تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاند کیک پنیر
#1
پاند کیک پنیری
آرد: 2 و 4/1 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 200 گرم
کره نرم شده: یک پیمانه (حدوداً 100گرم)
شکر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد (به دمای محیط رسیده)
عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
اسانس بادام یا لیمو: نصف قاشق چایخوری


1- فر را با دمای 180درجه روشن میکنیم.

2- قالب کیکمون رو حسابی چرب و آردپاشی میکنیم، قالب مخصوص این نوع کیک Bundt pan

هست اگر نداشتید حتماً از قالبی استفاده کنید که وسط اون استوانه داره.


3- در ظرف، آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید.

4- کره و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه رو با همزن بزنید تا نرم بشن.

5-- شکر را اضافه میکنیم و حدود 5دقیقه با همزن میزنیم تا حجم مواد 2برابر شود.


6- تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر مرتبه خوب به هم میزنیم.

7- عصاره وانیل و اسانس لیمو یا بادام را هم اضافه میکنیم
سرعت همزن را کم کرده و طی سه مرحله مواد خشک (مخلوط آرد) را روی مایه بالا الک میکنیم
- مایه را در قالب ریخته، قالب را به مدت 70-60 دقیقه در فر میگذاریم
- بعد از اینکه قالب را از فر درآوردیم 10 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم

منبع : مامی سایت


کیک من با دستور بالا با توضیحات زیر

[عکس: 20140809134617_DSC_0008k.jpg]

تغیراتت من : پنیر خامه ای زدم ...شکر کمتر ریختم (1پیمانه)
تو تابه رژیمی روی شعله بزرگ گاز یه چهار پایه گذاشتم و روی 4پایه هم یه شعله پخش کن ...35 دقیقه ای پخت تابه رو برگردوندم تا روشم یه کم طلایی شه
واشر تابه رو هم در آورده بودم
عروس طبع را زیور ز فکر بکر میبندم
بود کز دست ایامم به دست افتد نگاری خوش
پاسخ }