تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای ازگیل ژاپنی (Loquat Pie)
#1
[عکس: 20150604124036_LoquatPie.jpg]

مواد لازم:
4 پیمانه ازگیل ژاپنی بدون هسته
1 پیمانه سرخالی شکر
1/2 پیمانه آب
2 قاشق غذا خوری آرد
1/2 قاشق چای خوری دارچین
1/8 قاشق چای خوری نمک
1/8 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
خمیر پای

روش تهیه:
ازگیل و آب رو در حدود 15 دقیقه بپزید
آرد،دارچین،پودر زنجبیل،نمک رو با هم الک کنین و به ازگیل اضافه و خوب هم بزنین تا کاملا مخلوط بشه
مواد رو روی حرارت ملایم تفت بدید تا مخلوط غلیظ بشه بعد از روی حرارت وردارین و بذارین خنک بشه
خمیر پای رو به دو قسمت تقسیم کنین
یک قسمت رو کف قالب پای پهن کنین،مواد رو روی خمیر بریزین و خمیر بعدی رو باز کرده روی قالب پهن کنین و لبه خمیر بالا و پایین مواد رو به هم بچسبونین
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 185 درجه به مدت 10 دقیقه و سپسپ با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت بپزه
پای رو داغ یا خنک با نوشیدنی یا بستنی سرو کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }