تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پتاژ قارچ (سوپ قارچ کرمی)
#1
این پتاژ رو از دستور مجله سرآشپز شماره 45 درست کردم که اینجا میذارم با عکس پتاژ خودم


مواد لازم:
قارچ 400 گرم
آب گوشت 1 لیتر
آرد 2 ق س
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب لیمو ترش 1 ق س
نمک و فلفل سیا

روش پخت:

قارچهارو خرد کنین و نیمی از کره و آب لیمو ترش تفت بدین
آرد رو جداگانه با بقیه کره تفت بدین و آب گوشت رو کم کم اضافه و هم بزنین تا جوش بیاد
قارچ رو به مواد سوپ اضافه کنین و روی حرارت ملایم قرار بدین تا جا بیفته
وقتی که روی سوپ کمی روغن افتاد زرده و نمک و فلفل رو اضافه و خوب هم بزنین و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت وردارین و داغ سرو کنین

[عکس: 20120615123936_30072011711.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
پتاژ قارچ و بادمجان
قارچ
بادمجان
پیاز و سیر
جو پرک
آب مرغ
شیر

توی یکم روغن پیاز و قارچهای خرد شده رو تفت میدیم بعد بادمجونهای خرد شده و سیر ساطوری شده رو اضافه میکنیم و پیازها که بلوری شد آب مرغ اضافه میکنیم.با قل اول یکم جوی پرک اضافه میکنیم و زمان میدیم تا مواد با شعله کم خوب نرم بشن و بپزن.بعد توی میکسرمیریزیم و خوب مخلوطشون میکنیم تا یکدست بشن. برشون میگردونیم توی قابلمه یکم که از داغی افتاد یه لیوان شیر ولرم بهش اضافه میکنیم زیر قابلمه رو روشن میکنیم یکی دو قل که زد آماده سرو.

[عکس: 20150215143722_Namber5639.jpg]

نوش جان
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ قارچ sima 16 8,624 ۲۶-۰۶-۱۳۹۶, ۰۱:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mohi11
  سوپ شير و قارچ yas.mina 7 4,871 ۱۴-۱۱-۱۳۹۴, ۰۶:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsan3
  سوپ جو و قارچ sara jon joni 2 804 ۱۴-۰۳-۱۳۹۴, ۱۰:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: مامان دانی
  پتاژ لوبیا سفید NAHID.V 0 809 ۰۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: NAHID.V
  پتاژ سرد بلغارستانی )Mitra( 0 592 ۲۴-۰۷-۱۳۹۱, ۱۱:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: )Mitra(
  سوپ قارچ و اسفناج Galaxy 0 786 ۲۰-۰۲-۱۳۹۱, ۰۳:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  سوپ جو با قارچ و ذرت Galaxy 0 5,847 ۳۰-۰۵-۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy