خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پای پیتزا

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پای پیتزا
[تصویر:  20130820192057_pizzachena2.jpg]

[تصویر:  20130820192114_pizzachena3.jpg]

مواد لازم:
برای خمیر:

1 قاشق غذا خوری مایه خمیر فوری
2 و 1/2 پیمانه آب گرم
5 تا 6 پیمانه آرد
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری روغن زیتون

برای فیلینگ:
350گرم پنیر موزارلای ورقه ای
650 گرم ژامبون یا پپرونی یا کالباس دلخواه
220 گرم پنیر پیتزا
2 عدد فلفل قرمز دلمه ای نواری و تفت داده شده در روغن زیتون
6 عددتخم مرغ
2/1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
1/3 پیمانه جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل

برای رومال:
یک تخم مرغ هم زده شده با 1 قاشق چایخوری شیر



روش تهیه:
مایه خمیر و 1 پیمانه آب رو با هم مخلوط کنین و اجازه بدین عمل بیاد
در یک کاسه بزرگ 5 پیمانه آرد و نمک رو در وسط ظرف متل تپه بریزین ووسطش رو گود کنین
بقیه آب و مخمر عمل اومده و 1 قاشق چای خوری روغنرو وسطش بریزین و با چنگال شروع کنین کم کم مخلوط کردن تا خمیری چسبنده حاصل بشه
بعد با دست ورز بدین و بقیه آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر یکدست بدست بیاد

با بقیه روغن یه کاسه نسبتا بزرگ رو چرب کنین و خمیر رو داخلش بذارین و بپیچین بذارین یه جای گرم تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه

فر رو با دمای 190 درجه گرم کنین
یه قالب پای لبه بلند یا یه قالب گرد 25 سانتی رو چرب کنین

خمیر رو به قسمت تقسیم کنین و یکی از خمیر هارو با وردنه باز کنین بطوریکه خمیر از لبه های ظرف حدود 5 سانت اضافه تر باشه و بیرون بزنه

در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، پنیر پارمسان، جعفری، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنین

خمیر رو توی قالب پهن کنین

ژامبون و پنیر و فلفل دلمه ای قرمز رو لاه لایه روش بچینین و بین هر لایه مخلوط تخم مرغی بریزین تا ظرف پر بشه

خمیر بعدی رو باز کنین و روی مواد بذارین و کناره های خمیر زیرین رو روی خمیر رویی جمع کنین رو با فشار به کناره های خمیر بچسبونین و اضافه های خمیر رو جدا کنین

روی خمیر رو با مخلوط تخم مرغ و شیر رومال کنین و برای حدود 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی تیره بشه در فر قرار بدین
بعد از اینکه از فر خارج کردین 5 دقیقه زمان بدین و سپس برش زده سرو کنین


[تصویر:  20130820192134_pizzachena1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۶-۱۳۹۲, ۰۲:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Atefe joon, 1368Sheri, f.sdi, negin.s, *heliya joon*, McQueen, الیسا جون, kapsul, فاطمه.فاطمه72



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد