خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاچینی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
پاچینی
[تصویر:  20140506141821_Chicken-Lollipop-18.jpg]

مواد لازم:
بال و کتف مرغ هر کدام 10 عدد
سرکه سفید 1/2 پیمانه
آرد 1/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
آب یخ 1/3 پیمانه
پودر سوخاری ساده یا ادویه دار 1 پیمانه

مواد لازم برای داخل پاچینی:
پنیر چدار 1/2 پیمانه
سیب زمینی پخته و رنده شده 1/2 پیمانه
هویج پخته و رنده شده 1/4 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:
سس مایونز 1/4 پیمانه
عسل 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری



طرز تهیه:

[تصویر:  20140506142116_Chicken-Lollipop-2.jpg][تصویر:  20140506142201_Chicken-Lollipop-3.jpg]

کتف و بال مرغ رو از هم جدا کنید و تکه استخوانی که به بال چسبیده رو دور بندازید

[تصویر:  20140506143526_Chicken-Lollipop-4.jpg]

1-کتف را از انتها برش بدید

2-با یک چاقوی تیز کتف رو تا نزدیک غضروف برش بدید

3-گوشت کتف رو از استخوان جدا کنید اما نبرید

4-کتف رو روی زمین بگذارید و با فشار دستتون گوشت رو به سمت پایین بکشید

5-با فشار گوشت رو منسجم کنید

6-حالا کتف به شکل آبنبات دسته دار در اومده

[تصویر:  20140506150257_Chicken-Lollipop-51.jpg]

[تصویر:  20140506144809_Chicken-Lollipop-6.jpg]

برای بال هم همون مراحل بالا رو انجام بدید و در آخر یکی از استخوانهای بال رو جدا کنید

[تصویر:  20140506150147_Chicken-Lollipop-71.jpg]

[تصویر:  20140506145406_Chicken-Lollipop-8.jpg]

گوشتهای آماده رو داخل آبکش بریزید اول اونهارو با سرکه و بعد با آب سرد بشورید

[تصویر:  20140506150113_Chicken-Lollipops-9.jpg]

بالها و کتف هارو روی حوله کاغذی بچینید تا آب اضافیشون گرفته شه

[تصویر:  20140506145827_Chicken-Lollipops-10.jpg]

پنیر رو رنده کنید، هویج-سیب زمینی-نمک-فلفل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

[تصویر:  20140506145937_Chicken-Lollipops-11.jpg]

زیتون رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید

[تصویر:  20140506150457_Chicken-Lollipops-12.jpg]

با دستتون گوشت رو باز کنید و با یک قاشق چایخوری از مواد پرش کنید و گوشت رو ببندید

[تصویر:  20140506150548_Chicken-Lollipops-13.jpg]

تخم مرغ-آرد-نمک-آب یخ رو با همزن دستی خوب بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شه

پودر سوخاری رو داخل سینی بریزید

مرغ رو اول داخل خمیر بزنید بعد داخل پودر سوخاری بغلطونید

در روغن داغ بندازید و حرارت رو ملایم کنید تا مغز پخت شن

پاچینی های سرخ شده رو روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافیشون گرفته شه

[تصویر:  20140506152150_Chicken-Lollipop-15.jpg][تصویر:  20140506152456_Chicken-Lollipop-16.jpg]

همچنین میتونید پا چینی رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید

برای تهیه سس ،مایونز-آبلیمو و خردل رو با هم ترکیب کنید

[تصویر:  20140506152112_Chicken-Lollipops-14.jpg]


پاچینی ها رو با سسی که آماده کردید سرو کنید

[تصویر:  20140506152617_Chicken-Lollipop-17.jpg][تصویر:  20140506153201_Skaramati-2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۱۶-۲-۱۳۹۳, ۰۲:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
الیسا جون, vahidepoor, لبخندمن, نفس مامان, negin.s, مهرناز مامانی, elhaam, niloofar00, parisanaz, Maryamho, Atefe joon, 1368Sheri, sahar 1992, fati72, پرستار مهربون, mah taab, mahomaryam, رها نبوی, Galaxy, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
100
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 205


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: پاچینی
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
[تصویر:  20150105200140_Image1107.jpg]
[تصویر:  20150105200341_Image1109.jpg]
۱۵-۱۰-۱۳۹۳, ۰۸:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Maryamho به دلیل این ارسال سپاس کرده.
معصومه خانومی, naghmeh24, .....gandom, mozhgan57, hekmati009, loyee_15, Akatora, Atefe joon, ایران دخت, niloofar00, 1368Sheri, sahar 1992
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: پاچینی
اینم پاچینی شام دیشب ماFlowerysmileYum2که از روش الی جون برش دادم و درست کردمYum2فقط من اون قسمت سیب زمینی و هویجشو حذف کردم و نریختم1 (49) بسیااااااااااار عالی و خوشششمزه Yum2مرسی از دستور خوبت الی جونم(1782)
[تصویر:  20150107131316_IMAG0847.jpg]
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۰-۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ عصر، توسط 1368Sheri.)
۱۷-۱۰-۱۳۹۳, ۰۱:۲۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Akatora, Galaxy, niloofar00, elhaam, ساینا70, sahar 1992, mohammad reza, مریم خانومی 1, saharr, naghmeh24, Maryamho, زهراخانوم2013, پرستار مهربون, negare, Atefe joon, vidia, سما خانم, نم نم بارون, mahomaryam, maman hamin, رها نبوی, mahsan3, ایران دخت
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #4
RE: پاچینی
333
[تصویر:  20150823133503_DSC_2683.JPG]
امضای ساینا70
[تصویر:  20150713015122_sayna.jpg]
۱-۶-۱۳۹۴, ۱۲:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از ساینا70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, vidia, 1368Sheri, mayok, سما خانم, مریم خانومی 1, Amila, naghmeh24, yasamin zahra, asra73, maman hamin, رها نبوی, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: پاچینی سوخاری
[تصویر:  20151105183511_bcw2copy.jpg]

مواد لازم:
8 عدد بال مرغ کامل (16 عدد بال و کتف)
روغن برای سرخ کردن
 
برای مرنیت:
1 و 1/2 قاشق چایخوری سس سویا
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد
فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده

برای پوشش دور پاچینی:
6 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد ساده
1 قاشق غذاخوری آرد برنج
1/4 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه:
نوک بال مرغ رو جدا کرده دور بریزید
بال و کتف رو جدا کنین
پوست بال رو بکنید
از یک سمت گوشت رو از استخوان آزاد و به سمت دیگه جمع کرده و استخوان کوچکتر رو جدا کنین

[تصویر:  20151105183045_bcw5.jpg]

پوست کتف رو کم بکنید و گوشتش رو در انتها جمع کنین

[تصویر:  20151105183110_bcw6.jpg]

[تصویر:  20151105183149_bcw7.jpg]

مرغ هارو در ظرفی ریخته با ترکیبی از مواد مرینیت به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه

در ظرفی آردها و نمک رو با هم مخلوط کنین، مرغهای مزه دار شده رو در کاسه آرد بزنین و بغلطونین تا کاملا با مواد پوشش داده بشه
سپس در روغن داغ بصورت غوطه ور سرخ کنین

[تصویر:  20151105183240_bcwcopy.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۸-۱۳۹۴, ۱۱:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yasamin zahra, mahsan3, سعیده جون66, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: پاچینی
پاچینی های خوشمزه من
از روز قبل بال و کتف رو تو ترکیب آبلیمو+فلفل+نمک+پودر سیر و پودر پیاز خوابوندم
برای روش هم یه کاسه ترکیب آرد سفید+نشاسته ذرت و آرد ذرت +بیکینگ پودر
یه کاسه تخم مرغ هم زده و نمک
یه کاسه پودر سوخاری دست ساز خودم که توش پودر سیر هم داره

این هم بازمانده ها بعد از حمله یه همسر گشنه
با دور چین سیب زمینی برشته شده بدون روغن در سولاردوم و زیتون و جوانه ماش دست ساز خودم

[تصویر:  20151123131049_C360_2015-11-17-14-43-29-971.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲-۹-۱۳۹۴, ۰۱:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسان, azam1360, negare, mahsan3, فاطي جووون, نم نم بارون, mayok, Atefe joon, مامان(شیده), ایران دخت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد