تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای سیب لقمه ای (شیرینی پای سیب)
#1
سلام به نانازای گل خودم

امروز با یه پای سیب فوق العاده خدمتتون هستم...این دستور رو تو وبلاگ آشپزخانه ما دیدم...عالی بوود...بازم ممنون.حتما امتحان کنید...پشیمون نمیشین...

من دستورات زیادی برای درست کردن پای سیب دیدم اما این دستور هم ساده اس هم فوق العاده خوشمزه...منکه عاشقشم

مواد لازم:
کره:۲۰۰ گرم- پودر قند :۲۵۰ گرم- آرد : ۴۰۰گرم-ماست :۱۵۰ گرم- تخم مرغ :۴ عدد-بکینگ پودر :۱ ق مربا خوری سر صاف-وانیل: ۱/۴ ق چایخوری-سیب ورقه شده- دارچین و پودر قند به میزان لازم


طرز تهیه:
سیبها را ورقه می‌کنیم یا با چاقو یا با رنده، با ۱ ق چایخوری دارچین و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پودر قند مزه دار می‌کنیم و کنار میزاریم.
کره را با پودر قند با همزن می‌زنیم تا پوک شود.دانه دانه تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم همراه وانیل و خوب هم می‌زنیم.بعد ماست را اضافه می‌کنیم زیاد هم نمی‌زنیم با دور کم همینکه مخلوط بشه کافیه.کمی‌ از ماست رو نگاه میداریم.
آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده ایم کم کم به مایع اضافه می‌کنیم در اخر بقیه ماست هم میریزیم.اگر قاشق زدیم سفت بود کمی‌ ماست اضافه می‌کنیم اگر خیلی‌ شل شد آرد لازم داره. مایه باید با ناز بریزد.
قالبهای کوچک پای سیب را چرب می‌کنیم یا کاغذ میندازیم ۱ قاشق از مایه کیک درون آن میریزیم بعد سیب ورقه شده با دارچین روش میذاریم و بعد با ۱ قاشق دیگر از مایه کیک روی آن را پر می‌کنیم.
فر را از قبل گرم می‌کنیم درجه حرارت ۱۸۵ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه تا وقتی‌ که روش طلایی بشه... بازم به دمای فرتون بستگی داره.
بعد از خنک شدن با پودر قند تزیین می‌کنیم.من برای تزیین یه کاغذ به شکل ستاره در اوردم و روی پای سیب ها گذاشتم و پودر قند رو روش الک کردم..


فایل‌های پیوست عکس(ها)
                       
Ashpazbanoo.blogfa.com
پاسخ }
#2
[عکس: DSC03337.JPG]
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
پاسخ }
#3
من با دستور ashpazbanoo پختم، واااااااااااااااااااااای خیلی خوشمزه شده بود بردم خونه ی مامان شوشو gag
[عکس: 20120721225527_Photo2663.jpg]
[عکس: A5J4p4.png]
پاسخ }
#4
پای سیب خیلی خیلی خوشمزه که مزه ش مثل پای سیب های بازاریه و از رز عزیز یاد گرفتم و عینا اینجا میذارم

کره نرم شده 125 گرم
پودر قند 125 گرم
وانیل کمی
تخم مرغ 2 عدد
آرد 150 گرم
پکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ( پودر ) 2 قاشق غذاخوری سرپر
سیب یک عدد
دارچین مقداری

کره نرم شده را خوب می زنیم .
پودر قند و وانیل را اضافه کرده و می زنیم .
زرده و سفیده ها را جدا کرده ، سفیده ها را می زنیم و کنار میذاریم .
زرده ها را به کره اضافه کرده و خوب می زنیم

آرد الک شده + پکینگ پودر + نشاسته ذرت را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم .
در نهایت سفیده های تخم مرغ را اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم تا خمیر صافی بدست بیاید .

خمیر را توی قیف می ریزیم
در قالبهای پای سیب کاغذ روغنی انداخته و یک دایره با قیف می زنیم و یک حلقه سیب پوست کنده روش گذاشته و کمی پودر دارچین می پاشیم و مجددا روش یک لایه دیگر خمیر می ریزیم .

قالب ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم .
روی قالبها رو هم می تونید با پودر قند تزئین کنید.

[عکس: 20121118085750_118.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
پای سیب بسیارخوشمزه Yum2 با دستور اول در صفحه اولFlowerysmile

[عکس: 20121230124330_2012-10-1214.02.30.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#6
پای سیب من با دستور اول.Yum2

[عکس: 20130811162347_applepie2.jpg]

[عکس: 20130811162557_applepie1.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#7
[عکس: 20130814015251_220520145814.jpg]

دستور این پای سیب خوشمزه از خانوم احدی در برنامه شبکه جام جم بود ClapClap
آموزشش تو یو _تو _یوب هستVeiledsmile2angelic

طعمش فوق العاده ست Dreamyeyesfبه نظر من عین پای سیب های قنادی ها شده بودYum2Yum2
من با نصف مقدار درست کردم و 5 تا پای سیب بهم داد

مواد لازم :
کره 100گرم
روغن مایع 100گرم
پودرقند 200گرم
تخم مرغ 4عدد
آرد 200گرم
نشاسته ذرت 1ق س
شیر 4/1پیمانه
وانیل 2/1ق چ
بکینگ پودر 1ق چ
شهد 20گرم
سیب 2عدد حلقه شده
دارچین 1ق چ
شکر 1 ق غ

طرز تهیه :
کره و روغن و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم شه
تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و خوب هم میزنیم

وانیل و شهد رو اضافه کرده و خوب میزنیم

آرد و بکینگ پودر 3بار الک شده رو همراه شیر طی چند مرحله اضافه و با درجه کند همززن میزنیم

کپسولهارو داخل قالبهای مخصوص پای سیب میگذاریم و 3/1ازموادراو داخل قالب میریزیم 1 حلقه سیب و کمی ازترکیب دارچین و شکر می پاشیم و دوباره از مایه کیک رو سیب و دارچین میریزیم تا تقریبا قالب پر بشه
[عکس: 20130814014926_220520145811.jpg]

[عکس: 20130814015059_220520145812.jpg]

قالبهارو تو سینی بگذارید و درفر180درجه بمدت 20-25 دقیقه گذاشته تازمانیکه روی اونها کمی طلایی بشه
[عکس: 20130814015140_220520145813.jpg]

بعداز پخت وخنک شدن روی پای سیب هارو پودر قند بپاشید.
[عکس: 20130814015315_220520145815.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#8
با دستوری که الهام جون گذاشته درست کردم
خیلی عــــــــــــــالی بود Yum2
مرسی عزیزم(1782)، به جای کره هم روغن جامد لادن طلایی ریختم.

[عکس: 20130815143612_201308156878.jpg]

[عکس: 20130815143708_201308156874.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
امروزم درست کردم
من و همسری عااااشقش شدیم Yum2

[عکس: 20130817181410_201308176956.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
پای سیب یا کاپ کیک سیب و دارچین با دستور elipari عزیزFlowerysmile
اما دفعه قبل مزش و بافتش به پای سیب بیرون بیشتر شبیه بود.Dunnof(هرچند که ظاهرش نبود!)
اما در کل خوشمزه بودYum2
مرسی الی جون(1782)
[عکس: 20130819001410_DSC07010.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }