خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پای سیب لقمه ای (شیرینی پای سیب)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
40
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 109


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
پای سیب لقمه ای (شیرینی پای سیب)
سلام به نانازای گل خودم

امروز با یه پای سیب فوق العاده خدمتتون هستم...این دستور رو تو وبلاگ آشپزخانه ما دیدم...عالی بوود...بازم ممنون.حتما امتحان کنید...پشیمون نمیشین...

من دستورات زیادی برای درست کردن پای سیب دیدم اما این دستور هم ساده اس هم فوق العاده خوشمزه...منکه عاشقشم

مواد لازم:
کره:۲۰۰ گرم- پودر قند :۲۵۰ گرم- آرد : ۴۰۰گرم-ماست :۱۵۰ گرم- تخم مرغ :۴ عدد-بکینگ پودر :۱ ق مربا خوری سر صاف-وانیل: ۱/۴ ق چایخوری-سیب ورقه شده- دارچین و پودر قند به میزان لازم


طرز تهیه:
سیبها را ورقه می‌کنیم یا با چاقو یا با رنده، با ۱ ق چایخوری دارچین و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پودر قند مزه دار می‌کنیم و کنار میزاریم.
کره را با پودر قند با همزن می‌زنیم تا پوک شود.دانه دانه تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم همراه وانیل و خوب هم می‌زنیم.بعد ماست را اضافه می‌کنیم زیاد هم نمی‌زنیم با دور کم همینکه مخلوط بشه کافیه.کمی‌ از ماست رو نگاه میداریم.
آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده ایم کم کم به مایع اضافه می‌کنیم در اخر بقیه ماست هم میریزیم.اگر قاشق زدیم سفت بود کمی‌ ماست اضافه می‌کنیم اگر خیلی‌ شل شد آرد لازم داره. مایه باید با ناز بریزد.
قالبهای کوچک پای سیب را چرب می‌کنیم یا کاغذ میندازیم ۱ قاشق از مایه کیک درون آن میریزیم بعد سیب ورقه شده با دارچین روش میذاریم و بعد با ۱ قاشق دیگر از مایه کیک روی آن را پر می‌کنیم.
فر را از قبل گرم می‌کنیم درجه حرارت ۱۸۵ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه تا وقتی‌ که روش طلایی بشه... بازم به دمای فرتون بستگی داره.
بعد از خنک شدن با پودر قند تزیین می‌کنیم.من برای تزیین یه کاغذ به شکل ستاره در اوردم و روی پای سیب ها گذاشتم و پودر قند رو روش الک کردم..
امضای ashpazbanoo
Ashpazbanoo.blogfa.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۸-۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ صبح، توسط Galaxy.)
۳۱-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۵۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از ashpazbanoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, مامان زینب کوچولو, nasim88, Atefe joon, پارانزیم, نفس مامان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
44
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: کاپ کیک سیب و دارچین یا پای سیب
[تصویر:  DSC03337.JPG]
امضای angle1386
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ عصر، توسط negin.s.)
۱۳-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۲۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از angle1386 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, پارانزیم, بانو 40, قلب
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: پای سیب خوشمزه
من با دستور ashpazbanoo پختم، واااااااااااااااااااااای خیلی خوشمزه شده بود بردم خونه ی مامان شوشو gag
[تصویر:  20120721225527_Photo2663.jpg]
امضای anesherli
[تصویر:  A5J4p4.png]
۱-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از anesherli به دلیل این ارسال سپاس کرده.
جان پری, nasim88, Atefe joon, پارانزیم, بانو 40
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
شیرینی پای سیب
پای سیب خیلی خیلی خوشمزه که مزه ش مثل پای سیب های بازاریه و از رز عزیز یاد گرفتم و عینا اینجا میذارم

کره نرم شده 125 گرم
پودر قند 125 گرم
وانیل کمی
تخم مرغ 2 عدد
آرد 150 گرم
پکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ( پودر ) 2 قاشق غذاخوری سرپر
سیب یک عدد
دارچین مقداری

کره نرم شده را خوب می زنیم .
پودر قند و وانیل را اضافه کرده و می زنیم .
زرده و سفیده ها را جدا کرده ، سفیده ها را می زنیم و کنار میذاریم .
زرده ها را به کره اضافه کرده و خوب می زنیم

آرد الک شده + پکینگ پودر + نشاسته ذرت را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم .
در نهایت سفیده های تخم مرغ را اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر صافی بدست بیاید .

خمیر را توی قیف می ریزیم
در قالبهای پای سیب کاغذ روغنی انداخته و یک دایره با قیف می زنیم و یک حلقه سیب پوست کنده روش گذاشته و کمی پودر دارچین می پاشیم و مجددا روش یک لایه دیگر خمیر می ریزیم .

قالب ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم .
روی قالبها رو هم می تونید با پودر قند تزئین کنید.

[تصویر:  20121118085750_118.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, niloofar00, یلداجونی, بانو 40, mary324
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #5
RE: پای سیب
پای سیب بسیارخوشمزه Yum2 با دستور اول در صفحه اولFlowerysmile

[تصویر:  20121230124330_2012-10-1214.02.30.jpg]
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۱۰-۱۰-۱۳۹۱, ۰۳:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, ماهنوس, 0780274598, nothing, negin.s, niloofar00, Atefe joon, ایران دخت, mozhgan57

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #6
RE: پای سیب
پای سیب من با دستور اول.Yum2

[تصویر:  20130811162347_applepie2.jpg]

[تصویر:  20130811162557_applepie1.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۲۰-۵-۱۳۹۲, ۰۳:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, negin.s, mamane.aryan, mozhgan57, 162, niloofar00, elmiiira, asal313, Atefe joon, پارانزیم, گلسا 92



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد