تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پخت نان در ماکروفر یا ماکروویو
#1
سلام به همه خانم گلها من خودم فرق بین ماکروفر و ماکروویو رو نمیدونم ولی من خودم از ماکروویو بیشتر استفاده میکنم ودر قسمت نانها دیدم جاش خالیه اگه اشتباهی این تاپیک میذارم مدیرای محترم خودشون زحمت میکشن پاک میکنن
این دستور نان توی قسمت نان صبحانه هست بازم اینجا میذارم
نان

آرد 150 گرم ( با قاشق سر صاف بخوای اندازه بگیری

یه قاشق 4 گرمه . اما من توصیه میکنم از ترازو استفاده کنید

کره آب شده تقریبا" 40 گرم
مایه خمیر 5/ 1 ق چ خ
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

ماست زده شده 80 گرم

شکر 10 گرم . (تقریبا" میشه یه قاشق پر)
تخم مرغ 1 عدد
اما طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و کمی شکر مخلوط کرده ورویش را بپوشانید کناربگذارید تا 15 دقیقه بماند اگر پف کرد ودو برابرشد مایه خمیر تان سالم هست
ابتدا کره رو آب میکنیم نه که بجوشه یا داغ بشه فقط آب بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم
و مواد خشکمون رو هم سه بار الک میکنیم و توی یه ظرف
میریزیم و مخلوط ماست و کره رو بهش کم کم اضافه
میکنیم و با نوک انگشت هم میزنیم تخم مرغ و مایه خمیر عمل آمده را ریخته وهمه مواد را ریخته تا با هم ترکیب
بشن و به آرومی با کف دست ماساژ میدیم و بمدت 15 دقیقه ورز میدیم سپس رویش را با کیسه فریزر پوشانده وکنار میگذاریم تا 1یا 5/1 ساعت استراحت کند پس از 1ساعت خمیر 2برابر میشود دوباره ورز دهید تا پفش بخوابه سپس به شکلهای دلخواه در سینی فر که از قبل چرب شده بچینید ورویش را زرده تخمرغ که با زعفران آب شده مخلوط شده بمالید وکنجد بپاشید اگر فرصت داشتید 15 دقیقه استراحت کنه بهتره وگرنه میتونید بذارید توی فر از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد بمدت 15 دقیقه
من خودم ماه رمضان هرروز درست میکردم این خمیر خیلی پوک و ترد و خوشمزه است درون ماکرویو با درجه کانوکشین 200 درجه گرم کنید با 180 درجه 25 دقیقه آماده میشه نوش جان.
نکته ها .

اگر برای صبحونه میخواین شکرشو زیادتر کنید و با خامه
و مربا و یا هر چی دوست داشتین پر کنید

[عکس: 20120808145949_690.JPG]
[عکس: 20120808150042_490.JPG]
این نان پایینی با دستور سیما جون هست که بازم تو ماکروویو پختم وبا اجازه سیماجون دوباره کپی کردم اینجا از دستم ناراحت نشی سیما جون .
این خمیر رو میتونین هم برای پیتزا استفاده کنین . هم به عنوان خمیر پیراشکی . هم اینکه نون درست کنین ازش.
اندازه ها با لیوان و قاشق هستن . لیوان من لیوان شکلات صبحونه فرمند هستش که میدونم قابل دسترس برای همه هست .

مواد لازم :
ارد سفید 4 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیولن
ماست معمولی ابدار 1 لیوان
مایه خمیر فوری 1 ق غ
شکر نصف ق غ
ارد 1 ق غ
نمک 1 ق م
اب ولرم نصف لیوان


طرز تهیه :

ابتدا خمیر مایه رو تو لیوان میریزیم .



روش 1 ق غ ارد رو میریزیم



شکر رو بهش اضافه میکنیم



نصف لیوان اب ولرم رو روش میریزیم و با هم مخلوط میکنیم .
ت


من لیوان رو تو ظرفی که میخوام خمیر رو درست کنم گذاشتم بعد روی ظرف رو با سفلون پوشوندم و 10 دقیقه گذاشتم تا کاملا عمل بیاد و پف بکنه .



بعد 4 لیوان ارد رو توی ظرف میریزیم و روش نمک مون رو میریزیم و وسطش رو گود میکنیم . تو این گودی خمیر مایع عمل اومده مونو میریزیم .



بعد با انگشتامون اروم اروم خمیر مایه رو با ارد مخلوط میکنیم . سعی کنین کمتر ارد بردارین .



بعد ماست رو بهش اضافه میکنیم و کمی هم که ماست حل شد .


روغن مایع رو بهش اضافه کرده و خوب ورز میدیم .



من اصلا نه اب اضافه کردم نه ارد اضافی. خمیر واقعا خیلی نرم و لطیف هستش.

کف ظرفمون رو ارد میپاشیم و خمیر رو روش گذاشته باز با سفلون میپوشونیم . و میزاریم تا نیم ساعت دیگه استراحت بکنه .



بعد از نیم ساعت روی سطح ارد پاشیده شده خمیر رو کمی ورز میدیم و با به شکل دلخواه نون هامونو اماده میکنیم .


بعد روی خمیر رو با زرده تخم مرغ ( من از بوی تنها زرده بدم میاد بنابراین با یه تخم مرغ کامل و 1 ق م روغن مایع مخلوط کردم ) روی نون ها را برس رومال میکنیم .


دو باره با سفلون میپوشونیم . و 15 دقیقه دیگه میزرایم تو جای گرم تا استراحت بکنه .

دراین فاصله دکمه کانوکشین ماکروویو را رو250 درجه سانتی گراد میذاریم بمدت 25 دقیقه گرم بشه وقتی این زمان تمام شد سه پایه بلند را میذاریم و نونهامون روش قرار میدیم وبمدت 20 الی25 دقیقه با200درجه سانتی گراد اجازه میدید تا نونها بپزه واین نانهارو با دستور سیماجون درست کردم
[عکس: 20120808151532_DSC05501.JPG]
[عکس: 20120808151620_DSC05482.JPG]
[عکس: 20120808151657_DSC05493.JPG]
[عکس: 20120808151743_DSC05498.JPG]
برا دوستانیکه میخواستن توی ماکروفر یا ماکروویو درست کنن و به فر دسترسی نداشتن و ایشالا درست کنن و نون هاشون خوب در بیاد.

مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#2
(۱۸-۰۵-۱۳۹۱, ۰۵:۳۶ ب.ظ)masoom66 نوشته:  دستون در نکنه فقط یه سوال یعنی با همون 250 درجه بزاریم 20 الی 25 دقیقه بزاریم بپزه ؟؟؟؟؟؟

شرمنده یادم رفته بود اصلاح کردم
نه عزیزم موقع گذاشتن نانها درجه را روی 200سانتی گراد قرار میدیم(1782)
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#3
اولین تجربه من از پخت نان در ماکروویو
[عکس: 20130727141538_2013-07-2320.26.08.jpg]

با دستور پارانزیم عزیز.ممنونم پارانزیم جانFlowerysmile
پاسخ }
#4
:[عکس: 20130815100452_Picture212.jpg]


با تشکر از پارانزیم عزیز بار اول بود تخم مرغ رومال استفاده نکردم فقط روغن مالیدم خیلی سفید شد ترسیدم زمان بیشتری بدم خشک شه ولی بسیار خوشمزه بود وبافت خوبی داشت
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
ممنون پارانزيم جان
با خمير كارگاه مهارت
[عکس: 20131012205337_20131012921.JPG]

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
پاسخ }
#6
سلام
من دستگاه ماکروویو را دارم ولی نمی دانم باید روی کدام درجه برای پخت نان و کیک بزارم
با تشکر

دوست خوبم اگه پست اول و خوب با دقت میخوندی جواب سوالت و گرفته بودی.
برا پخت نان و کیک و شیرینی از دکمه کانوکشن استفاده میکنیمFlowerysmile
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#7
اگه ماکروویو دکمه کانوکشن نداشته باشه چی؟ میشه این نون رو پخت؟

«اللهم عجل لولیک الفرج »
31
پاسخ }
#8
دوستان هنرمند چه نوع آردی استفادهای کنید ( آرد قنادی یا آرد معمولی)
[یکی از علل بدبختی انسان همین است که از ازمایش های گذشته عبرت نمی گیرد و می اندیشد اینده به همان دلیل که هنوز نیامده بهتر از گذشته خواهد بود. سینوهه پزشک فرعون::Winking[/size]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی