خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امتیازات: 2.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاي گیلاس

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
پاي گیلاس
مواد لازم خمیر پای:
کره 225 گرم(یک پیمانه)
آرد 375گرم(2/5 پیمانه)
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
آب یخ یک دوم - یک چهارم پیمانه
شیر یک هشتم پیمانه
شکر مقداری


مواد میانی:
شکر 300گرم(1/5 پیمانه)
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
نمک یک چهارم قاشق سوپخوری
کره یک قاشق سوپخوری
کمپوت گیلاس هسته گرفته 2 قوطی
آب کمپوت گیلاس یک دوم پیمانه
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
اسانس بادام یک دوم قاشق چایخوری
آب لیمو 2 قاشق چایخوری



طرز تهیه:
کره های سرد را روی مواد خشک الک شده (آرد،شکر،نمک،دارچین)در دستگاه غذاساز ریخته تا خوب با هم مخلوط شود و شبیه خرده نان شود.کم کم آب را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر جمع شود.در دستگاه را باز کرده تکه ای از خمیر را بین دو انگشت فشار دهید اگر به هم چسبید خمیر آماده است وگرنه کمی بیشتر آب اضافه کنید.خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر دو تکه را گرد کرده سپس کمی مسطح کنید و در پلاستیک پیچیده و در یخچال قرار دهید(نیم ساعت)سپس یک تکه از خمیر را روی سطح آردپاشی شده یا نچسبی با وردنه به اندازه دایره ای بزرگتر از قالب باز کرده، و با کمک وردنه داخل قالب 23 سانتی پهن کنید و اضافی دور خمیر را بگیرید و قالب را در یخچال قرار دهید.
قسمت دوم خمیر از یخچال خارج کرده،با وردنه به ضخامت 3تا4 میلیمتر باز کنیدسپس نوارهایی از خمیر برش دهید.قالب را از یخچال خارج کرده و مواد میانی را داخل آن روی خمیر ریخته ،از وسط قالب شروع کنید و نوارها را روی مواد میانی بچینید مطابق شکل نوارها را به حالت سبدی کنار هم قرار دهید.اضافات خمیر ها را جدا کرده و سر نوارها را با آب به خمیر پایینی بچسبانید و درصورت دلخواه دور خمیر را با دست حالت چین دار بدهید .میتوانید از اضافات خمیر برگهایی برش بزنید دور خمیر با آب بچسبانید.دوباره قالب را قبل از پخت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کرده و روی نوارها را با قلمو شیر بمالید و شکر بپاشید.وقتی فر گرم شد پای را بمدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه وسپس 50 تا 60 دقیقه با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید تا رنگ خمیر قهوه ای طلایی شود.


طرز تهیه مواد میانی:
آب کمپوت را جدا کنید و یک دوم پیمانه آنر نگه دارید.شکر،آرد ذرت ، نمک را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.آب کمپوت ،آب لیمو،وانیل و اسانس بادام و گیلاسها را نیز افزوده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید .کره را خرد کرده و روی مواد بریزید.

[تصویر:  20120814122416_1.jpg]
[تصویر:  20120814122513_2.jpg]


[تصویر:  20120814122602_3.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۴-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, niloofar00, گلسان
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
258
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 311


محل سکونت : Qeshm island
ارسال: #2
RE: پاي گیلاس

مواد لازم :

گیلاس هسته گرفته یک كيلوگرم
شکر يك پيمانه
نشاسته‌ی ذرت يك چهارم پيمانه
وانیل يك چهارم قاشق چاي خوري
آب لیموی تازه به مقدار جریی
.
مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر پای :

آرد سفید گندم 3 پيمانه
نمک يك دوم قاشق چاي خوري
کره‌ی پاستوریزه 100 گرم
شیر حدود يك دوم پيمانه
.
خمیر پای :
آرد رو به همراه نمک الک کنید. کره (سرد) را به خورد آرد بدید تا حالت دانه دانه پیدا کنه. در این مرحله شیر (سرد)رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون کاملآ یکنواخت بشه.
حتمآ حواستون باشه که این خمیر رو نباید ورز بدید.بزاریدش تو یخچال.
.
دستور تهیه ی پای :

خمیر رو بعد از استراحت تو یخچال، به مدت 10 دقیقه بیرون از یخچال بزارید تا کمی نرم بشه. بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را به وسیله‌ی وردنه به شکل دایره‌ای باز کنید. ظرف مخصوص پای رو کمی چرب کنید و خمیر رو دور وردنه بپیچید و داخل قالب بزارید. لبه هاشو صاف کنید و اضافه‌ی خمیر رو بگیرید باقی مونده ی خمیر روبه ضخامت نیم سانت پهن کنید و به اندازه‌ی عرض قالب به صورت نوار 1 سانتی برش بدید.
تو یه کاسه، گیلاس،شکر، نشاسته‌ی ذرت، وانیل و آب لیمو را با هم خوب مخلوط کنید و به طور کامل روی خمیر بریزید. کره رو هم تکه تکه کنید و روی گیلاس پخش کنید.
بعدآ نوارهای خمیر بریده شده رو به صورت (زیر و رو) روی گیلاس قرار بدید. در نهایت لبه‌های پای رو با انگشت فرم داده، به مدت 10 دقیقه تو یخچال بزارید، در طبقه‌ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم شده به مدت 40-30 دقیقه بپزید. اگه بعد از این مدت پای کاملآ پخته نشد، با کاغذ آلومینیوم روی خمیر رو بپوشونید تا روی خمیر نسوزه.دقت کنید که خمیر خوب بپزه و روش طلایی رنگ بشه.


[تصویر:  20121130162221_2040_292694780851314_1937365297_n.jpg]
امضای avatef_kh
[تصویر:  20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۶:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از avatef_kh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
fatima900, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
74
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 492


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
RE: پاي گیلاس
پای گیلاسFlowerysmile
مواد لازم :

کمپوت گیلاس بدون هسته...................... 900 گرم یا 2 عدد کمپوت
پودر قند.................................................... 3/4 پیمانه
آرد............................................................ 1/4 پیمانه
آبلیموی تازه......................................... 1/5 قاشق غذاخوری
کره........................................................ 2 قاشق غذاخوری


مواد لازم جهت تهیه خمیرFlowerysmile
آرد........................... 2پیمانه
نمک.................................. 1 قاشق چایخوری
کره یا روغن گیاهی.............3/4 پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا در کاسه ای آرد و نمک را با هم الک کرده کره یا روغن را به آن اضافه کنید تا خمیر حالت گلوله مانندی پیدا کند سپس 4 الی 5 قاشق غذاخوری آب سرد را یک قاشق یک قاشق به مواد بیفزایید و تا جایی که مواد حالت خمیر لطیفی پیدا کند به مقدار کافی آب به آن اضافه نمایید
[تصویر:  20150103110120_1.jpg]
[تصویر:  20150103110223_2.jpg]
فر را با 220 درجه سانتی گراد روشن کنید خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده یک قسمت برای داخل قالب و یک قسمت برای روی قالب بعد کف یک قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کرده خمیر را با وردنه به صورت دایره باز میکنیم و در قالب قرار میدهیم قسمت دیگر خمیر را به صورت نوارهایی به پهنای یک سانتی متر برش میزنیم بعد مواد داخل خمیر را درست میکنیم به این صورت که در کاسه ای کمپوتهای بدون آب را با پودر قند ،آرد،آبلیمومخلوط نمایید این مواد را در خمیر پهن شده در داخل قالب بریزید و روی مواد را با 2 قاشق کره ای که داشتید پوشش دهید بعد روی مواد را با خمیرهایی که به صورت نوار برش زده بودیم به صورت حصیری (یکی زیر و یکی رو )قرار میدهیمبه این صورت:
[تصویر:  20150103111634_3.jpg]
پای را حدود 15 دقیقه استراحت دهید بعد از این مدت قالب پای را به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا خمیر آن طلایی شود نکته:میتوانید به جای گیلاس از انواع میوه ها و کمپوتهای مورد نظرتان استفاده کنید نوش جانYum2Yum2Yum2
[تصویر:  20150103112324_4.jpg]
[تصویر:  20150103112403_5.jpg]
منبع :برگرفته از مجله صبح ایرانیان
امضای hekmati009
[تصویر:  20141128190951_4yk.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۰-۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ صبح، توسط hekmati009.)
۱۳-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از hekmati009 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elhaam, 1368Sheri, mahboube goli, z.arghavani, گلسان, negare
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
285
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 4216


محل سکونت : زیر سایه خداوند
ارسال: #4
RE: پاي گیلاس
Wavesmile
بادستور (ارسال ۳)، عطرش فوق العاده س27

[تصویر:  20150813134957_IMG_20150813_123646_560.jpg]

[تصویر:  20150813135603_IMG_20150813_123618_062.jpg]

83
امضای negare
[تصویر:  20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
۲۲-۵-۱۳۹۴, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از negare به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, yasamin zahra, mozhgan57, گلسان, hekmati009, ساینا70, Amila, mayok, رز ابی12, 1368Sheri, naghmeh24, azam1360, نم نم بارون, Atefe joon, فاطي جووون, سما خانم, مرضی سادات, مامي اروين



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد