خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پای زردآلو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
پای زردآلو
[تصویر:  20141109132135_Apricot-Pie-Recipe-10.jpg]

مواد لازم

خمیر پای
زرد آلوی تازه : 25-30 عدد متوسط(پوست گرفته شده و قاچ شده)
آب لیموی تازه : 1 ق غ
شکر دانه ریز : 1/4 پ
آرد همه منظوره : 2 ق غ
دارچین : 1 ق چ
نمک : 1/8 ق چ
1 عدد تخم مرغ برای رومال


[تصویر:  20141109133012_Apricot-Pie-Recipe-600x400.jpg]

طرز تهیه

1-خمیر پای را آماده کنید.سپس روی کاغذ روغنی کمی آرد بپاشید و قسمتی از خمیر را با وردنه روی آن گرد پهن کنید.
2-خمیر باز شده را به کمک کاغذ روغنی در کف ظرف مخصوص پای پهن کنید.


[تصویر:  20141109133229_Apricot-Pie-Recipe-5-600x400.jpg]

3-قسمت دیگر خمیر را با کمک وردنه دوباره روی کاغذ روغنی پهن کنید و با کاتر پیتزا،نوارهای یکسان روی آن جدا کرده و کنار بگذارید.

[تصویر:  20141109134048_Peach-Pie-Recipe-18-600x400.jpg]

4-فر را بروی 218 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.

برای تهیه ی فیلینگ :
5-در یک کاسه ی کوچک مواد خشک را با هم مخلوط کنید (1/4 پ شکر + 2 ق غ آرد +1 ق چ دارچین + 1/8 ق چ نمک )
6-زردآلو های پوست گرفته و قاچ شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و آب لیموی تازه را روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.سپس مخلوط مواد خشک را روی آن بپاشید و مخلوط کنید تا حسابی مواد به خرد هم برن.


[تصویر:  20141109133818_Apricot-Pie-Recipe-12-600x400.jpg]
[تصویر:  20141109133844_Apricot-Pie-Recipe-15-600x400.jpg]

7-مواد را داخل خمیر در ظرف پای بریزید.

[تصویر:  20141109133931_Apricot-Pie-Recipe-13-600x400.jpg]

8-حالا نوارهای خمیر را روی آن به حالت دلخواه بچینید و خمیر های اضافه را از دور ظرف قیچی کنید.سپس تخم مرغ را با 1 ق غ آب بزنید و روی پای رومال کنید.


[تصویر:  20141109134336_Apricot-Pie-Recipe-14-600x400.jpg]

9-سپس 20 دقیقه در فر گذاشته و بعد از 20 دقیقه حرارت را به 180 درجه کاهش داده و نیم ساعت دیگه بگذارید تا روی پای طلایی شود.

[تصویر:  20141109134510_Apricot-Pie-Recipe-4-600x400.jpg]
Flowerysmile
[تصویر:  20141109134859_Apricot-Pie-Recipe-11.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ عصر، توسط 1368Sheri.)
۱۸-۸-۱۳۹۳, ۰۱:۴۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samaneh1990, niloofar00, گشنمه, mozhgan57, مریم خانومی 1, مامي اروين, ساینا70, Akatora, negare, mamane kiana, z.arghavani, kazemsoft, سما خانم, monir jun, الیسا جون, Atefe joon, مهرناز مامانی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد