خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاولووا؛ دسر مخصوص

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
پاولووا؛ دسر مخصوص
"پاولووا" به دسری گفته می‌‌شود که از مرنگ، خامه وانواع میوه‌ها تهیه شده است .دو کشور نیوزلند و استرالیا به عنوان خاستگاه این دسر شناخته می‌شوند. ولی اهالی هر دو کشور متفقاً براین باورند که اسم این دسر از هنرمند سرشناس روس«آناپاولووا »گرفته شده است

مواد لازم برای پاولووا:

سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد

شکر: یک پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

سرکه سفید: یک قاشق چای‌خوری

آرد ذرت: نصف قاشق چای‌خوری

مواد رویه:

خامه زده: یک پیمانه

شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

میوه‌جات فصل/ خرد شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

• فر را با درجه حرارت 120 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• سینی فر را با ورق فویل بپوشانید و آن را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.

• سپس روی آن آرد پاشیده و سینی را تکان دهید تا کاملاً به آرد آغشته شود. آنگاه سینی را برگردانید و آرد اضافی آن را بگیرید.

• یک دایره به قطر 18 سانتی متر روی فویل ترسیم نمایید و سینی را کنار بگذارید .سفیده‌ها را حدود یک دقیقه در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کاملاًفرم بگیرد .سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنید.

توجه داشته باشید که تا شکر قبلی کاملاً حل نشده ،قاشق بعدی شکر را اضافه نکنید .( در این مرحله برای امتحان، مقداری از مرنگ را مابین دو انگشت خود لمس کرده و در صورت احساس زبری کمی دیگر آن را هم بزنید.

• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و پس از آن سرکه سفید و آرد ذرت را روی مرنگ بپاشید و با قاشق آن را به آرامی هم بزنید.

• مواد بالا یعنی همان مرنگ را درست وسط دایره‌ای که روی فویل روی سینی رسم کرده‌اید قرار دهید و آن را به آرامی به اندازه دایره پهن نمایید.

• سینی فر را برای مدت 75- 60 دقیقه یا تا زمانی که وقتی به مرنگ دست می زنید کاملاً خشک و سفت شده باشد، در فر قرار دهید.

• فر را خاموش کنید و در فر را نیمه باز کنید و اجازه دهید تا مرنگ در داخل فر به تدریج خنک شود .سپس آن را از فر خارج نمایید و از فویل جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

• روی آن را خامه‌ی زده شده قرار دهید.

• میوه‌های خرد شده را به عنوان لایه آخر روی دسر قرار داده و قبل از مصرف آن را درون یخچال خنک کرده و میل کنید.
[تصویر:  20140930113051_pav.jpg]
علت ویرایش : آپلود عکس پیوستی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ صبح، توسط 1368Sheri.)
۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, سمیه گلبانو, مرجان بانو24=12, niloofar00, mansore66, NAHID.V, shamiiim, memol.rm, )Mitra(, 1368Sheri
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: آشنایی با روش تهیه پاولووا؛ دسر مخصوص
[تصویر:  20130616143240_99251.jpg]

پاوالووا
سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر شکر 200 گرم
نشاسته ذرت 2 ق م
سرکه سیب 1 ق غ
خامه 200 گرم
وانیل
پودر شکر 2 ق م
میوهای فصل به دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا فر رو با 120 درجه گرم میکنیم .
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزینم تا کف بکنه بعد از این که به این مرحل رسید شکر رو بهش اضافه میکینم اگه از اول شکر رو اضافه کنیم و هم بزنیم به نتیجه دلخواهمون نمیرسیم .
وقتی سفیده ها مثل برف شدند و موقعی که ظرف رو برگردونیم از ظرفمون نریخت . اماده هستش .
حالا سرکه سیب و نشاسته ذرت با کمک لیسک اروم اروم به خورد تخم مرغ ها میدیم .باید خیلی اروم هم بزنیم تا پف سفیده ها نخوابه .
روی کاغذ روغنی یه دایره به قطر 20 سانت میکشیم و بعد مایه اماده شده مون رو توی این دایره ریخته و به اورمی کناره هاشو صاف میکنیم و وسطش رو کمی گود میکنیم .
میزاریم تو فر و به مدت تقزیبا 1 ساعت میپزیم .بعد از یک ساعت بدون اینکه در فر رو باز کنیم فررو خاموش کرده و میزاریم تو فر تا سرد بشه .
بعد از اون به ارومی از کاغذ روغنی جدا میکنیم .
خامه رو با 2 ق غ شکر و وانیل هم میزنیم تا فرم بگیره . میتونین از کرم شانتی هم استفاده کنین .
روی خامه رو با میوه های دلخواهمون تزیین میکنیم .

[تصویر:  20130616143309_99250.jpg]

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ عصر، توسط sima.)
۱۴-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۰۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, سمیه گلبانو, 1368Sheri, Darya, niloofar00, مهرناز مامانی, mansore66, NAHID.V, shamiiim, memol.rm, meemo
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: پاولووا؛ دسر مخصوص
يه دسر بي نظيرYum2خوشمزه و درعين حالت راحت وبي دردسرFlowerysmileيه چيز ميگم و يه چيز ميشنويدhih
من براي روز عشق(با دستور سيما جون) درستش كردمFlowerysmile

[تصویر:  20130228084613_2.JPG]

[تصویر:  20130228084815_3.JPG]

سيما جونم(1782)(1782)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ صبح، توسط N-M.)
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, 0780274598, شقایق سرخ, فائزه بانو, سمیه گلبانو, negin.s, tannaz.m, 1368Sheri, مرجان بانو24=12, Darya, niloofar00, mansore66, NAHID.V, shamiiim, )Mitra(
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #4
RE: پاولووا؛ دسر مخصوص
[تصویر:  20130529095318_3.JPG]
۸-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, sonya, Galaxy, مهرناز مامانی, mansore66, سمیه گلبانو, NAHID.V, 1368Sheri, shamiiim, )Mitra(, z.arghavani
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #5
RE: پاولووا؛ دسر مخصوص
باز هم من و اين دسر خوشمزهYum2(با دستور اول)
[تصویر:  20130530070706_4.JPG]

[تصویر:  20130530070906_5.JPG]

ميخواستم برم خونه يكي از اقوام بردمFlowerysmile

[تصویر:  20130530070800_6.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۳-۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ صبح، توسط N-M.)
۹-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, مهرناز مامانی, negin.s, NAHID.V, nicecomet, shamiiim, memol.rm, mhsa, رويا صادقي, رها نبوی, )Mitra(, parza, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #6
RE: پاولووا؛ دسر مخصوص
مواد اونقد رقيق نيست كه بهش بگيم مايع..درواقع به غلظت مايه ي رولت خامه اي هست.
فكر كنم اگه تو قالب بريزي نشه به راحتي درش آورد چون يه حالت شكننده اي داره.
۲۲-۳-۱۳۹۲, ۰۱:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, aida1352, سپیده صبح, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد