تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاند کیک (Pound Cake)
#1
[عکس: 20130528071956_pcake.jpg]

مواد لازم:
1 و 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذا خوری کره نرم
1 و 3/1 پیمانه شکر
1/4 قاشق چایخوری نمک
5 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
2 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو
1 قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال
1 و 1/2 پیمانه آرد


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین تا گرم بشه
یه قالب لوف(پاند کیک ها در حالت کلاسیک حتما باید در قالب لوف درست بشن) 12 در 22 رو با کاغذ روغنی بپوشونین و با کره نرم خوب چرب و بعد آردپاشی کنین

کره، شکر و نمک رو با سرعت بالای همزن حدود 5 دقیقه بزنین تا پوک و کرمی بشه(تو این مدت هر یک دقیقه با لیسک مواد اطراف ظرف رو به وسط منتقل کنین تا یکدست بشه)

در یک کاسه جدا تخم مرغ، شیر و وانیل رو با هم خوب هم بزنین و بعد کم کم طی سه مرحله به ترکیب کره اضافه و به همزدن ادامه بدین تا یکدست مخلوط بشه

رنده پوست لیمو و پرتقال رو اضافه و 30 ثانیه دیگه هم بزنین

حالا تمام آرد رو یکجا به مایه اضافه و با سرعت کم همزن برای حدود 5 ثانیه هم بزنین
بعد با لیسک اطراف ظرف رو تمیز و مواد رو به وسط منتقل و 5 دقیقه دیگه هم بزنین تا خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو به قالب منتقل کنین و بدون اینکه روشو صاف کنین در فر قرار بدین تا حدود یک ساعت و پانزده دقیقه یا تا زمانیکه خلال دندون رو وسطش فرو کردین و تمیز بیرون اومد در فر بمونه
این کیک به خاطر نوع همزدن مواد بافت یکدستی داره و مثل کیکهای دیگه نباید حبابهای درشت داشته باشه
بعد از خنک شدن برش زده با خامه و میوه تزیین و سرو کنین

[عکس: 20130528072510_poundcakeberries.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم یک جور پاند کیک هست اما نه با دستور بالا
با کشمش و گردم پختم بسار خوشمزه

   
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
#3
[عکس: 20140512120912_Pound-Cake-7.jpg]

مواد لازم:
شکر 1 پیمانه
کره نرم 1/2 پیمانه
روغن مایه 1/2 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنده پوست یک عدد پرتقال
آرد 2 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
1 قاشق کره برای چرب کردن قالب


طرز تهیه:

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید

پوست پرتقال رو رنده کنید

کره،روغن و شکر رو در یک جهت با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید. 5 دقیقه هم در خلاف جهت اول هم بزنید

حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و خوب هم بزنید

[عکس: 20140512121542_Pound-Cake-2.jpg]


بکینگ پودر-نمک-وانیل-رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و 2 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید

آرد رو اضافه کنید 1 دقیقه با دور کند هم بزنید و بعد شیر رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم بزنید

قالب رو با کره چرب کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید

[عکس: 20140512121727_Pound-Cake-3.jpg]

قالب رو داخل فر بگذارید تا به مدت 45 دقیقه پخته شه

بعد از پخت اجازه بدید کیک خنک شه بعد از قالب خارج کنید

[عکس: 20140512121704_Pound-Cake-4.jpg]

[عکس: 20140512122005_Pound-Cake-6.jpg]

[عکس: 20140512121817_Pound-Cake-10.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#4
من پوست دو تاپرتقالو زدم،همشم نگران بودم نکنه تلخ بشه ولی واقعا خوشمزه شد50
[عکس: 20150509132516_IMG_0012.JPG]
[عکس: 20150509132636_IMG_0030.JPG]
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مواد لازم
روغن جامد 50 گرم
روغن مایع 1/2 پ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2/3 پ
آرد 1پ
ب پ 1 ق چ
شیر 1/2 پ(بهتر است گرم باشد.)
کاکائو 1 ق غ
نمک 1پنس
وانیل 1/2 ق چ

طرز تهیه:
روغن مایع و جامد را با هم مخلوط کرده و سپس 2/3 شکر را اضافه میکنیم.زرده و سفیده را جدا کرده و زرده ها ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و میزنیم.سپس وانیل را اضافه میکنیم. سفیده ها را جداگانه با 1/3 شکر میزنیم تا فرم بگیرد. بعد مواد را با لیسک فولد میکنیم. دست آخر آرد و ب پ را که با هم الک کرده ایم طی چند مرحله با مواد مخلوط میکنیم. 1/3 مواد را جدا میکنیم و بهش پودر کاکائو میزنیم. قالب کیک را کاغذ روغنی انداخته و مواد سفید رو میریزیم و مواد کاکائویی هم روی آن میریزیم و با چنگال یا چاقو بهش فرم میدیم.در صورت دلخواه خلال بادام و پسته میپاشیم. توی فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت میپزیم.
[عکس: 20150625180033_IMG_3443.JPG]
[عکس: 20150625180103_IMG_3446.JPG]
ماله کلاس بود ببخشید عکسا شلوغ پلوغه. کیک هم داغ داغ برش زدم چون وقت نبود ولی بافتش خیلی خوبه.
Flowerysmile
پاسخ }
#6
[عکس: 20150628115950_IMG_3449.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#7
[عکس: 20150728093433_IMG_3499.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#8
(۰۶-۰۵-۱۳۹۴, ۱۱:۲۸ ب.ظ)golnaz1393 نوشته:  شلا م پاند یعنی چه؟
میشه به جای کره روغن جامد یا مایع زد؟

پاند کیک یا پوند کیک ، به دلیل مساوی بودن وزن چهار تا از مواد اولیه ی اون پاند کیک نامیده میشه.یعنی یک پوند از آرد،کره، تخم مرغ و شکر ... . این کیک رسپی های متنوعی داره ولی رسپی اصلی و کلاسیک اون به این صورته و به همین خاطر اسم کیک هم از رسپی اصلی و سنتی اون گرفته شده.83

به جای کره میشه روغن جامد زد ولی مایع نه6
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20150819172623_IMG_3834.JPG]
[عکس: 20150819172656_IMG_3835.JPG]
[عکس: 20150819172837_IMG_3842.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#10
[عکس: 20160115092919_IMG_3992.JPG]
[عکس: 20160115092951_Untitled.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }