تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاچینی
#1
[عکس: 20140506141821_Chicken-Lollipop-18.jpg]

مواد لازم:
بال و کتف مرغ هر کدام 10 عدد
سرکه سفید 1/2 پیمانه
آرد 1/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
آب یخ 1/3 پیمانه
پودر سوخاری ساده یا ادویه دار 1 پیمانه

مواد لازم برای داخل پاچینی:
پنیر چدار 1/2 پیمانه
سیب زمینی پخته و رنده شده 1/2 پیمانه
هویج پخته و رنده شده 1/4 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:
سس مایونز 1/4 پیمانه
عسل 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری



طرز تهیه:

[عکس: 20140506142116_Chicken-Lollipop-2.jpg][عکس: 20140506142201_Chicken-Lollipop-3.jpg]

کتف و بال مرغ رو از هم جدا کنید و تکه استخوانی که به بال چسبیده رو دور بندازید

[عکس: 20140506143526_Chicken-Lollipop-4.jpg]

1-کتف را از انتها برش بدید

2-با یک چاقوی تیز کتف رو تا نزدیک غضروف برش بدید

3-گوشت کتف رو از استخوان جدا کنید اما نبرید

4-کتف رو روی زمین بگذارید و با فشار دستتون گوشت رو به سمت پایین بکشید

5-با فشار گوشت رو منسجم کنید

6-حالا کتف به شکل آبنبات دسته دار در اومده

[عکس: 20140506150257_Chicken-Lollipop-51.jpg]

[عکس: 20140506144809_Chicken-Lollipop-6.jpg]

برای بال هم همون مراحل بالا رو انجام بدید و در آخر یکی از استخوانهای بال رو جدا کنید

[عکس: 20140506150147_Chicken-Lollipop-71.jpg]

[عکس: 20140506145406_Chicken-Lollipop-8.jpg]

گوشتهای آماده رو داخل آبکش بریزید اول اونهارو با سرکه و بعد با آب سرد بشورید

[عکس: 20140506150113_Chicken-Lollipops-9.jpg]

بالها و کتف هارو روی حوله کاغذی بچینید تا آب اضافیشون گرفته شه

[عکس: 20140506145827_Chicken-Lollipops-10.jpg]

پنیر رو رنده کنید، هویج-سیب زمینی-نمک-فلفل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

[عکس: 20140506145937_Chicken-Lollipops-11.jpg]

زیتون رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید

[عکس: 20140506150457_Chicken-Lollipops-12.jpg]

با دستتون گوشت رو باز کنید و با یک قاشق چایخوری از مواد پرش کنید و گوشت رو ببندید

[عکس: 20140506150548_Chicken-Lollipops-13.jpg]

تخم مرغ-آرد-نمک-آب یخ رو با همزن دستی خوب بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شه

پودر سوخاری رو داخل سینی بریزید

مرغ رو اول داخل خمیر بزنید بعد داخل پودر سوخاری بغلطونید

در روغن داغ بندازید و حرارت رو ملایم کنید تا مغز پخت شن

پاچینی های سرخ شده رو روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافیشون گرفته شه

[عکس: 20140506152150_Chicken-Lollipop-15.jpg][عکس: 20140506152456_Chicken-Lollipop-16.jpg]

همچنین میتونید پا چینی رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید

برای تهیه سس ،مایونز-آبلیمو و خردل رو با هم ترکیب کنید

[عکس: 20140506152112_Chicken-Lollipops-14.jpg]


پاچینی ها رو با سسی که آماده کردید سرو کنید

[عکس: 20140506152617_Chicken-Lollipop-17.jpg][عکس: 20140506153201_Skaramati-2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#2
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20150105200140_Image1107.jpg]
[عکس: 20150105200341_Image1109.jpg]
پاسخ }
#3
اینم پاچینی شام دیشب ماFlowerysmileYum2که از روش الی جون برش دادم و درست کردمYum2فقط من اون قسمت سیب زمینی و هویجشو حذف کردم و نریختم1 (49) بسیااااااااااار عالی و خوشششمزه Yum2مرسی از دستور خوبت الی جونم(1782)
[عکس: 20150107131316_IMAG0847.jpg]
پاسخ }
#4
333
[عکس: 20150823133503_DSC_2683.JPG]
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20151105183511_bcw2copy.jpg]

مواد لازم:
8 عدد بال مرغ کامل (16 عدد بال و کتف)
روغن برای سرخ کردن
 
برای مرنیت:
1 و 1/2 قاشق چایخوری سس سویا
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد
فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده

برای پوشش دور پاچینی:
6 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد ساده
1 قاشق غذاخوری آرد برنج
1/4 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه:
نوک بال مرغ رو جدا کرده دور بریزید
بال و کتف رو جدا کنین
پوست بال رو بکنید
از یک سمت گوشت رو از استخوان آزاد و به سمت دیگه جمع کرده و استخوان کوچکتر رو جدا کنین

[عکس: 20151105183045_bcw5.jpg]

پوست کتف رو کم بکنید و گوشتش رو در انتها جمع کنین

[عکس: 20151105183110_bcw6.jpg]

[عکس: 20151105183149_bcw7.jpg]

مرغ هارو در ظرفی ریخته با ترکیبی از مواد مرینیت به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه

در ظرفی آردها و نمک رو با هم مخلوط کنین، مرغهای مزه دار شده رو در کاسه آرد بزنین و بغلطونین تا کاملا با مواد پوشش داده بشه
سپس در روغن داغ بصورت غوطه ور سرخ کنین

[عکس: 20151105183240_bcwcopy.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
پاچینی های خوشمزه من
از روز قبل بال و کتف رو تو ترکیب آبلیمو+فلفل+نمک+پودر سیر و پودر پیاز خوابوندم
برای روش هم یه کاسه ترکیب آرد سفید+نشاسته ذرت و آرد ذرت +بیکینگ پودر
یه کاسه تخم مرغ هم زده و نمک
یه کاسه پودر سوخاری دست ساز خودم که توش پودر سیر هم داره

این هم بازمانده ها بعد از حمله یه همسر گشنه
با دور چین سیب زمینی برشته شده بدون روغن در سولاردوم و زیتون و جوانه ماش دست ساز خودم

[عکس: 20151123131049_C360_2015-11-17-14-43-29-971.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
[عکس: 20151229141132_image.jpeg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#8
پاچینی من مزه دار شده با سس تایلندی
بقیه مراحل مثل ارسال قبل خودم فقط داخلش یه کم پنیر تست گذاشتم عاالی بود

[عکس: 20160107120907_C360_2016-01-06-14-17-04-132.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
پاچینی های خوشمزه ی من
[عکس: 20160711193031_rps_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }
#10
3333
[عکس: 20170214174352_20170213_210856.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=02&bn=Mohammad&gn...&d=14&ad=1]
پاسخ }