تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای هندوانه (بیسکویتی)
#1
[عکس: 20121128171327_.jpg]

مواد لازم:
بیسکویت وانیلی ساده 350 گرم
کره ذوب شده 60 گرم
5 فنجان هندوانه نصف لیوان آب هندوانه
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1/2 فنجان آب لیمو
1/2 پیمانه شکر
1/2 فنجان خامه شیرین شده
پودر ژله هندوانه 30 گرم


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
بیسکویتها رو پودر کنید و با کره مخلوط کنید ( اگه خیلی خشک بود و با ورز دادن منسجم نمشد میتونید حدود 2 ق غ آب بهش اضافه کنید)
کف قالب رو با بیسکویت پر کنید و با دست فشار بدید تا کاملا پرس بشه ،مدت 20 دقیقه بزارید توی فر تا بپزه
آب هندوانه ، خامه ، و هندوانه پوره شده را با هم مخلوط کنید
پودر ژله را داخل آب سرد بریزید تا اسفنجی بشه بعد توی ماکروویو بزارید تا گرم بشه و هم بزنید تا خوب حل بشه و بعد از اینکه خنک شد به مواد بالا اضافه کنید
روی بیسکویتها رو با موادی که درست کردید بپوشونید و مدت 2-3 ساعت توی یخچال بزارید تا سفت بشه

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }