خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاکوره آبادانی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
280
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #1
پاکوره آبادانی
[عکس: 20121005165703_563220_152509764887611_1089685594_n.jpg]


مواد لازم:

آرد سفید : نصف لیوان

آرد نخود چی : یک لیوان

پیاز ریز شده 2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عدد

گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان

شوید ریز شده یک چهارم لیوان

تره فرنگی ریز شده كمی

بیكینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمك به مقدار لازم

آب یک سوم لیوان

روغن سرخ كردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:

- آرد سفید، آرد نخود، بیكینگ پودر، نمك، زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنید.

- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده و به مواد اضافه كنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

- گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنید.

- از مواد به اندازه یك قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ كنید.

- پاكوره را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی تند میل كنید.
نوش جـــــــــــــــــانYum2
05-10-2012, 06:27 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 3,379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #2
RE: پاکوره آبادانی
پاکوره ما یکم دستورش متفاوته
آرد سفید 2 پیمانه
آرد نخود خـــــــــام 1 پیمانه
خمیر مایه فوری 1 ق غ
پیازچه یا تره فرنگی
فلفل سبز قلمی
فلفل قرمز پودری
زردچوبه
نمک
آب ولرم حدودا یک لیوان

*خمیر مایه و مخلوط دو آرد رو با هم الک میکنیم
*پیازچه های خرد شده را با بقیه ی مواد به جز آب باهم مخلوط میکنیم
*آب ولرم رو کم کم به مواد اضاف میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یه خمیری که از
خمیر نونوایی شل تره بدست بیاد
*روی مواد رو میپوشونیم و 3 تا 4 ساعت در یک جای گرم قرار میدیم
*مواد رو قاشق قاشق توی روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم

[عکس: 20140119135242_.jpg]
19-01-2014, 01:54 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
132
تاریخ عضویت:
Jul 2013
مدال ها

اعتبار: 1,408


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
پاکورا
اینم طرز تهیه پکورا بوشهر (برازجان)
مواد لازم: آرد نخود یه پیمانه تره خورد شده 5 ساقه پیاز رنده شده یک عدد
تخم مرغ یک عدد جوش شیرین نصف ق چ نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
آرد نخود را در ظرفی ریخته مقداری اب به آن اضافه کرده که یه حالت سفتی داشته باشه (ابو کم کم اضاف میکنیم که مواد شل نشود )پیاز رنده شده با ابش اضافه میکنیم هم میزنیم تخم مرغ رو اضافه میکنیم هم میزنیم نمک فلفل زردچوبه جوش شیرین رو هم اضافه کرده هم میزنیم تره رو هم اضافه میکنیم اگه دیدیم موادمو ن با اضافه کردنه تخم مرغ و پیاز هنوز سفته یه کم اب بهش اضافه میکنیم که یه حالتی باشه که وقتی موادو با قاشق بر میداریم نه شل باشه نه سفت (مثل عکس)
میذاریم ماهیتابه خوب گرم بشه بعد روغنو میریزیم میذاریم گرم بشه اگه اینکارو نکنیم مواد به ماهیتابه میچسبه بعد با قاشق موادو در ماهی تابه ریخته میذاریم یه طرف که سرخ شد بر میگردونیم طرف دیگه سرخ بشه
[عکس: 20140202121241_DSC00004.JPG]
[عکس: 20140202121322_DSC00005.JPG]
[عکس: 20140202121355_DSC00006.JPG]
[عکس: 20140202121425_DSC00009.JPG][عکس: 20140202121450_DSC00010.JPG]
02-02-2014, 12:31 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 3,379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #4
RE: پاکوره آبادانی
فقط تونستم همین چند تا رو از دست مهمونامون نجات بدمHanghead

[عکس: 20140405192931_.jpg]
05-04-2014, 06:31 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 293


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: پاکوره آبادانی
پاکورای خیلی تند مامان پزYum2

[عکس: 20140519134908_DSC_0472.jpg]
19-05-2014, 12:49 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #6
RE: پاکوره آبادانی
ممنون مونا جونم.خوشمزه بود.فقط نشد که تندش کنم بخاطر شهاب جونمFlowerysmile

[عکس: 20140526000722_DSC_0571.jpg]
25-05-2014, 11:09 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 3,379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #7
RE: پاکوره آبادانی
پـــــــــــاکوره ی تند تندexcitedexcited
عضو ثابت عیدای فطر ماYum2
عیدتون مبارک نماز روزه هاتون قبولFlowerysmile(1782)

[عکس: 20140730183641_1.jpg]
30-07-2014, 05:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
164
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 465


محل سکونت : لاهيجان،چابهار
ارسال: #8
RE: پاکوره آبادانی
[عکس: 20140805204923_img20140805_204619.jpg]
با دستور مونا جون بدون سبزیجاتش
(آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2014, 08:12 PM توسط Farfarr.)
05-08-2014, 08:09 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 3,379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #9
RE: پاکوره آبادانی
با همون دستور خودم
فلفلش یکم کم بود دهن رو نمیسوزوند10

[عکس: 20150205002503_20150202_195338.jpg]
05-02-2015, 12:25 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 4,292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #10
RE: پاکوره آبادانی
از دستور مونا عزیز درست کردم که شدیدا خوشم اومد3
این واسه اولین بار بود که با 1/4 مواد درستیدم
[عکس: 20150216091747_DSC_0798.JPG]
اینم واسه فردا شبش بود که با کلم پختم خیییییلی خوشمزه شد،نیس خیلی کم کالریه واسه همین هرشب پاکوره پزون راه میندازم7
[عکس: 20150216092241_DSC_0815.JPG]
16-02-2015, 09:23 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد