تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای زردآلو
#1
[عکس: 20141109132135_Apricot-Pie-Recipe-10.jpg]

مواد لازم

خمیر پای
زرد آلوی تازه : 25-30 عدد متوسط(پوست گرفته شده و قاچ شده)
آب لیموی تازه : 1 ق غ
شکر دانه ریز : 1/4 پ
آرد همه منظوره : 2 ق غ
دارچین : 1 ق چ
نمک : 1/8 ق چ
1 عدد تخم مرغ برای رومال


[عکس: 20141109133012_Apricot-Pie-Recipe-600x400.jpg]

طرز تهیه

1-خمیر پای را آماده کنید.سپس روی کاغذ روغنی کمی آرد بپاشید و قسمتی از خمیر را با وردنه روی آن گرد پهن کنید.
2-خمیر باز شده را به کمک کاغذ روغنی در کف ظرف مخصوص پای پهن کنید.


[عکس: 20141109133229_Apricot-Pie-Recipe-5-600x400.jpg]

3-قسمت دیگر خمیر را با کمک وردنه دوباره روی کاغذ روغنی پهن کنید و با کاتر پیتزا،نوارهای یکسان روی آن جدا کرده و کنار بگذارید.

[عکس: 20141109134048_Peach-Pie-Recipe-18-600x400.jpg]

4-فر را بروی 218 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.

برای تهیه ی فیلینگ :
5-در یک کاسه ی کوچک مواد خشک را با هم مخلوط کنید (1/4 پ شکر + 2 ق غ آرد +1 ق چ دارچین + 1/8 ق چ نمک )
6-زردآلو های پوست گرفته و قاچ شده را در یک کاسه ی بزرگ ریخته و آب لیموی تازه را روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.سپس مخلوط مواد خشک را روی آن بپاشید و مخلوط کنید تا حسابی مواد به خرد هم برن.


[عکس: 20141109133818_Apricot-Pie-Recipe-12-600x400.jpg]
[عکس: 20141109133844_Apricot-Pie-Recipe-15-600x400.jpg]

7-مواد را داخل خمیر در ظرف پای بریزید.

[عکس: 20141109133931_Apricot-Pie-Recipe-13-600x400.jpg]

8-حالا نوارهای خمیر را روی آن به حالت دلخواه بچینید و خمیر های اضافه را از دور ظرف قیچی کنید.سپس تخم مرغ را با 1 ق غ آب بزنید و روی پای رومال کنید.


[عکس: 20141109134336_Apricot-Pie-Recipe-14-600x400.jpg]

9-سپس 20 دقیقه در فر گذاشته و بعد از 20 دقیقه حرارت را به 180 درجه کاهش داده و نیم ساعت دیگه بگذارید تا روی پای طلایی شود.

[عکس: 20141109134510_Apricot-Pie-Recipe-4-600x400.jpg]
Flowerysmile
[عکس: 20141109134859_Apricot-Pie-Recipe-11.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }