خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پای هندوانه (بیسکویتی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
پای هندوانه (بیسکویتی)
[تصویر:  20121128171327_.jpg]

مواد لازم:
بیسکویت وانیلی ساده 350 گرم
کره ذوب شده 60 گرم
5 فنجان هندوانه نصف لیوان آب هندوانه
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1/2 فنجان آب لیمو
1/2 پیمانه شکر
1/2 فنجان خامه شیرین شده
پودر ژله هندوانه 30 گرم


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
بیسکویتها رو پودر کنید و با کره مخلوط کنید ( اگه خیلی خشک بود و با ورز دادن منسجم نمشد میتونید حدود 2 ق غ آب بهش اضافه کنید)
کف قالب رو با بیسکویت پر کنید و با دست فشار بدید تا کاملا پرس بشه ،مدت 20 دقیقه بزارید توی فر تا بپزه
آب هندوانه ، خامه ، و هندوانه پوره شده را با هم مخلوط کنید
پودر ژله را داخل آب سرد بریزید تا اسفنجی بشه بعد توی ماکروویو بزارید تا گرم بشه و هم بزنید تا خوب حل بشه و بعد از اینکه خنک شد به مواد بالا اضافه کنید
روی بیسکویتها رو با موادی که درست کردید بپوشونید و مدت 2-3 ساعت توی یخچال بزارید تا سفت بشه

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ عصر، توسط negin.s.)
۸-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, ونوسی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد