تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پتینه خرما...یک عصرانه فوق العاده خوشمزه
#1
اینم دستور پتینه خرما....یک کیلو برنج نیم دانه،700گرم خرما بدون هسته
طرز تهیه:ابتدا برنج هارو خیسانده پس از 3 الی 4 ساعت میریزیم تو ابکش و توی سینی میزاریم تا خشک بشن..من گذاشتم توی سینی روی بخاری...بعد از خشک شده مانند ارد حلوا انهارا بوداده تا به رنگ قهوهای روشن شوند..میگذاریم سرد شوند سپس انها را اسیاب کرده ولی نباید خیلی پودر بشن باید حالت دون دون ریز باشن.سپس خرمای بدون هسته را کمی گرم میکنیم تا نرم شوند.حالاکار اصلی .کف یک سینی مقداری ارد برنج ریخته و بعد خرما دوباره ارد برنج و انقدر این دوتارو با هم ورز میدیم تا ارد به خورد برنج بره یه خمیر تقریبا"سفتی بدست بیاد سپس ان را به قطر2 سانت پهن کرده و قالب میزنیم و نوش جان میکنیم
[عکس: 20140104192530_1.JPG]
[عکس: 20140104192537_2.JPG]
خدایااااااااااااااااااااااااااا ازت خواهش میکنم به منو عشقم یه فرزندسالم و صالح عطا کن.
پاسخ }