خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پای شکلاتی و خامه

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
پای شکلاتی و خامه
Chocolate Cream Pie
[تصویر:  20140924115136_chocolate-cream-pie.jpg]

مواد لازم برای کراست

ویفر کوکی شکلاتی : 28 عدد
شکر : 1/3 پ
کره نرم شده : 4 ق غ


مواد لازم برای فیلینگ

شکر : 2/3 پ
نشاسته ذرت : 1/4 پ
نمک : 1/2 ق چ
زرده ی تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
شیر پر چرب : 3 پ
شکلات : 140 گرم
شکلات تلخ : 60 گرم
کره : 2 ق غ
عصاره وانیل : 1 ق چ


مواد لازم برای تاپینگ

خامه فرم گرفته سرد : 3/4 پ
شکر : 1 ق غ
شکلات : 28 گرم


[تصویر:  20140924122629_6a0115721bb963970b01538f2...-450wi.jpg]

طرز تهیه

فر را بروی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.
برای فیلینگ : شکر ،نشاسته ذرت و نمک رو در قابلمه ی سایز متوسط بریزید و با هم مخلوط کنید.شیر و زرده ها را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و در قابلمه بریزید.مواد رو هم بزنید تا یکدست بشن سپس قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم بزنید تا مایه حباب بزنه و کمی غلیظ بشه.(6-8 دقیقه)سپس حرارت رو کم کنید و برای 1 دقیقه ی دیگه هم بزنید تا مایه ی غلیظی بدست بیاد.قابلمه را از روی حرارت برداشته و فوراٌ شکلات های خرد شده،ککره و عصاره وانیل را اضافه و مخلوط کنید.فیلینگ را در یک کاسه بریزید و روی کاسه را با سلفون پوشانده و برای 1-2 ساعت در یخچال بگذاریدتا سرد شود.
[تصویر:  20140924122721_6a0115721bb963970b01538f2...-450wi.jpg]
[تصویر:  20140924122808_6a0115721bb963970b014e892...-450wi.jpg]
[تصویر:  20140924122832_6a0115721bb963970b0154330...-450wi.jpg]
[تصویر:  20140924122853_6a0115721bb963970b0154330...-450wi.jpg]
[تصویر:  20140924122913_6a0115721bb963970b01538f2...-450wi.jpg]

برای کراست : ویفر کوکی شکلاتی ، شکر و کره را در غذاساز ریخته تا خرد و یکدست بشن.حالا مخلوط رو کف قالب پای 23 سانتی پهن کنید.(با دست مخلوط را یکدست کف قالب پهن کنید بعد با پشت قاشق میتونید روشو صاف کنید).قالب رو 10 دقیقه در فر بگذارید تا کریسپی شود سپس روی توری سیمی گذاشته تا سرد شود.
وقتی که فیلینگ و کراست سرد شدند،با قاشق فیلینگ را در کراست ریخته تا کاملا سطح کراست را پر کند.سپس روی قالب رو با سلفون پوشانده و حداقل 6 ساعت تا 1 شب در یخچال بگذارید.
[تصویر:  20140924122939_6a0115721bb963970b0154330...-450wi.jpg]
[تصویر:  20140924123002_6a0115721bb963970b0154330...-450wi.jpg]
[تصویر:  20140924123025_6a0115721bb963970b0154330...-450wi.jpg]

3 ساعت قبل از اینکه پای رو سرو کنید،تاپینگ را آماده میکنیم :خامه فرم گرفته و شکر رو در یک کاسه ی سرد بریزید و با همزن بزنید تا حسابی فرم بگیرد.حالا خامه را روی فیلینگ کشیده و شکلات را رنده کرده و روی آن میپاشیم .پای را کمی در یخچال گذاشته و سپس سرو میکنیم.

[تصویر:  20140924123050_6a0115721bb963970b01538f3...-450wi.jpg]
[تصویر:  20140924123113_6a0115721bb963970b014e892...-450wi.jpg]
نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲-۷-۱۳۹۳, ۱۲:۳۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, elhaam, maryam.n.g, kazemsoft, زهرا77, niloofar00, saharr, monir jun, sargooOool, Atefe joon, crazy angel



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد