خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاند کیک (Pound Cake)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پاند کیک (Pound Cake)
[تصویر:  20130528071956_pcake.jpg]

مواد لازم:
1 و 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذا خوری کره نرم
1 و 3/1 پیمانه شکر
1/4 قاشق چایخوری نمک
5 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
2 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو
1 قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال
1 و 1/2 پیمانه آرد


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین تا گرم بشه
یه قالب لوف(پاند کیک ها در حالت کلاسیک حتما باید در قالب لوف درست بشن) 12 در 22 رو با کاغذ روغنی بپوشونین و با کره نرم خوب چرب و بعد آردپاشی کنین

کره، شکر و نمک رو با سرعت بالای همزن حدود 5 دقیقه بزنین تا پوک و کرمی بشه(تو این مدت هر یک دقیقه با لیسک مواد اطراف ظرف رو به وسط منتقل کنین تا یکدست بشه)

در یک کاسه جدا تخم مرغ، شیر و وانیل رو با هم خوب هم بزنین و بعد کم کم طی سه مرحله به ترکیب کره اضافه و به همزدن ادامه بدین تا یکدست مخلوط بشه

رنده پوست لیمو و پرتقال رو اضافه و 30 ثانیه دیگه هم بزنین

حالا تمام آرد رو یکجا به مایه اضافه و با سرعت کم همزن برای حدود 5 ثانیه هم بزنین
بعد با لیسک اطراف ظرف رو تمیز و مواد رو به وسط منتقل و 5 دقیقه دیگه هم بزنین تا خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو به قالب منتقل کنین و بدون اینکه روشو صاف کنین در فر قرار بدین تا حدود یک ساعت و پانزده دقیقه یا تا زمانیکه خلال دندون رو وسطش فرو کردین و تمیز بیرون اومد در فر بمونه
این کیک به خاطر نوع همزدن مواد بافت یکدستی داره و مثل کیکهای دیگه نباید حبابهای درشت داشته باشه
بعد از خنک شدن برش زده با خامه و میوه تزیین و سرو کنین

[تصویر:  20130528072510_poundcakeberries.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۳-۱۳۹۲, ۱۲:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, حنانه11, ملاک, mansore66, 1368Sheri, سمیه گلبانو, قلب, shamiiim, Atefe joon, elipari, niloofar00, اسما حسینی, نفس مامان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
109
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 131


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: پاند کیک (Pound Cake)
اینم یک جور پاند کیک هست اما نه با دستور بالا
با کشمش و گردم پختم بسار خوشمزه

   
امضای Azadeh-world
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
۱۴-۴-۱۳۹۲, ۰۲:۳۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Azadeh-world به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, nothing, elipari, niloofar00, azam1360, Atefe joon, parza
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: پاند کیک (Pound Cake)
[تصویر:  20140512120912_Pound-Cake-7.jpg]

مواد لازم:
شکر 1 پیمانه
کره نرم 1/2 پیمانه
روغن مایه 1/2 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنده پوست یک عدد پرتقال
آرد 2 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
1 قاشق کره برای چرب کردن قالب


طرز تهیه:

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید

پوست پرتقال رو رنده کنید

کره،روغن و شکر رو در یک جهت با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید. 5 دقیقه هم در خلاف جهت اول هم بزنید

حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و خوب هم بزنید

[تصویر:  20140512121542_Pound-Cake-2.jpg]


بکینگ پودر-نمک-وانیل-رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و 2 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید

آرد رو اضافه کنید 1 دقیقه با دور کند هم بزنید و بعد شیر رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم بزنید

قالب رو با کره چرب کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید

[تصویر:  20140512121727_Pound-Cake-3.jpg]

قالب رو داخل فر بگذارید تا به مدت 45 دقیقه پخته شه

بعد از پخت اجازه بدید کیک خنک شه بعد از قالب خارج کنید

[تصویر:  20140512121704_Pound-Cake-4.jpg]

[تصویر:  20140512122005_Pound-Cake-6.jpg]

[تصویر:  20140512121817_Pound-Cake-10.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۲-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, نفس مامان, اسما حسینی, بی هنر, گلسا 92, niloofar00, Atefe joon, مهرناز مامانی, parza, رز ابی12, سمیه گلبانو
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3365


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: پاند کیک (Pound Cake)
من پوست دو تاپرتقالو زدم،همشم نگران بودم نکنه تلخ بشه ولی واقعا خوشمزه شد50
[تصویر:  20150509132516_IMG_0012.JPG]
[تصویر:  20150509132636_IMG_0030.JPG]
امضای zahra_12_65
[img][تصویر:  tOUSp3.png][/img]
۱۹-۲-۱۳۹۴, ۱۲:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از zahra_12_65 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یکتا20, ساینا70, الهه بانو93, hoda-gh, Galaxy, مریم خانومی 1, azam1360, مرضی سادات, atiyeh khanoomi, mahsan3, نسرین کوچولو, maryam_1, معصومه خانومی, خانوم گل 67, vidia, Atefe joon, 1368Sheri, مهرناز مامانی, گلسان, parza, قلب, رز ابی12, سمیه گلبانو
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3412


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #5
RE: پاند کیک (Pound Cake)
مواد لازم
روغن جامد 50 گرم
روغن مایع 1/2 پ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2/3 پ
آرد 1پ
ب پ 1 ق چ
شیر 1/2 پ(بهتر است گرم باشد.)
کاکائو 1 ق غ
نمک 1پنس
وانیل 1/2 ق چ

طرز تهیه:
روغن مایع و جامد را با هم مخلوط کرده و سپس 2/3 شکر را اضافه میکنیم.زرده و سفیده را جدا کرده و زرده ها ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و میزنیم.سپس وانیل را اضافه میکنیم. سفیده ها را جداگانه با 1/3 شکر میزنیم تا فرم بگیرد. بعد مواد را با لیسک فولد میکنیم. دست آخر آرد و ب پ را که با هم الک کرده ایم طی چند مرحله با مواد مخلوط میکنیم. 1/3 مواد را جدا میکنیم و بهش پودر کاکائو میزنیم. قالب کیک را کاغذ روغنی انداخته و مواد سفید رو میریزیم و مواد کاکائویی هم روی آن میریزیم و با چنگال یا چاقو بهش فرم میدیم.در صورت دلخواه خلال بادام و پسته میپاشیم. توی فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت میپزیم.
[تصویر:  20150625180033_IMG_3443.JPG]
[تصویر:  20150625180103_IMG_3446.JPG]
ماله کلاس بود ببخشید عکسا شلوغ پلوغه. کیک هم داغ داغ برش زدم چون وقت نبود ولی بافتش خیلی خوبه.
امضای hoda-gh
Flowerysmile
۴-۴-۱۳۹۴, ۰۵:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
fereshteh2012, مهرناز مامانی, hekmati009, mayok, naghmeh24, azam1360, ریحون گلی$, گلسان, Atefe joon, mahsan3, parza

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3412


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #6
RE: پاند کیک (Pound Cake)
[تصویر:  20150628115950_IMG_3449.JPG]
امضای hoda-gh
Flowerysmile
۷-۴-۱۳۹۴, ۱۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, naghmeh24, mozhgan57, mahsan3, فاطي جووون, yasamin zahra, kimiya.kd, ایران دخت, fereshteh2012, 1368Sheri, laleh joon, mayok, parza, Atefe joon, سمیه گلبانو



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد