خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاناکوتای گلاب

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پاناکوتای گلاب
[عکس: 20140414094847_5071647222_c32cd7ced4_o.jpg]

مواد لازم:
1 پیمانه خامه صبحانه
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1 قاشق غذاخوری آب سرد
1/3 پیمانه پنیر ماسکارپونه
2 تا 3 قاشق چایخوری گلاب
1 قطره رنگ صورتی (اختیاری)


روش تهیه:
خامه رو شکر رو در شیر جوش ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه بعد بذارین کنار تا کمی خنک بشه
در این حین پودر ژلاتین رو روی کاسه آب بریزین و بذارین اسفنجی بشه و بعد بع خامه اضافه و با همزن بالونی دستی خوب هم بزنین تا حل بشه
بعد پنیر رو اضافه و مدام هم بزنین تا کاملا مواد یکدست بشه
در آخر گلاب و رنگ رو اضافه و مخلوط کنین
مواد رو در 4 ظرف دسر خوری بطور مساوی تقسیم کنین و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار بدین
برای برگردوندن دسر در ظرف میتونین ظرفتون رو چند ثانیه در آب داغ قرار بدین و بعد با نوک چاقو لبه ها رو از ظرف جدا کنین و در بشقاب برگردونین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
28-04-2014, 01:57 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد