خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاند کیک پنیر

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
50
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 114


محل سکونت :
ارسال: #1
پاند کیک پنیر
پاند کیک پنیری
آرد: 2 و 4/1 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 200 گرم
کره نرم شده: یک پیمانه (حدوداً 100گرم)
شکر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد (به دمای محیط رسیده)
عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
اسانس بادام یا لیمو: نصف قاشق چایخوری


1- فر را با دمای 180درجه روشن میکنیم.

2- قالب کیکمون رو حسابی چرب و آردپاشی میکنیم، قالب مخصوص این نوع کیک Bundt pan

هست اگر نداشتید حتماً از قالبی استفاده کنید که وسط اون استوانه داره.


3- در ظرف، آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید.

4- کره و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه رو با همزن بزنید تا نرم بشن.

5-- شکر را اضافه میکنیم و حدود 5دقیقه با همزن میزنیم تا حجم مواد 2برابر شود.


6- تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر مرتبه خوب به هم میزنیم.

7- عصاره وانیل و اسانس لیمو یا بادام را هم اضافه میکنیم
سرعت همزن را کم کرده و طی سه مرحله مواد خشک (مخلوط آرد) را روی مایه بالا الک میکنیم
- مایه را در قالب ریخته، قالب را به مدت 70-60 دقیقه در فر میگذاریم
- بعد از اینکه قالب را از فر درآوردیم 10 دقیقه زمان میدهیم تا خنک شود سپس کیک را از قالب خارج میکنیم

منبع : مامی سایت


کیک من با دستور بالا با توضیحات زیر

[عکس: 20140809134617_DSC_0008k.jpg]

تغیراتت من : پنیر خامه ای زدم ...شکر کمتر ریختم (1پیمانه)
تو تابه رژیمی روی شعله بزرگ گاز یه چهار پایه گذاشتم و روی 4پایه هم یه شعله پخش کن ...35 دقیقه ای پخت تابه رو برگردوندم تا روشم یه کم طلایی شه
واشر تابه رو هم در آورده بودم
09-08-2014, 12:48 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد