تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای سیب
#1
مواد لازم :

آرد : 250 گرم

نمک : یک دوم قاشق چایخوری

کره : 125 گرم

زرده ی تخم مرغ : 1 عدد

پودر شکر : یک دوم پیمانه

شیر : یک چهارم پیمانه

مواد لازم میانی :

سیب : 2 تا 3 عدد

آرد : 2 قاشق سوپخوری

شکر : یک دوم پیمانه

دارچین : یک دوم قاشق چایخوری

جوز هندی : یک هشتم قاشق چایخوری

نمک : یک هشتم قاشق چایخوری

آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری

زرده ی تخم مرغ و زعفران دمکرده جهت رومال : به مقدار لازم

روش تهیه :

آرد سفید / نمک و کره را با هم ترکیب نمایید و با دست مالش دهید تا ذرات آرد دانه دانه شود سپس زرده ی تخم مرغ را افزوده پودر شکر را نیز با شیر کاملا مخلوط کنید و با آرد ترکیب نمایید تا خمیر به دست نچسبد. حالا خمیر را به مدت نیم تا یک ساعت در کیسه فریزر قرار دهید و در یخچال بگذارید. پس از این زمان نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و به آرامی خمیر را در قالب قرار دهید. سپس مواد میانی را آماده کنید و درون قالب بریزید آنگاه بقیه خمیر را مجددا باز کنید و روی مواد را بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید . در صورت دلخواه چند گل از خمیر درست کنید و برای زیبایی روی آن قرار دهید . حالا سطح خمیر را با زعفران و زرده ی تخم مرغ بپوشانید و مقداری شکر دانه درشت بپاشید. قالب را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

روش تهیه مواد میانی :

سیب ها را پوست بگیرید و خرد نمایید و در ظرف گودی با آرد / شکر / دارچین / جوز هندی / نمک و کمی آبلیمو مخلوط کنید ودر قالب روی خمیر بریزید .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
Ksmiletris 
[عکس: 20120813100421_Motherhood_and_apple_pie-300x200.jpg]

پای سیب از جمله شیرینی‌هایی است که آن را با خمیری نازک و میوه سیب می‌پزند. این شیرینی به علت داشتن طعم سیب و دارچین، طرفداران زیادی دارد.Yum2



مواد لازم:
ـ ۳۰۰ گرم آرد سفید
ـ ۲۰۰ گرم کره گیاهی
ـ ۲۰۰ گرم شکر یا خاکه قند
ـ ۲ عدد تخم‌مرغ
ـ ۴ عدد سیب رنده‌شده
ـ نوک قاشق چای‌خوری، وانیل
ـ یک قاشق سوپ‌خوری، پودر دارچین

طرز تهیه:

ابتدا در یک ظرف پیرکس، آرد و کره را با همزن مخلوط کنید تا به صورت گلوله‌های ریز دربیاید؛ سپس مخلوط حاصل را در دمای محیط قرار دهید و با دست آن را ورز دهید. حالا خاکه قند یا شکر را روی آن بریزید و بعد از آن نیز وانیل و یکی از تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته: می‌توانید خمیر به دست آمده را به جای یخچال، به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فریزر قرار دهید.
بعد از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردید، روی سطحی صاف کمی آرد بریزید. خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را به صورت گلوله‌ای درآورده و به وسیله وردنه روی سطح آردی باز کنید. سعی کنید لبه‌های خمیرتان نازک باشد.
نکته: خمیر باید طوری باشد که ضخامت یکسان داشته باشد و خیلی نازک نباشد تا هنگام استفاده پاره نشود.
بعد از اینکه خمیر را به صورت نان لواش گرد باز کردید، در قالب مخصوص پای، پهن کنید و لبه‌های قالب را توسط خمیر بپوشانید و سپس قالب را کنار بگذارید. حالا در ظرف پیرکس دیگری سیب‌ها را رنده کنید، سپس دارچین را روی آن ریخته و به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری شکر به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه این مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، آن را روی خمیر بریزید و توسط پشت قاشق، آن را به طور یکنواخت پخش کنید؛ سپس نیم دیگری از خمیر را که کنار گذاشته بودید، مانند قبل روی سطح آغشته به آرد باز کنید و پس از اینکه به صورت یکنواخت و گرد درآمد، روی مخلوط سیب و دارچین قرار دهید.
در پایان در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ باقیمانده را شکسته و توسط چنگال هم بزنید، سپس توسط قلم مو آن را روی سطح خمیر بمالید. بعد از آن توسط چنگال روی خمیر سوراخ‌هایی ایجاد کنید. حالا قالب حاوی مواد رابه مدت ۴۵دقیقه داخل فر ـ که از پیش با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است ـ قرار دهید.

وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
پای سیب ( شاید تارت سیب هم بشه بهش گفت )
مواد لازم برای خمیر :
آرد سفید 200 گرم (2 تا 2.5 لیوان به حدی که خمیر به دست نچسبه )
شکر 50 گرم (1/2 فنجان ) کره 100 گرم وانیل کمی تخم مرغ 1 عدد نمک خیلی کم
طرز تهیه خمیر :
تخم مرغ و شکر و کره را با همزن برقی خوب هم میزنیم تا شکر حل شود وانیل و نمک را اضافه میکنیم هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا به صورت خمیر در بیاد خمیر را خوب ورز میدهیم و در قالب که از قبل چرب کردیم و مخصوص تارت و پای هستش پهن میکنیم قالب رو به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم
مواد لازم برای تهیه مواد روی پای :
تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری ماست 4 قاشق غذاخوری سیب ورقه شده به اندازه روی خمیر
دارچین مقداری
طرز تهیه روی پای :
تخم مرغ و شکر و ماست و وانیل را با همزن برقی خوب میزنیم تا یکدست شود سیب ها را حلقه میکنیم بعد از نیم ساعت که خمیر استراحت کرد سیب ها را روی خمیر میچینیم مایه که درست کردید را روی تمام سیب های چیده شده بریزید پای را در فر که 20 دقیقه پیش روشن کردید و گرم شده به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه و با دمای 140 درجه بگذارید تا بپزد .
قبل پخت
[عکس: 20121104134517_IMG_4068.jpg]
بعد از پخت
[عکس: 20121106091238_IMG_4070.jpg]
پاسخ }
#4
پای سیب

[عکس: 20131018120948_20060104622.jpg]


و برش خورده اش

[عکس: 20131018121054_20060104623.jpg]

خمیر پای کره ای + مواد میانی اش که سیب پخته شده وشکرو دارچین
عشق اموخت به من شکل دگر خندیدن .
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
عااااااااااااااااشقشم خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20140129005647_4E0E001.jpg]
محبوب بودنت را در همین لحظه باور کن.لحظه ای که دلی به یاد توست!Flowerysmile
پاسخ }
#6
مواد لازم خمیر
آرد 300 گرم
ب پ یک دوم ق چ
کره سرد خرد شده 130 گرم
تخم مرغ زده شده یک عدد
آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ یک عدد
مربای زرد آلو 2 قاشق سوپخوری
مواد میانی:
سیب 5 عدد
آب 60 میلی لیتر
شکر 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد،بکینگ پودر و پودر شکر را مخلوط کرده داخل غذا ساز بریزید و کره سرد را نیز اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.تخم مرغ زده شده و آب لیموی تازه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست آید.خمیر را به شکل توپ در آورده و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.حالا مواد میانی را به ایت ترتیب آماده کنید:همه مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیبها پخته و لطیف شود.ابتدا در ظرف را بسته نگه داریدو بعد از پخته شده در آن را بردارید تا آب مواد کشیده شود.سیب ها را کنار بگذارید تا خنک شود.
خمیر را بعد از استراحت روی سطح آرد پاشی شده باز کنید به طوری که به اندازه قالب تارت 23 تا 25 سانتیمتری درآید.خمیر باید کف و دیواره ها را پوشش دهد.سطح خمیر را چنگال بزنید و روی ان را کاغذ روغنی انداخته و با حبوبات پر کنید.فر را با درجه 190 سانتی گراد گرم کرده قالب را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.سپس از فر خارج کرده بعد از خنک شدن سیب آماده را روی قالب پهن کرده از باقی مانده خمیر نوارهای نازکی برش داده روی پای را بپوشانید و روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و به مدت 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.پای را خارج کرده و روی آن را با مربای زرد آلوی گرم شده برس بزنید تا براق شود.این پای را میتوان به صورت گرم یا سرد با بستنی وانیلی سرو نمود.
منبع:مجله قناد باشی
حالا تجربیات خودم
اگه از مزه ترش آبلیمو خوشتون نمیاد آب سرد بریزین-اگه غذا ساز ندارین کره را خرد کرده با نوک انگشت با مواد مخلوط کنین-اگه مربای زردآلو ندارین یه قاشق آب و با یه قاشق عسل مخلوط کنین و روش برس بزنین
نوش جان
قبل پخت
[عکس: 20140411224504_IMG_2059.JPG]
بعد پخت
[عکس: 20140411224541_IMG_2061.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#7
پای سیبYum2
[عکس: 20141007190850_tart1.JPG]

[عکس: 20141007191003_tart2.JPG]


[عکس: 20141007191153_tart3.JPG]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#8
پای سیبHanghead
مواد لازم:angelic
تخم مرغ.........................2 عدد
شکر................................55 گرم
آرد...............................220 گرم
کره................................100 گرم
بیکینگ پودر...................1 قاشق مرباخوری
دارچین.............................به مقدار دلخواه
وانیل.............................1/8 قاشق چایخوری
سیب زرد.....................2 عددhih

طرز تهیه
سیبها را خرد کرده کمی آب لیمو میزنیم بعد با نصف استکان آب و2 قاشق سوپخوری شکر روی حرارت میگذاریم تا چند جوش کوچک بزند تا برای پای سیب آماده گردد اگر از سیب خام استفاده کردیم برش سیبها را نازکتر میزنیم کره را از قبل از یخچال بیرون میاوریم و در ظرفی میریزیم شکر را هم اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم کمی که مخلوط شد تخم مرغ و وانیل را هم اضافه میکنیم بعد آرد را با بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و به مواد میافزلییم به صورت خمیر که در آمددر یخچال 20 دقیقه قرار میدهیم تا استراحت کند کف قالب مورد نظر را کمی چرب میکنیم خمیر را به قطر نیم سانت روی نایلون با وردنه باز میکنیم و در قالب قرا رمی دهیم لازم نیست خمیر تا دیواره های قالب بالا بیایید بعد با چنگال همه جای خمیر را سوراخ سوراخ میکنیم تا زیاد پف نکندسیبها را در کف خمیر می چینیم زیادی خمیر را به صورت نوارهایی برش میزنیم وروی سیبها به صورت حصیری می اندازیم بعد روی خمیرهای نواری زرده تخم مرغ می زنیم و مقداری دارچین هم روی آن می پاشیم و در صورت تمایل پودر قند هم روی آن می پاشیم و در فر با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعت قرار میدهیم خوشمزه است حتما امتحان کنیدhShakeنوش جان dancy
[عکس: 20141207163017_1.jpg]
[عکس: 20141207163151_2.jpg]
[عکس: 20141207163237_3.jpg][عکس: 20141207163324_4.jpg]
[عکس: 20141207163436_5.jpg]
[عکس: 20141207163543_6.jpg]
[عکس: 20141128190951_4yk.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم پای سیب من95 که توی فصل پاییز درستیده بودمangelicangelic

[عکس: 20150110202439_IMAG0529r.jpg]

قبل از پخت 1010

[عکس: 20150110202824_IMAG0521.jpg]

بعد از پخت2727

[عکس: 20150110203037_IMAG0564.jpg]

ببخشید دیگه قالب پای نداشتم...توی سینی قالب کمربندیم درستیدم20
راستی ایده ی تزیین هم از اینجا دزدیدم76
پاسخ }
#10
تزیین پای سیب[عکس: 20160609205122_22.JPG]
دنیا را با چشم دل ببین تا تو را آگاهی بخشد83
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...