد