تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای موس انار
#1
پای موس انار
Pomegranate Mousse Pie

[عکس: 20131202201043_Pomegranate_Mousse_Pie-2.jpg]

مواد لازم

بیسکوئیت پودر شده : 1 و 3/4 پ
کره ذوب شده : 1/3 پ
آب انار : 1 و 1/4 پ
ژلاتین : 8 گرم
خامه فرم گرفته: 2 پ + 2 ق غ
شکلات سفید : 90 گرم
رنگ خوراکی قرمز
دانه انار وشکلات و خامه اضافه برای تزیین


طرز تهیه

اول از همه کراست رو آماده میکنیم
بیسکوئیت پودر شده و کره رو توی غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.توی یه ظرف پای یا قالب کمربندی 22 سانتی،مخلوط بیسکوییت را با کف دست کف قالب پهن کنید و تا2-3 سانتی متر از دیواره قالب را نیز بپوشانید. قالب را به مدت یک ساعت در یخچال قراردهید.
برای تهیه موس
1- شکلات سفید رو با 2 ق غ از خامه مخلوط کرده و با روش بن ماری حرارت داده و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود .بعد از اینکه شکلات ذوب شد ،بگزارید کمی در دمای اتاق بماند تا حرارتش را از دست بده ولی مواظب باشید سفت نشه.
2- 1/4 پ از آب انار رو با ژلاتین مخلوط کرده و به صورت بن ماری حرارت دهید تا شفاف شود.
3-در یک قابلمه ی کوچک بقیه ی آب انار ( 1 پ)رو بریزید و بزارید جوش بیاد.وقتی جوش اومد روی مخلوط ژلاتین بریزید و مخلوط کنید و بزارید کنار تا با دمای اتاق یکی شود.
4-در یک کاسه بزرگ،خامه فرم گرفته و شکلات سفید ذوب شده رو با همزن بزنید.مخلوط آب انار و ژلاتین سرد شده را نیز به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود.
5-مایه آماده شده را برروی کراست بیسکویتی ریخته و سه ساعت در یخچال قرار دهید و روی آن را با خامه فرم گرفته و شکلات و دانه های انار تزیین کنید


[عکس: 20131202222639_Pomegranate_Mousse_Pie-3.jpg]


نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }