تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای خامه و توت فرنگی
#1
[عکس: 20140111203124_71600431-f7b4-4d2e-8f82-cd4fed3aafce.jpg]

زمان آماده سازی و تهیه : 2 ساعت
مقدار سرو : 12 نفر


مواد لازم

خمیر پای
پنیر خامه ای ( نرم شده) : 240 گرم
شکر : 1/3 پ
عصاره بادام : 1/4 تا 1/2 ق چ
خامه فرم گرفته : 1 پ
توت فرنگی : 4 پ


برای تزئین

شکلات چیپسی : 1/2 پ
روغن قنادی : 1 ق غ



طرز تهیه

1-خمیر پای را آماده کنید و توی قالب پای(تارت) پهن کنید و در فر از پیش گرم شده بگذارید تا طلایی وآماده شود.
2-در یک کاسه ی بزرگ ،پنیر خامه ای را با سرعت متوسط همزن زده تا پفکی شود.شکر و عصاره ی بادام را نیز اضافه کرده و بزنید تا خوب مخلوط شوند.
3-در یک کاسه ی کوچک خامه ی فرم گرفته را با سرعت زیاد همزن خوب بزنید تا حسابی سبک شود .سپس با مخلوط پنیر خامه ای فولد کنید.با قاشق روی کراست آماده و سرد شده، ،پخش کنید.
4-توت فرنگی ها را روی خامه بچینید به طوریکه نوک آنها به سمت بالا قرار گیرد .بعد در یخچال قرار دهید و مواد تزئین رو آماده کنید.
5-شکلات چیپسی ها و روغن قنادی را در یک قابلمه ی کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید و دائما هم بزنید تا شکلات چیپسی ها به خوبی ذوب شده و مخلوط یکدستی بدست آید.وقتی آماده شد ، در ماسوره نوک ریز بریزید و روی توت فرنگی و خامه را تزئین کنید.سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار داده و بعد سرو کنید.


نوش جانFlowerysmile

ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }