خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پای ازگیل ژاپنی (Loquat Pie)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پای ازگیل ژاپنی (Loquat Pie)
[تصویر:  20150604124036_LoquatPie.jpg]

مواد لازم:
4 پیمانه ازگیل ژاپنی بدون هسته
1 پیمانه سرخالی شکر
1/2 پیمانه آب
2 قاشق غذا خوری آرد
1/2 قاشق چای خوری دارچین
1/8 قاشق چای خوری نمک
1/8 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
خمیر پای

روش تهیه:
ازگیل و آب رو در حدود 15 دقیقه بپزید
آرد،دارچین،پودر زنجبیل،نمک رو با هم الک کنین و به ازگیل اضافه و خوب هم بزنین تا کاملا مخلوط بشه
مواد رو روی حرارت ملایم تفت بدید تا مخلوط غلیظ بشه بعد از روی حرارت وردارین و بذارین خنک بشه
خمیر پای رو به دو قسمت تقسیم کنین
یک قسمت رو کف قالب پای پهن کنین،مواد رو روی خمیر بریزین و خمیر بعدی رو باز کرده روی قالب پهن کنین و لبه خمیر بالا و پایین مواد رو به هم بچسبونین
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 185 درجه به مدت 10 دقیقه و سپسپ با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت بپزه
پای رو داغ یا خنک با نوشیدنی یا بستنی سرو کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۳-۱۳۹۴, ۰۹:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, azam1360, naghmeh24, شهلا666, mahsan3, mozhgan57, مهرناز مامانی, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد